Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 27

Polecane posty

Gość gość
if leć szybko do rondla na temat bo wyplynely nowe fakty na temat gaci!!!

Gość gość
Ty sie nie boj, Iftara oswieza Rondla co dwie minuty ;)

Gość bite me
Mieszkańcy Oświęcimia o przejazdach rządowych kolumn: Ścinają ronda, pędzą. Niech się opamiętają '- Jeżdżą jak wariaci. Uważają, że im wszystko wolno. Kiedyś dojdzie do wielkiej tragedii - opowiadają mieszkańcy Oświęcimia o rządowych samochodach regularnie przejeżdżają przez miasto. Od soboty rano zbierają się nieopodal miejsca, w którym doszło do wypadku premier Beaty Szydło.' >>> http://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,21361199,mieszkancy-oswiecimia-o-przejazdach-rzadowych-kolumn-scinaja.html#Prze

Gość gość
dlaczego w limuzynach rządowych i BOR nie ma zainstalowanych kamer !!!!! szukają monitoringu na mieście ale obciach

Gość gość
uwielbiam te laseczki z tego seks telefonu rozpalają mnie do granic możliwości uwielbiam je posłuchać robią naprawdę wszystko by było mi dobrze Nawet jak wszystkie są zajęte rozmową to można posłuchać ich cudne odgłosy podczas sexu jakie to jest mega podniecające 708770461 wew 153

Gość gość
Błaszczak vel Płaszczak w wywiadzie łże jak pies nie obrażając tych zwierząt. wina oczywiście za ich niekompetencje jest poprzedniej ekipy z Tuskiem na czele :-D :-D :-D To juz zdarta płyta i na nikim nie robi wrażenia. Błaszczak nie nadaje się na to stanowisko. Zalicza wpadke za wpadką (początek to komendant policji Mai ...)

Gość gość
"Katastrofy rządowych limuzyn (nowych) to efekty brawury,egocentryzmu i nieprzestrzegania zasad bezpieczeństwa " x aż się "śledztwo smoleńskie" przypomina gdzie już w dniu katastrofy "wszyscy wiedzieli" co było jej przyczyną.

Gość gość
A ja wam mówię:coś się za tym kryje. Bacznie należy obserwować.

Gość gość
gość dziś A ja wam mówię:coś się za tym kryje. Bacznie należy obserwować. > a ja ci powiem na ucho, że na pewno Macierewicz wie! :-D :-D :-D

Gość gość
Kto zdrów na głowę kpi z "dobrej zmiany", gdyż jest to przekręt niesłychany... Wie o tym nawet każdy głupi, że "ciemny lud" ich kłamstwa kupił. x Choć pókim żywi Ona nie zginie, wmówiono im: "Polska w ruinie". Zaś nie zdziwiło żadnego Osła, że z ruin w dzień się Ona podniosła. x Wmawiano także każdego rana, że Polska "klęczy na kolanach". I choć kolana miała zdrowe, powstając nieźle walnęła w głowę. x A również, z wrażeń mnie głowa boli, bo mi wmówili, że jest w niewoli. I przed oczami wskazali ciemność, gdyż straciliśmy suwerenność. x Więc jak cyganka patrzę w dłonie i widzę w nich, że Polska tonie. Lecz nie ostrzegę "ciemnej miernoty", gdyż Polska tonie w morzu głupoty... /Autor nieznany/

Gość gość
Nie jestem już żaden smarkacz, Łeb mam pokryty siwizną. Nie zagłosuję na Dudę Bo zbyt cię kocham Ojczyzno! Skąd wiem, że wybór niedobry? Nie wierzę w zmianę oblicza Nie chcę powrotu Ziobry, I teczek Macierewicza. Na Dudę nie oddam głosu! Pamiętam, Jarka premierem, I kpiny z demokracji I koalicję z Lepperem. Nie chcę mieć znów premiera Co straszy Ruskiem i Żydem Co ciągle dzieli Polaków I może zaszczuć jak Blidę. Za kłamstwa i pomówienia, Prawdę, mgłą sztuczną okrytą Za skłócanie rodaków Za IV Rzeczpospolitą. Za "Tusk ma krew na rękach", A memu Bratu Chwała! Za wrzaski nad trumnami I nogę generała! Za propagandę, która nie łączy, ale dzieli. Za żądania pomników z kieszeni obywateli! Za marsze z pochodniami, Jazdę "po trupach do celu", Za negowanie wyborów I PROFANACJĘ WAWELU!!!! Dziś w duszy mej zakamarkach Odkrywam decyzji sedno: Nie chce powrotu PiS-u, Bo nie jest mi wszystko jedno! /Wojciech Młynarski/

Prokuratura uznała, że zaniechanie publikacji wyroków dotyczących ustaw PiS o Trybunale Konstytucyjnym było "działaniem podyktowanym ochroną interesu publicznego". x Jak ostatnią decyzję uzasadnia prokuratura? W sobotnim komunikacie prok. Łapczyński pisze, że zaniechanie publikacji orzeczeń „było działaniem podyktowanym ochroną interesu publicznego wyrażającym się w niedopuszczeniu do wprowadzenia do obrotu prawnego rozstrzygnięć sprzecznych z obowiązującym porządkiem prawnym”. x „W ocenie prokuratora referenta działanie z takiej motywacji, poparte określonymi, ustalonymi w toku śledztwa racjami oraz poglądami części środowiska naukowego, wyrażonymi w załączonych do akt opiniach, nie może być uznane za intencjonalne działanie na szkodę interesu publicznego, a tym samym dekompletuje znamiona czynu zabronionego określonego w art. 231 par 1 kk” – twierdzi prok. Łapczyński. x x I oni tak na poważnie...:D:D:D:D

