Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę uznać dziecko kochanki bez wiedzy żony

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś się orientuje jak to wygląda?

Gość gość
No a co żona ma do tego idziesz do urzędu i uznajesz

Gość gość
Oczywiście że tak. Idziecie razem do urzędu (z kochanką) wpisują cię że jesteś ojcem. To czy masz żonę nie ma znaczenia. Nawet możesz dać dziecku swoje nazwisko.

Gość gość
Tak mozesz tylko zastanow sie co bedzie jak to wyjdzie na jaw

Gość gość
Do gościa 15.17 . Trudno co będzie to będzie ale chyba najważniejsze jest dziecko. Zresztą w świetle prawa dzieci małżeńskie i te poza są traktowane na równi . Żadne nie jest ani lepsze ani gorsze.

Gość gość
A w jakich okolicznościach prawda może wyjść na jaw?poważnie pytam na co mam uważać.Chciałbym aby żona nigdy się nie dowiedziala

Gość gość
A po co okłamujesz żonę? idź do kochanki a żonie daj spokój! Po co jej taki dwulicowy typ?

Gość gość
Z kochanką nie jestem.Po naszym rozstaniu po miesiącu okazało się ze jest w ciąży.jestem odpowiedzialnym facetem i dlatego uznam to dziecko i będę w miarę możliwości utrzymywał z nim kontakt.A nie chcę żeby żona się dowiedziała bo nie chcę jej zranić.A po 2 ta wiedza nie jest jej do niczego potrzebna

Gość gość
autorze tak łatwo się pisze lecz w zyciu nie ma tak łatwo zraniles już idąc z inna do łozka. szlachetny gest ze jednak nie chcesz zranic zony po fakcie. no na pewno się nie dowie jak wraz z wzrostem dziecka jak wiele wymówek wymyślisz by spedzac swieta i czas z dzieckiem . pewnie ze się nie dowie jak finanse troszkę będą znikały na szlachetne dziecko z inną i w końcu co zrobisz w sytuacji patowej gdy dziecko trafi do szpitala i będzie potrzebny ojciec natychmiast ? pewnie ze się nie dowie żona skoro to takie niepotrzebne po co wogole ją masz ?

Gość gość
I tak kiedys sie dowie. Najpozniej po twojej smierci jak przyjdzie jej dzielic sie spadkiem.

Gość gość
Jakbyś był odpowiedzialny, to byś nie dupcył na boku. Proste.

Gość gość
Stało się i czasu nie cofne.kocham żonę i gdyby nie jej nagminne unikanie seksu do zdrady zapewne by nie doszło.Potrzebowałam seksu i stało się choć to nie tak ze planowałem po prostu to było pod wpływem chwili

Gość gość
Hahhahaha, ta wiedza nie jest jej do niczego potrzebna?? Jaja sobie robisz, czy co?

Gość gość
Aha czyli to i tak wina żony? To idź do tej drugiej! Po co ci żona która nie daje ci tak często jak ty sobie życzysz? Nawet się zabezpieczyć nie umiesz!

Gość gość
A jeśli chodzi o finanse.kobieta która urodzi mi dziecko jest dobrze sygnowana i powiedziała ze nie chce pieniędzy odemnie.oczekuje tylko żebym odwiedzał dziecko raz w miesiącu co nie będzie trudne ponieważ jestem kierowca

Gość gość
Nigdzie nie napisałem ze to wina żony.mężczyzna potrzebuje seksu choćby raz w miesiącu.A z Żoną robimy to raz na 3 miesiace

Gość gość
gość dziś A może czas zainteresować się dlaczego żonie znika libido?

