Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest możliwość ciąży?

Polecane posty

Gość gość

witam, kilka dni temu kochałam się z chłopakiem - był to mój pierwszy raz, ale kochaliśmy się dwa razy za drugim razem on wyszedł i skończył na moich plecach, a niewielka ilość spermy spłynęła mi w okolice o***tu, ale zdążyłam ją wytrzeć w miarę szybko mimo wszystko jestem jeszcze młoda i panikuje, ze mogło coś się tam przenieść itd. kochaliśmy się z gumką oczywiscie, mam długie cykle (średnio od 35 do 37 dni) i 31 stycznia zaczęła mi się miesiączka wiec moje pytanie, to czy istnieje jakiekolwiek ryzyko ciąży?

Gość gość
Po wizycie gościa w ci/pie zawsze jest ciąża.

Gość gość
A skąd my to mamy wiedzieć? Ty powinnaś wiedzieć czy sperma trafia do pochwy czy nie. Jeśli nie trafiła to nie ma ciąży.

Gość gość
Eh czasu nie cofniemy. Musisz zrobić test ciążowy w dni spodziewanej miesiączki jeśli nie przyjdzie ogólnie można zrobic 14dn po stosunku lecz może się pomylić ponieważ w ciążę mozna zajść kilka dni po stosunku . Trzymam kciuki i myślę że następna raza już tak nie zrobisz :p Wiele się słyszy że ludzie zdrowi tak długo starają się o dziecko i wgl ale niektórym udaje się zajść w ciążę za pierwszym razem. pss. Jeśli będziesz miała jakieś objawy nie panikuj ja raz tak bałam się że zaszlam w ciążę że wmawialam sobie różne symptomy.