Największym cieniem na działalność BOR kładzie się tragedia smoleńska — mówił Mariusz Błaszczak w programie „Gość Wiadomości” na antenie TVP1. Minister tłumaczyl też potrzebę zmian w Biurze Ochrony Rządu. To są bardzo głębokie zmiany. Ta zmiana jest potrzebna, to co zastaliśmy świadczy o rozkłądzie. nie chodzi tu o funkcjonariuszy, oni są profesjonalni i dobrze przygotowani — powiedział szef MSWiA. x x :D:D:D Płaszczak jak coś powie to już powie, że klękajcie narody...:D:D:D

Deklaracja Beaty Szydło, że rząd godzi się na "Europę dwóch prędkości", zapowiada dziejową tragedię Polski. Premier dopowiedziała to, co Jarosław Kaczyński od dawna dawał do zrozumienia: dalej od Unii x Oznacza to stopniowe wygaszanie naszych związków z UE, bo nie utrzymamy ich, gdy inne państwa, zwłaszcza euroland, będą bez nas pogłębiać integrację. Do czego już się szykują. x A Polska na dalekim skraju Unii to w praktyce Unia bez Polski. To katastrofa dla każdego Polaka niosąca cywilizacyjny regres. Nie byłoby rozwoju Polski bez solidarnej unijnej pomocy. Jeździmy po drogach budowanych za pieniądze Unii, żyjemy w miastach i miasteczkach modernizowanych z jej funduszy. Dzięki unijnemu wsparciu dzieci uczą się w nowocześniejszych szkołach, a studenci mogą w ramach stypendiów kształcić się w Europie. Pozbawiona hojnych dopłat polska wieś znów popadłaby w biedę. x Całość: http://tnij.org/hai50wk

cd... x To nie jest, niestety, czarnowidztwo, lecz prawdopodobny scenariusz szykowany nam przez PiS. Kaczyński woli poświęcić nasz dobrobyt i uczynić z Polski dzikie pola Europy, niż respektować demokratyczne wymogi Unii. x x Dokładnie. Niestety...

Gość gość
i już poważnie tam kombinują jak ORP "Ślązak" przechrzcić na ORP "Prezydent Lech Kaczyński "

Gość gość Arecki
od rana stary ormowiec jęczy że w kraj wraca do normalności

Gość Gość Arecki
Up

Gość gość
Masz jakieś dowody na to, że Shatyn był ormowcem? Bo jeśli nie, to wypiertalaj. Zaraz usłyszysz trochę prawdy o żonie i znowu będziesz latał z donosami na komendę :D

Gość gość
Kiedy dokladnie ludziom zylo sie dobrze przed Balcerowiczem? :D

Gość gość Arecki
Zaraz usłyszysz trochę prawdy o żonie i znowu będziesz latał z donosami na komendę xxxx moja żonecza codziennie daje świadectwo prawdy o sobie. Twoja prawda jest taka że nawet twój nocnik się ciebie wstydzi.

Gość gość
To przestań obrażać, nie będziesz później musiał biegać ze skargami do prokuratora.

Gość gość
Chyba trzeba troche uspokoic Areckiego zeby ogarnal sie jak Agatka. A dziś niedziela, Odurzona pewnie znowu zrobi alko show :D

Unia to w ogóle zrządzenie boskie, wg niektórych. I te nonsensy powtarzane od lat. że gdyby nie Unia to... Po pierwsze ekonomia NIE JEST NAUKĄ ścisłą zatem nie da się policzyć matematycznie tego co wciskają nam propagandyści ekonomiczni. Nie da się dziś przedstawić matematycznie jakby Polska wyglądała dziś gdyby nie weszła do Unii. IMHO, trzeba być naprawdę niezłym debilem by sądzić że unia kierowała się czystym altruizmem przyjmując Polskę w jej skład, kierowała się interesem. Polska musiała podnieść np cła na towary spoza unii. Ponieważ unia współfinansuje, nie jak próbuje się nam wmówić że coś finansuje, samorządy musiały się pozadłużać, na koszt przyszłych pokoleń, by otrzymać pieniądze z Unii. Itd. Itp. A ponieważ nie da się tego policzyć, czyli nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie jak Polska rozwinęła by się poza unią. Także chwalenie obecnego stanu, nie popartego matematyką to zwykła propaganda prounijna. A więc antypolska.

Gość gość
Popatrz sobie na Ukraine albo Bialorus.

{ gość dziś Kiedy dokladnie ludziom zylo sie dobrze przed Balcerowiczem?} O Ale to zawsze będzie subiektywna ocena.

{Popatrz sobie na Ukraine albo Bialorus. } O A inne kraje, które nie są w unii, np Szwajcaria... :P

Gość gość
Możesz też porównać sobie twarde dane statystyczne dotyczące rozwoju gospodarki, dochodu per capita, skali inwestycji publicznych przed, i po wejściu do UE.

Gość gość
No tak, tylko my nie startowalismy z poziomu Szwajcarii, tylko post sowieckiego demoluda :)

Gość gość
Marian dziś no proszę, i na tym topiku zdarzają się mądre, wyważone wypowiedzi :)