Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Xenia81

Dr Mateusz Zachara chirurg plastyczny

Polecane posty

Gość gośćkkkkkk
Hej jestem z trojmiasta i tu mialam korekte nosa chcialam pozbyc sie kpmpleksu a teraz nos jest jeszcze wiekszy jesteem zalamana.kto by polecal korekte nosa i u kogo warto?

Gość gość
Jesteś z Trójmiasta to masz niezbyt daleko do Warszawy i tam bym szukała dobrego chirurga, osobiście poleciłabym Lubomira Lembasa.

Gość gość
Ja wybieram się na nos do dr. Zachary, w lutym mam konsultację w Łodzi. I nie rozumiem skąd te obawy co do doktora. Na facebooku jest zamknięta grupa dla kobiet dot. operacji plastycznych, stamtąd z resztą dowiedziałam się o doktorze, bo zamierzałam popełnić duży błąd i pójść do lekarza o którym nie było ŻADNYCH opinii, a teoretycznie pracuje w klinice Ambroziak. Co do Zachary, dziewczyny na forum na fb co chwilę zamieszczają zdjęcia po operacjach u niego i kilka miesięcy po, wszystkie są zachwycone więc z całym szacunkiem, ale podważanie kompetencji tego lekarza jest trochę nie na miejscu, wystarczyło samej rozejrzeć się dobrze w internecie i poszukać. Forum na fb nazywa się "Operacje Plastyczne (biustu, brzucha, itd) GRUPA WSPARCIA tylko panie!!", najpierw trzeba potwierdzić tożsamość u administratorów oraz, że profil nie jest fałszywy. Może to wam pomoże, ja w ostatniej chwili trafiłam na Zacharę i cieszę się, bo już wiem, że będę zadowolona :) W przeciwieństwie do Szczyta nie robi nosów na Michaela Jacksona. Z resztą większość chirurgów robi operacje "na jedno kopyto", a on efekt dobiera indywidualnie do pacjentki, co z resztą widać po zdjęciach dziewczyn

Gość gość
Nie polecam chyba że chcesz wsadzić implanty. Trudniejsze przypadki są dla dr zbyt skomplikowane i nie wykazuje najmniejszego zainteresowania pacjentem...

Gość gość
Witam! Jestem dwa dni po zabiegu powiększania piersi u dr Zachary w Medicalclinic w Polanicy. Borykałam się z małymi piersiami i do tego asymetria ( sutek był niżej o Ok 1cm). Przyjechałam do kliniki po wstępnej konsultacji mailowej i dr doradził mi aby implanty dać tego samego rozmiaru, ze względu na ten sutek który mógł później wyglądać jeszcze bardziej "zezowato", do tego proponował mi implanty do 380 ml gdzie ja byłam tym przerażona, zwłaszcza czytając poprzednie komentarze, ze rzekomo namawia na wielkie balony.. wybraliśmy wspólnie 360ml okrągłe choć wciąż się wahałam... myślałam ze będą za duże, a teraz ? Jestem bardzo zadowolona choć najszczęśliwsza bym była jakby były te 380! TAKŻE TO CO WAM MOGĘ DORADZIĆ TO SŁUCHAJCIE SIĘ SPECJALISTY, to on ma o tym pojęcie, potrafi ocenić wasze ciała i proporcje lepiej niż wy, lub opinie w necie! Ponad to jestem zachwycona klinika, pracownikami i pobytem tam. Jak chcecie się poczuć ekskluzywnie w takich okolicznościach jak zabieg to polecam tamto miejsce. Mojemu narzeczonemu wciąż proponowano kawkę, nocleg, na sali byłam sama ( poprosiłam o to i nie było problemu z tym). Wszyscy tam wyglądają schludnie i same ładne i sympatyczne buzie otaczają ( co np dla mnie poprawiło komfort pobytu ;) ) póki co nie widziałam piersi bez staniczka, Wiec może zrobię kolejny post po ich zobaczeniu, ale póki co wyglądają świetnie. Drugi dzień po zabiegu i już nie potrzebuje przeciwbólowych ( miałam podmiesniowo). Poruszam się sama, jedynie wstawanie z łóżka jest trochę bolesne i wymaga pomocy ( pchnięcia). Panicznie bałam się narkozy i zabiegu, prosiłam 2x o uspakajające leki i mi nikt nie odmówił- och jak pomogło. Pełen luuuz! Polecam ta klinikę i chirurga Zachare ! Wracam tam na operacje nosa wkrótce bez dwóch Zdan! Pozdrawiam!

