Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytając

Niewyjaśnione

Polecane posty

Gość gość
To Sylwia?

Gość gość
Krzysiek bezbłędnie analizuje, zalogowany lub nie :D

Gość gość
Kora-spójrz prosto w oczy chwili.

Gość gość
Ciebie od zawsze nikt nie traktował poważnie Krzysztofie:( Od zawsze.

Gość gość
Kushin-to koniec🖐️

Gość gość
W swoich analizach Krzysiek zawsze jest górą, chociażby dlatego że się raz zalogował :D

Gość gość
Samansara wygarnela co o Tobie myśli to jej żyć nie dałeś wyzywajac ją od kurw. Wcześniej pisząc wiersze jako ćma.. I Ty smiesz się odzywać? Smutny jesteś taki sam sobie bez nikogo:( Rzeka czeka droga wolna:D

Gość gość
O tak!!! zostań z nami!!! Fajnie patrzeć jak ktoś z Twoją pozycją zaszczyca nas swoją uwagą :D

Gość gość
Tak, to prawda, straszny tchórz ze mnie, i w ogóle, najobrzydliwsza istota jaka jesteś w stanie sobie wyobrazić. Nie masz pojęcia jak ogromną przyjemność sprawiasz mi każdym słowem, które kierujesz do mnie. Jesteś jedynym światełkiem w mojej szarej smutnej wegetacji :)

Gość gość
Tak, jestem bezsilna, bezradna i panikuję strasznie na myśl, że wejdę na forum i nie znajdę ani jednego Twojego wpisu do mnie. Słabą psyche mam i jestem pasywna, ale wierzę, że nie zostawisz mnie tu samej. A co to jest mózg?

Gość gość
Wiedziałam, że tylko Ty eden będziesz w stanie dostrzec moje wnętrze nie zważając na wizerunek mimo, że jestem prostą dziewuchą w tanich bucikach niezdolną do głębszych refleksji, przerażoną nieznanym. Nie mogę dopuścić do tego żebyś okazał mi szacunek, nie zasługuję na to. Potrzebuję Twojej pogardy jak powietrza. Nie wyobrażam sobie życia bez niej :(

Gość gość
A Krzysiu dalej gada z gosciem:D Gdzie GOŚĆ nie ma dla niego żadnej wartości!:D tyle wiesz co wysrasz Krzysiu:D Żadnej wartości?! Buhahahahaha:D Żadnej k***a wartości a gada jak to samiec alfa:D co pierwszy zawsze zjada posiłek:D Obrazek: grupa pawianow co czeka aż samiec alfa pierwszy zżera banana:D Samiec alfa gada z gosciem co nie ma żadnej wartości:D:D

Gość gość
Jak Ty mnie dobrze znasz... Dziecinna i niedojrzała, jeszcze nikt nigdy nie zaszczycił mnie takim komplementem.. Pora już na mnie, ale wierzę, że jutro znów przeczytam Twoje słowa skierowane do mnie. Będę czekać.

Gość gość
Pozdrawiam goscia jako gość co wraz ze mną starał pokazać się Krzysiowi jaki to on cudny, wspaniały, wszechstronnie utalentowany i yntelygentny. I nikt kurde tego nie widzi! Tylko on jeden sam to widzi:( Rada? Plaszczyc się przed Krzysiem z Krakowa in the Canada:D a on dostrzeże w nas człowieka! Jak p********y hitler- skwie[l🖐️

Gość gość
Ależ z odbiorem, na pewno. Wierzę, że jutro znowu coś do mnie napiszesz. Ja postaram się skrócić swoje wypowiedzi żeby nie stracić z Twoich oczach

Gość gość
Gość ma plusa u Krzysia!! Gość ma plusa u Krzysia!!! Powtarzam. Krzyś dal gościowi plusa:D:D:D Krzysiek? Przeczytaj co myślisz o "gosciu" i w*********j:D

Gość gość
potrzebny był twój styl pisma pisałaś u koke, z biednym, a twoją bazą jest karuzela nazicho hejterska forum ma wyszukiwarke na twoje nieszczęście

Gość gość
Mocny widmo edytował wszystkie swoje wypowiedzi :-D

Gość gość
Syf zawsze z karuzeli pochodzi.

Gość gość
Detektyw Krzysztof 08 Zgłoś Się na tropie. Odcinek "Trop wiedzie na Karuzelę" :D

Gość gość
W serwisie Kafeteria VOD dostępne są też następujące odcinki: Odc1 "Tajemniczy Przybysz z Kanady" Odc2 "Rozmówca" Odc3 "Wiadomość na Pasku Przeglądarki" Odc4 "Gang Matuzalema" Odc5 "Kto usunął Wilka?" Odc6 "Teczka Pełna Bitcoinów" Odc7 "Problemy z Teściem" Odc8 "Poeta Atakuje"

Gość gość
Ale trzeba być tchórzem i mieć słabą psyche, żeby wycofać się z czegoś co napisało się pod swoim flagowym :D Bardzo wygodnie jest pisać z loginu :D Ciekawe kto teraz będzie miał p********e :D bo na pewno nie osoba, której dał się wczoraj sprowokować :D

Gość gość
Ojej 😭 nie przewidziałam, że skorzysta z wyszukiwarki. I co ja teraz biedna pocznę :( znajdzie mnie i znowu do mnie napisze. Jestem skończona 😭

Gość gość
Nie logujesz się bo wstyd byc takim popiertolencem.:O

Gość gość
Oczywiście, że tak. Długo nad tym myślałeś/łaś? Nie świadczy to o tobie za dobrze :o

Gość gość
gość dziś Detektyw Krzysztof 08 Zgłoś Się na tropie. Odcinek "Trop wiedzie na Karuzelę" smiech.gif X :D:D

Gość gość
gość dziś Frida napewno świadczy o tobie dobrze jak wpadłaś na spamowaniu ciotek. Wpadka kokeja jak spamował, ogłaszanie że słomiana urodziła muźina, czyraczka spamuje linkami z you tuba i kompromituje sie przy każdej rozmowie, tobie wyznaje miłość zaburzony jacenty, a na to wszystko sra nowy z lotu ptaka i puka od spodu :D Jeszcze hejtowanie wilka i donosy do adminów, bełkot zapijaczonego błędnego i snofa, odejście z karuzeli normalnych ludzi w obliczu powyższych. Winszuje, bo rzeczywiście masz powody do radości. :)

Gość gość
edycja jest po to abyś poczuła sie jak gówienko, a twoje ujadanie tylko potwierdza ten fakt babciu. Może tak dział dla seniorów, bo udawanie małolaty żałośnie wygląda?:D

Gość gość
gość dziś gość dziś Frida napewno świadczy o tobie dobrze jak wpadłaś na spamowaniu ciotek. Wpadka kokeja jak spamował, ogłaszanie że słomiana urodziła muźina, czyraczka spamuje linkami z you tuba i kompromituje sie przy każdej rozmowie, tobie wyznaje miłość zaburzony jacenty, a na to wszystko sra nowy z lotu ptaka i puka od spodu Jeszcze hejtowanie wilka i donosy do adminów, bełkot zapijaczonego błędnego i snofa, odejście z karuzeli normalnych ludzi w obliczu powyższych. Winszuje, bo rzeczywiście masz powody do radości. x Strzał w dziesiątke :D