Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak od niego odejść?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na półmetku ciąży. Mój facet zachowuje się tak jakby nic takiego się nie działo. Odnoszę wrażenie ze momentami częściej myśli o tym żeby pograć na konsoli niż o tym ze nie mamy jeszcze łóżeczka, wanienki itp.. Moja rodzina bardzo mnie wspiera(jego niekoniecznie). Juz nie raz mama i tata powtarzali mi ze mam dokąd wracać i ze ten związek nie ma przyszłości. Tak. Chce od niego odejść. Teraz mieszkamy razem ale nie wyobrażam sobie zeby jego podejście się zmieniło. Nic na to nie wskazuje. Ja potrzebuje spokoju a nie spraszania kolegów na piwko tym bardziej ze mieszkamy w kawalerce :( on mimo wszystko jest bardzo delikatny. Wiem ze gdybym mu powiedziała ze chce odejść to mógłby coś sobie zrobić. Nie chce go ranić ale nie chce też wbrew sobie tkwić w tej sytuacji bo wiem ze to nie będzie dobre dla mnie i dla dziecka. Z litości z nim nie będę. Co robić?

Gość gość
I po wuj zachodzilas w ciazę z takim niedojda? Teraz będziesz i tak musiala sama wychowywac dzieciara.

Gość gość
Stawiasz mu warunki których on nie dźwignie, każesz wywalić konsole i zakazujesz kolegów, on sie nie zgadza i idzie w p**du i masz koniec bajki. Podnieś mu poprzeczkę to sam cię rzuci

Gość gość
15,35 dokladnie tak!