Gość Kasia0505
Jestem 9 dzien po operacji nosa u doktora. Operacje miałam w klinice na Podhalu. Gips juz zdjęty tylko plasterki. Operacje u doktora robiłam ja a wczesniej moje koleżanki i powiem tak rzadko jest ktos tak dobry!!!! Wrócę do niego w czerwcu na biust!

Gość gość
czy Zachara robi operacje w Łodzi ? bo o konsultacjach to wiem że tak.

Gość Basia

Co do biustu, to powiększałam własną tkanką tłuszczową u dr Pabiańczyka w Krakowie, jakoś mi to lepiej brzmiało niż implanty. Jeśli chodzi o efekt to według mnie jest mega widoczny. Wiadomo tą metodą nie da się tak powiększyć jak implantami ale różnica jest spora. Dodatkowo skądś ten tłuszczyk trzeba było wziąć więc i to mnie cieszy, ze pozbyłam się troszkę z brzucha 🙂

Gość Smutna

Mi zepsuł biust (pojawiła się asymetria s ułożeniu sutków, jeden wyżej drugi niżej - wcześniej tego nie było) plus pofałdowal się implant i widać nierówności. Koleżance zrobił krzywy nos (jedna dziurka większa i przechylony na bok). 

Gość xzxz

Ja miałam operację nosa w kwietniu i poki co polecam, nos wygląda zdecydowanie lepiej mimo, że jest jeszcze trochę opuchlizny.

Gość Janess

Ja się przymierzam do operacji nosa u dr. Zachary, oglądałam galerie I czytałam o różnych lekarzach, muszę jednak przyznać, że nosy robi on najładniej, jak dla mnie. 

SA tu jakieś posiadaczki nosow które odpowiedzą na parę moich pytań? 

Piersi już bym nie zrobiła u niego, wyglądają ciut za sztucznie. 

Gość Gosc7889

Możesz się zalogować na forum Beauty lub na fb na grupie dot. Operacji plastycznych tam znajdziesz sporo info. A jakby co pytaj tutaj, ja jestem ponad m-c po operacji u Zachary

Gość Ania

Witaj. Ja mam mieć pod koniec czerwca korektę nosa u zachary ale trochę się boję powikłań po. Dr pisał że 10% pacjentów ma powikłania.  Jest ktoś kto robił nos? Może napisać coś więcej 

Gość Hhjkjkkk

Raczej rzadko zdarzają się powikłania, często wynikają one z nieprawidłowej pielęgnacji /dbania o nos, oczywiście przed operacją muszą też wyjść dobrze wyniki badań. Ja jestem ponad miesiąc po operacji o jestem zadowolona, aczkolwiek jest jeszze opuchlizna i nie jest to jeszze ostateczny wygląd nosa.

Gość Gość

Zle zrobił mi nos. Wyglada bardzo sztucznie i jest krzywy na jedna stronę 

Gość 1235u7

Wiesz tak na forum każdy może oczerniac bez żadnych dowodów, a równie dobrzeze może to być konkurencja. Tak się składa, że jestem na forum Beauty i wśród wielu znanych lekarzy zdarzały się  przypadki totalnie nieudanych operacji..dr Zachara robił też poprawki po innnych lekarzach. Z tego co wiem nie robi też problemów przy poprawie po sobie tak jak jest to u innych lekarzy (W każdym razie ja nie trafiłam na niezadowolona pacjentkę).

Gość Balladyna

Niestety doktor ma coraz więcej negatywnych ocen m.in. na grupie fejsbuskowej. Sama zrezygnowałam z konsultacji u niego gdy zobaczyłam nos jednej z osób, który został zniszczony operacją  w 2018 r 😞 nos jest totalnie krzywy, ewidentnie do poprawki.

Gość Czarny rumak

Ile czasu czeka się na zabieg po wcześniejszej konsultacji u doktora?

Gość Janess
Dnia 27.05.2019 o 18:44, Gość Gosc7889 napisał:

Możesz się zalogować na forum Beauty lub na fb na grupie dot. Operacji plastycznych tam znajdziesz sporo info. A jakby co pytaj tutaj, ja jestem ponad m-c po operacji u Zachary

Ja od poniedzialku juz tez 

Gość Janess

8 dzien po operacji delikatne zasinienia i opuchlizny troche,o nosie nie za duzo moge powiedziec 

Ja robiłam u Dr Zachary operacje piersi i niestety nie polecam. Po operacji pojawiły się komplikacje (które odczuwam do dnia dzisiejszego) po których lekarz zwyczajnie mnie zbywał, zero empatii w stosunku do pacjenta. Dodatkowo w jednej piersi na gorze implant jest pofałdowany :(( 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się