Gość gość
Ja tu na kafe przed chwila napisalam post skok w bok meza i dziecko. Wiesz nie wyobrazam sobie nie wiedzec o dziecku meza. Rozne sa sytuacje zyciowe. Kobieta z ktora moj maz ma dziecko srednio sobie teraz radzi i pije. Moj maz chce ich dziecko do nas na weekendy brac zeby ja troche obciazyc. Mimo ze to wszystko mnie przerasta to wlasnie mysle ze moj maz jest odpowiedzialny. Myslisz ze mozna byc ojcem raz w miesiacu? Czlowieku skad ty sie urwales? Powiedz zonie bo i tak to wyjdzie

Gość gość
i co twoje chucie to ma być wytłumaczenie zdrady? wciąż jesteś dupkiem i tyle. Skoroś taki odważny i odpowiedzialny to powiedz żonie o zdradzie i dziecku zobaczymy czy będzie tak wyrozumiała. Chcesz wiecej seksu to znajdź sobie taką która będzie dawała ci częściej a nie rób z żony idiotki. Nie wierzę że to już się nie powtórzy. Znów minie trochę czasu i ups znów się stanie samo. Jak zawsze!!

Gość gość
mam nadzieję, że żona dając ci raz na trzy miesiace ma też kochanka i dopiero ci przyprawi rogi jak urodzi ci dziecko mające innego ojca

Gość gość
Po urodzeniu 2 dziecka żona stwierdziła ze nie czuje penetracji.mi to nie przeszkadza ale ona bardzo się tego krępuje i odmawia seksu choć stwarzam intymne sytuację.nie wiem co zrobić w tej sytuacji ponieważ zależy mi na żonie i M.in zakończyłem romans z kochanką.Ale jeśli nic się w tej kwesti nie zmieni obawiam się iż przy okazji odwiedzin dziecka znowu wyląduje z kochanką w łóżku

Gość gość
Nieeee... padłam. Ponieważ kocham żonę, rzuciłem kochankę. Jakoś miłość do żony ci nie przeszkodziła dupcyć jakiejś baby. Aha, żona nie czuje penetracji. To może by tak poćwiczyła te mięśnie, bo one są bardzo osłabione. To taki sam mięsień jak każdy inny. Jak się mięśnie ćwiczy, to są one mocniejsze większe i czuje się jak pracują. A ty popracuj tez nad swoją erekcją, bo może ci się wydawać, że ci stoi, a jest półmiękki i wtedy go nie czuć. To nie rozmiar w penetracji jest ważny, a twardość członka.

Gość gość
to teraz piszesz że zakończyłeś romans a wcześniej że to była tylko kwestia chwili. więc zdecyduj się bo coś się kręcisz w zeznaniach!! jeśli to byłoby jednorazowe to nie byłoby czego kończyć a skoro kończyłeś to znaczy że to trwało dłużej. co masz zrobić? powiedzieć żonie prawdę o kochance i ciąży!! Miej dla żony choć trochę szacunku!

Gość gość
tak zona ci powiedziała bo ma kochanka, a ty jak masz kochankę to co powiedziałeś żonie, także wice wersa

Gość gość
Jeśli masz bardzo rzadkie nazwisko żona zobaczy na moikrewni.pl wzrost o jedną osobę zameldowanych w Waszym mieście ;-)

Gość gość
*mieszkańców o Waszym nazwisku

Gość gość
moikrewni trzeba zakładać konto, a czy to jest płatne, bo mam ochotę założyć swoje konto

Gość gość
Z moim penisem nie ma problemów .piję żeń-szeń i stoi jak ta lala.tak że nie w tym problem.romans trwał 5 miesięcy Ale jak mówię to nie była zdrada z premedytacją to wszystko się wydarzyło pod wpływem chwili(pierwszy raz) A potem to już sami wiecie jak to jest poszło z rozpędu.

Gość gość
to ty jak pod wpływem chwili będziesz tak zapładniał baby to chłopie nie wyrobisz na alimenty

Gość gość
Wiem.powiem wam że ta ciaza kochanki otworzyła mi oczy.nigdy już nie zdradzę żony.A i jeszcze mam nadzieję ze to będzie syn bo mam już 2 córki