Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poklepana

Czy mogę liczyć na fasolkę?

Polecane posty

Gość Poklepana

Witam. Na początku przyznał, że nie wiem czemu piszę ten post. Pewnie spotkań sie z falą negatywnych wypowiedzi itp no, no ale cóż kto pyta nie błądzi. Kochałam sie z moim facetem w teoretyczne dni płodne. Nie stosujemy zabezpieczenia,gdyż oczekujemy pociechy. Napisalam, ze teoretyczne gdyż nie prowadzę kalendarzyka małżeńskiego, nie sprawdzał śluzu i temperatury ponie waz nie chce się za bardzo nakrecac. Ale przejdzmy do sedna. Od kilku dni bardzo bola mnie sutki i piersi. Hmm no wiem,zawsze mnie bolaly przed okresem ( mam dostać za 4dni ) ale nie aż tak ponieważ tym razem to inny ból nie jestem w stanie określić jaki. W dodatku popatrzylam na piersi i spostrzeglam ze mam bardziej widoczne zyly. Mozna powiedziec ze widze je nawet golym okiem na piersiach. Jakies 3 dni temu bolaly mnie jajniki jak na okres. Bylam pewna ze @ przyjdzie tydzien przed czasem,ale jednak nie. Odrzuciło mnie od papierosów, wczoraj wypalilam cale dwa a dziś nie mam juz wcale ochoty.. A dziś rano zaraz po przebudzeniu zmierzylam jak nigdy temp pochwy było to 37.6 choć wiem, ze tym nie mogę się sugerować zwłaszcza, ze kobiety z temperaturami maja różnie , a tym bardziej fakt ze nie mierze jej przez cały cykl to jest to " nieważny dowód" obecnego stanu. Boje się ze sobie to wszystko wmawiam, ze za 4 dni przyjdzie @ i znów sie rozczaruje:( Jak myślicieli czy jest sens zrobienia testu 4 dni przed okresem?

Gość Poklepana
Up

Gość Poklepana
Up

Gość gość
nie ma sensu. zrób test po terminie okresu jeśli się nie pojawi!

Gość gość
Ja test robiłam 6 dni przed @ u juz wyszedł pozytywny. Ale żałuję że go zrobiłam bo później czekanie czy @ będzie czy nie było straszne, dni się dłużyly i co chwila sprawdzanie czy nie ma krwi na wkladce.