Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet namawia mnie na trójkąta z dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Facet namawia mnie na trójkąta z dziewczyną ale ja nie przełamie się aby się dzielić, mogę się z nim poeprzyc, lubię też lizać cipki, choc odkąd jestem w związku to nie miałam żadnej przygody z dziewczyną mimo ze mam na to ochotę ale nie moglabym sie dzielić laska z facetem i facetem z laską. Jedynie trojkacik z dwoma facetami wchodzi w grę z mojej strony, aby to oni sie mna dzielili. Co mam robić?

Gość gość
Spróbuj , o ile lubisz z laską.A potem jako rewanż zażądaj 2 faceta. Z moim tak zrobiłam.Najpierw przyglądał się jak lizałam się z laską, robiliśmy sobie minetki i zabawialiśmy swoje ciipki wzajemnie paluszkami a potem on zerżnął tamtą na moich oczach. Po kilku minutach wziął mnie od tyłu i wszyscy mieliśmy dość. Z facetem to oni oczywiście między sobą nie zabawiali się. Ja zrobiłam swojemu loda aż opryskał mi twarz, potem wspólnie rozebraliśmy się i ten drugi napalony od razu mnie wziął. Szybko, bo już nie wytrzymał , krótki seks. Mój po nim , to było już porządne rżnięcie a tamten przyglądał się i masturbował.Jak wszedł we mnie drugi raz to była satysfakcja dla obu stron . Długo aż mnie biodra bolały , ale orgazm był z******ty , zalał mi ciipkę i mój zaraz po nim. Jeszcze dyszałam po tym drugim jak mój mnie rżnął.Sterczał mu jak maczuga i też było długo i obfity wytrysk.Miałam błoto w ciipce i byłam obolała.Namawiali mnie na więcej ale już nie chciałam. To było rok temu , tydzień po tygodniu.Od tamtego razu tego nie powtarzaliśmy, chociaż czadami mam na końcu języka , by powiedzieć chłopakowi , że z dwoma bym chętnie to zrobiła , nawet dwóch na raz , z dwóch stron.

Gość gość
Problem w tym ze nie znioslabym widoku mojego faceta jak rznie jakaś inna laskę :(

Gość gość
Tak się tylko tobie zdaje. Przecież to podniecające. Ciekawe też , jak on by zareagował, jakby inny facet wszedł pomiędzy twoje rozłożone nogi lub jakby inna kobieta robiła ci minetkę.