Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę uznać dziecko kochanki bez wiedzy żony

Polecane posty

Gość gość
Napisałam ,że dziecko jest teraz bogu ducha winne. Jak zawsze w takich historiach. Ale żona też nie jest winna, dlaczego ma współponosić odpowiedzialnosc? Psychicznie i prawnie? Cały cięża odpowiedzialności powinien ciazyć wyłacznie na ojcu . Przecież to dziecko będzie np. dziedziczyło z ich wspólnego majatku. I teraz pewnie bedzie ok, a za 30 lat zgłosi się po swój kawałek ? Na miejscu zony podpisałabym od teraz rodzielnosc, żeby ewentualne konsekwncje ponosił sam ojciec.

Gość gość
najlepsza jest kochanka coach. Ta dopiero zryje beret. ciesz się stary , że tylko na dziecku się skończyło ;)

Gość gość
Z kochanką nie jestem.Po naszym rozstaniu po miesiącu okazało się ze jest w ciąży.jestem odpowiedzialnym facetem i dlatego uznam to dziecko i będę w miarę możliwości utrzymywał z nim kontakt.A nie chcę żeby żona się dowiedziała bo nie chcę jej zranić.A po 2 ta wiedza nie jest jej do niczego potrzebna ----------- nie czytałam wszystkiego ale czytajac to padłam ze smiechu i ty piszesz że nie chcesz raniczony, mogłeś wcześniej pomyśleć zanim znalazłes kochankę, napewno kiedys sie dowie

Gość gość
Prawda wyjdzie na jaw szybciej niż myślisz.

Gość gość
Współczuje Twojej żonie !

Gość
No to sie dowie czym sie konczy odmawianie seksu mezowi. Powinna o tym wiedziec wczesniej, ale jesli byla za glupia, to teraz moze zmadrzeje.

Gość gość
Rescator, Twoje zdanie się nie liczy. Po postach widać że jesteś seksoholikiem :)

Gość
gość dziś Rescator, Twoje zdanie się nie liczy.<< A kim ty jestes, zeby decydowac czyje zdanie sie liczy, a czyje nie? W kazdym razie kobieta ktora odmawia seksu mezowi, niech ma pretensje do siebie, jesli zostanie zdradzona.

Gość gość
jednak seksoholik :)

Gość gość
11'14, od polowy okropny post.Skąd ty wiesz jaka ta trzecia jest,że tak na pewniaka wydajesz o niej opinie i jeszcze sugerujesz czemu nie usunęła ciąży? Nie masz pojecia,ze faceci potrafią tak wiarygodnie klamac,ze za ktoryms razem juz sie uwierzy,ze zaraz rozwod,ze ..itd. A jeszcze inni klamia,że są wolni tylko tak zapracowani,że nie zawsze maja czas i inne pierdoły. Nim sie zorientuje kobieta to juz i ciaża moze być a żona jak zawsze dowie sie ostatnia. Że się dowie to pewne. On nie chce zony ranić..hicior na wątku!!!!!!!!

Gość
Jesli seksoholikiem nazwiesz faceta, ktory od ponad 20 lat uprawia seks z jedna i ta sama kobieta, to seksoholik jak cholera ;-).

Gość gość
no moze nim byc jesli pie*przy ją codziennie po kilka razy

Gość
A konkretnie od ilu razow dziennie zaczyna sie seksoholizm twoim zdaniem?

Gość gość
Nie neguję całkowicie osoby kochanki. Też kobita też ma problem, została sama z dzieckiem. Tylko zadziwia mnie, gość pisze że ona jest na stanowisku wysokim, więc wg. mnie musi być inteligentna . Uwierzyła na słowo? Nie zabezpieczyła się? Dała sobą manipulować? A może to ona manipulowała? Co z tego że ciąża wyszła miesiąc po? Żeby zajść w ciąże trzeba się bzykać i wiedzieć co nieco o konsekwencjach. Prawda na pewno leży po środku. Ciekawe czy żona się zemści , lubię takie hardcorowe zakończenia :)

Gość gość
Po co sie ciekawic czyimś życiem ? I czemu ma sie żona mścić? co ,zajść z zemsty w ciążę z innym faciem?

Gość gość
Gość 14:45 ma rację. Zona zachowa twarz i sie nie zemsci.

Gość gość
Żona przyjdzie do pracy w sukni ślubnej, rzuci test ciążowy i podniesie dziecko. Resztę już znacie. :D

Gość gość
hahaha

Gość gość
14'50, dobre.Super.pewnie,że znamy.

Gość gość
Rescator,a ty już i po ciążach/macierzyństwo,itd latasz ? za malo ci byc na ero?

Gość gość
Gościu, który załozyłeś wątek, napisz nam kiedyś jak się sprawa zakończyla. Ja tam lubie takie historie :) Napisz czy uznaleś dziecko, czy zona sie dowiedziala, jak zareagowala i co z kochanką, czy nadal ja pobzykujesz, czy przezzuciles sie na nową ;) A i koniecznie napisz o zemście zony, zrunowala karierę kochanki, czy razem obróciły sie przeciwko Tobie?

Gość gość
Czytaj romanse a nie prowo kafe.

Gość gość
Pomocy. a ja nie skumałem . Jakie dziecko ma podnieść ?

Gość gość
ŻONA się dowie, jak tylko kochanka się wkurzy, a to nastąpi jeśli bardziej zaangażuje uczuciowo: zacznie być zazdrosna, będzie chciała wspólnych "rodzinnych" wakacji itd. Dziecko jak dorośnie też może się wybrać z wizytą do Twojej żony, przecież kiedyś będzie nastolatkiem. Najlepiej by było, gdyby kochanka znalazła sobie męża i nie angażowała się uczuciowo w relację z Tobą.

Gość gość
Lepiej jeśli sam żonie powiesz, zniesiesz dzielnie burze i jej wściekłość i na kolanach wybłagasz przebaczenie, niż jeśli za 13 lat zapuka do Waszych drzwi Twoje dziecko. O ile kochanka może i dochowa tajemnicy, o tyle samo dziecko... niekoniecznie.

Gość gość
Czytaj dokladniej ostatni gosciu,bo juz tworzysz nadteorię.

Gość gość
Żona lepiej zniesie skruchę męża, który się przyzna i będzie walczył o małżeństwo, niż okłamywanie przez kilkanaście lat, aż dowie się od np. od samego dziecka.

Gość gość
15'09,do ciebie byla uwaga. Jeszcze jakie rady dasz? kochanka ma sobie męża znalezć,żeby kochankowi w domu się nie wydalo?! jasne,chronić misia,że miliardy plemników iles czasu 'wlewały się" do niekoniecznie tylko żonki narzadu? Pewnie,ma zniknąć,bo jak nie to się wyda.Gumką wymazać ciażę ha ha.

Gość gość
Do 15:01,jest taka jedna co systematycznie zakłada tak infantylne prowo i to byl własnie kawałek z jej tematu.

Gość gość
po twoim : jestem odpowiedzialnym facetem przestaję czytać hahaha