Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największe puszczalskie panny to, nomen omen, katolki z oazy.

Polecane posty

Gość gość

Największe puszczalskie panny to, nomen omen, katolki z oazy.

Gość gość
Dokładnie, kiedyś rodzice wysłali mnie na oazę (bardzo nie chciałam bo nie lubie kościoła i nie chodzę odkąd sie wyprowadzilam z rodzinnego domul ale nie chciałam słuchać jęczenia) to te panny takie swietojebliwe, a dobrze obgadywaly doope tej, ktora wyszła z pokoju. Zadzwonił do jednej 14latki telefon a ona "a wiesz jakie majteczki mam na sobie? No te czerwone ktore lubisz misiu" mimo, ze zapierała sie , ze jest dziewica :D:D Katolicy sa zaklamani.

Gość gość
Najłatwiejsze loszki do zaliczenia. Rodzice ich pilnują to jak mają wolna chwile to sie yeebia jak szalone :D

Gość gość
Niestety szczera prawda, pielgrzymki to tez totalna zaraza i glowa mala co sie dzieje nocami na polach namiotowych. Sama znam dwie dziewczyny ktore w naszej malej miejscowosci swiete, kosciol oaza pielgrzymki , katolickie zloty itp itd a w wawie zarabiaja na tylku

Gość gość
Specjalnie chcecie obrazić Chrześcijan.

Gość gość
Rodzina je tam pcha to co maja zrobić. Dobra mina do złej gry.

Gość gość
Sama prawda

Gość gość
gość wczoraj Specjalnie chcecie obrazić Chrześcijan. x NIE! nikt nie chce obrażać chrześcijan tylko niczym M.M. Kolonko mówi jak jest. Ja nie przecze że chodzą tam gorliwi wierzący, ale niestety w dużej mierze te oaziackie spędy to kiła i mogiła okraszona ultra-hipokryzją.

Gość gość
Ale co rozumiecie pod pojęciem puszczanie się? Chodzi Wam o to, że katoliczki uprawiają seks? Bo tylko jeden post był o prostytutkach.

Gość gość
Zadzwonił do jednej 14latki telefon a ona "a wiesz jakie majteczki mam na sobie? No te czerwone ktore lubisz misiu" mimo, ze zapierała sie , ze jest dziewicaP X Zachowuje się jak dziś każda dziewczyna w jej wieku może z takim wyjątkiem, że daje jednemu a nie całej klasie?

Gość gość
gość dziś Ale co rozumiecie pod pojęciem puszczanie się? x choćby o to że ostentacyjnie rżną świętoszki, dziewice, na oazowych spędach modlą się do świeczki wzywając Ducha Świętego, obwieszają sie krzyżykami, różańcami, a jak nikt nie widzi to rypią się ile fabryka dała. nie chodzi o samo uprawianie seksu a o hipokryzje. to już lepsze po tym względem te wytapetowane blachary, bo przynajmniej wiadomo od razu że to wór na spermę i czego się po takiej spodziewać.

Gość gość
20:40 To po co udawać taką świętoszkę?

Gość gość
Może ja już jestem stara, bo 14 lat miałam 10 lat temu, ale moje koleżanki w tym wieku nie uprawiały seksu (poza pewnymi przypadkami), więc trochę mnie dziwią te relacje w oderwaniu od religii. Jestem i już wtedy byłam ateistką. Katolicy są zarazą ekonomiczną Polski, a w łóżkach niech sobie robią co chcą.

Gość gość
Różnie to bywa ;) religia nie ma nic do tego są puszczalskie ateistki i sa wstrzemiezliwe sa puszcaslkie katoliczki i sa porządne , nie ma co przerzucać ma wiare