Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę uznać dziecko kochanki bez wiedzy żony

Polecane posty

Gość gość przechlany w 3 d
zona sie dowie, sluchaj, kochanka moze np. w ataku paniki przyjsc do Ciebie, bo np. dziecko zachoruje czy cos, mozesz dostac telefon ze szpitala, ze dziecko tam jest...nie ukryjesz tego, lepiej wez po mesku to zalatw, co ma byc to bedzie, moze jakos to zona przeboli, natomiast po latach jak sie dowie to nie wybaczy na pewno.

Gość gość
Powiedziałem żonie.nie uwierzyła .jej słowa ty i zdrada haha .kto by Cię chciał. Nie wiem co zrobić w tej sytuacji

Gość gość
Zabolaly mnie słowa żony.kto by Cię chciał.może powinienem odejść od żony .pisze chaotycznie bo jestem zdenerwowany.kto by Cię chciał dudni mi w uszach i jej szyderczy śmiech

Gość gość
też bym takiego barana nie chciała

jezeli naprawde tak powiedziala, to sie nie dziwie Twojej zdradzie.

Gość gość
No i żona ma rację. Kto by chciał takiego kretyna?

Gość gość
I co teraz?Mam ja przekonywać ?przecież to jakiś cyrk.to wszystko się dzieje jakby obok mnie.ta dziewczyna nie odpisuje na smsY.jestem w kropce

Gość gość
Poważnie zastanowię się czy nie odejść.tamtą dziewczyną piękną młoda ,zawsze chętna na igraszki.trochę mało inteligentna Ale czy to takie ważne u kobiety.żona jest inteligentna i co mi z tego przyszlo

Gość sikorka 51
Bądż optymistą, może tak być, że żona nie dowie się. Jak oślepnie i ogłuchnie. Ja zapładniasz, to wtedy też trzeba myśleć mózgiem, a nie czym innym. A jak zamierzasz uczestniczyć w wychowywaniu tego dziecka szlachetny człowieku? Kochanica i tak kiedyś się wkurzy i powie żonie, myślisz, że wtedy będzie lepiej?

Gość gość
Nie powie tego jestem pewien.jest na takim stanowisku ze romans z żonatyM to by był skandal.

Gość gość
Ale dziś żona tak mnie zranila swoimi słowami ze zastanawiam się czy nie odejść do kochanki.

moze uwierzyla, ale chciala dokopac ?

Gość gość
Trochę mało inteligentna, ale młoda i na wyższym stanowisku. No trochę mi się to gryzie ze sobą.

Gość sikorka 51
No tak dziś jest na stanowisku, a jutro nie przecież zobowiązani wobec dziecka to nie jeden rok. Piszesz, że kochanica jest mało inteligentna i dobrze "sygnowana". Pisze się sytuowana, no jak na razie to myślę, że możliwe jest, że Ciebie nie chce; kierowca no i jak Ty oceniasz inteligencję? Widać jaki jesteś mądry, a jak zapładniałeś kochanicę to z miłości do żony beczałeś jak baran przy tych czynnościach kopulacyjnych?

Gość gość
A wy macie dzieci ? To sie zastanow czy sa twoje :)

Gość gość
I ślubuje Ci miłość WIERNOŚĆ I UCZCIWOŚĆ MAŁŻEŃSKĄ...... i tyle tego małżeństwa już nie ma. Zabiłes je. I co będziesz dla dziecka takim niedzielnym tatusiem. Nigdzie z nim nie wyjdziesz bo może ws żona zobaczy..... Biedne dziecię

Gość gość
Taaa, już widzę jak powiedziałeś o zdradzie i o dziecku i to pod wpływem kafe :D

Gość gość
wow. wiedza o nieślubnym dziecku męża niepotrzebna jest żonie? weź daj jej podjąć decyzję, a nie marnuj jej życia. jej i dzieciakowi. a co do seksu to jak się kobiecie okazuje czułość, wspiera ją w codziennych pracach, daje jej poczuć, że jest najlepsza i jedyna (tak jedyna) i dba się o jej potrzeby w łóżku, to nie ma opcji, żeby nie chciała seksu... może się zastanów, czy jesteś odpowiednim mężem.

Gość gość
Jaki maz w dzien taka zona w nocy. A kochanica zawsze chetna, ale po porodzie bedzie to samo co z zona jesli bedxiesz ja tak samo traktowal.

Gość gość
Hehehehe ale durne prowo a wy lykacie . Szkoda ze tak sperme nie lykacie jak te prowa

Gość gość
zraniły cię słowa żony? a myślisz, że twoje o zdradzie jej się spodobały i teraz się czuje z tym świetnie. zasłużyłeś na to co ci powiedziała. jak zraniłoby cię gdyby powiedziała ci, że cię zdradziła i będzie mieć dziecko z kochankiem?

Gość gość
Wykształcenie nie zawsze idzie w parze z wykształceniem.co widać szczególnie tu na kafe

Gość gość
Wykształcenie nie zawsze idzie w parze z wykształceniem. x hmmmm moglbys/moglabyc rozwinac ta zlota mysl

Gość gość
I jak sprawa się potoczyła?

Gość gość
prowo na tysiac procent

Gość gość
Ten sam styl i interpunkcji z niby włoskiej winnicy o 38-latce,która zaszla w ciażę z żonatym 36-latkiem,ojcem dwójki dzieci.Parę dni temu skonczyła to provo pisać. Teraz kolejny provo temat pisany przez kobietę a udający faceta.

Gość gość
Facio na macierzyńskim ? śmiech .Projekt kafe.

Gość gość
Po pierwsze nie oszukuj żony. Zasłużyła na szacunek. Nawet jeśli było między Wami nie tak, to najpierw kończy się jeden związek a później zaczyna nowe życie. Nie gra się na dwa fronty. Tak robią tylko niedojrzali męźczyźni. To jest poważna sprawa , nie można skrzywdzić również dziecka. Nawet jesli nie będziesz z nim utrzymywać kontaktu, to nie będzie miało jako człowiek białej plamy w życiorysie, że nie ma ojca. Ty , nawet jeśli popełniłeś błąd nie moźesz truć się całe życie tajemnicami. A co z kochanką? Nie buduje się szczęścia na czyimś nieszczęściu. Trzeba było iść do burdelu. Kochanka pewnie brzydka jak noc i po 30tce, zakochała się i złapała Ciebie na dziecko, bo to jej ostatnia szansa. Pewnie fajnie się Wam gadało , flirt i poszło. I pewnie w miejscu pracy :) znam nie jedną taką historię i wkurza mnie to, źe jak już facet ma kochankę to by się do cholery przynajmniej zabezpieczył ! Chyba , że wierzący jesteście, ale z Żoną też przysięgę przed Bogiem składałeś. A kochanka nie mogła usunąć tego dziecka, jak był jeszcze czas? Oj ewidentnie chciała Cie złapać na dzieciaka! Zostań z żoną, rozpalcie związek na nowo, nie odchodz do kochanki, bo ta jak widzę niezłą spryciulą się okazała. Powodzenia

Gość gość
Ty ostatnia rozpal sobie wlasne zwoje mozgowe,bo pierniczysz. Dlaczego niby ma ta kobieta ciażę usuwać ? bo on jest zonaty? I gdzie widzisz ten jej spryt i lapanie na dziecko? rozstali się,po czasie okazuje sie,ze ona jest w ciazy,oboje za ten stan odpowiadają. Facet chce uznać dziecko i je widywać,byc przy nim- rzadkość w postawie choc troche odpowiedzialności za czyny.

Gość gość
przeciez to prowo.