Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa uważa że jeżeli mieszkamy u niej o ma prawo nas kontrolować

Polecane posty

Gość gość

Ile wody zużyjemy, ile prądy, ma pretensje jak zaprosszę gości i siedzimy do późna nie wiem skąd u niej taka zawisć czy zazdrość tego ze jestem młoda i mam pasje i życie przed soba całe.

Gość gość
a płacisz rachunki ?

Gość gość
To sie wyprowadz zlodziejko cwaniaro! Jakbys placila rachunki a nie zerowala na jej wlasnosci pretensji by nie bylo!

Gość gość
To mieszkanie i tak bedzie należało do mojego męza po jej smierci więc jest tak już jest nasze

Gość gość
Już jest twoje jeszcze tylko 30-40 lat :D

Gość gość
Żebyś się tylko nie zdziwiła, jak teściowa postanowi mieszkanie sprzedać i kupić sobie mniejsze. :D Ja tak zrobiłam, bo synowa działała mi na nerwy, więc wolałam mieszkać sama.

Gość gość
zawsze możesz wrócić do swojej mamusi przecież. Tam pewnie będzie lepiej

Gość gość
Wez sie leniu do pracy. Tesciowa nie ma obowiazku was utrzymywac. Mieszkanie jest jej i nie musi go wam dac

Gość gość
To, że będzie należało do twojego męza kiedys, to wcale nie znaczy, że równiez do ciebie. Możecie już dawno nie być małżeństwem :D

Gość gość
Norma. Jak mieszkanie jest jej to ma prawo. Moja tesciowa tez kontroluje choc u niej sie takie wtracanie bierze z troski bardziej niz ze złosliwosci. Jednak my mlode osoby zony nie umiemy zaakceptowac ze ktos moze nas pouczac. Polecam sie nie flustrowac. powiedz jej " tak mamo wiemy ze mamy oszczedzac trudne sa czasy wiemy ..." pogada sobie i pojdzie dalej. Jak bedziesz na nią fuczeć to zrobisz sobie wroga a zycie pod jednym dachem jest meczace wowczas. wiec albo delikatnie to rozegraj albo bedziesz sie gotowac i tak nic nie wskórasz. Starsi są przekonani o swojej racji.

Gość gość
Tak mnie zapieniła że na złość jej nalałam wanne wody i patrząc się jej w oczy następne wyciągnęłam korek aby spłyneła. Krzyczała coś ale powiedziałam jej że z wariatkami nie gadam i że mogłaby się juz na tamtem świat wyprowadzić.

Gość gość
Nie "delikatnie to rozegraj" tylko zacznij wreszcie placic za to co zuzywasz!!!

Gość gość
Tesciowa ma prawo was kontrolować, bo zajmujecie jej dom pasożyty.

Gość gość
10:13 Ale prowo. Ty nie jesteś pasożytem tesciowej tylko mentalnym pasożytem naszego czasu, ale ja sie nie dam i idę na bardziej wiarygodnie brzmiące i rozumniejsze tematy. Żegnam pasożycie, tasiemcu, kleszczu