Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z chłopakiem przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość

Od 12 roku życia przyjaźnie się z K. Ona dwa lata temu poznała M i są razem. Często wszyscy w trójkę spedzalismy czas , imprezy , wyjazdy nad morze itp. Dwa miesiące temu byliśmy na urodzinach kumpla. K się źle poczuła i M odrprowadził ja do domu i wrócił na imprezę. Byliśmy bardzo pijani . Wkoncu stwierdziłam ze idę do domu i on tez mnie odprowadzil i zaprosiłam go do domu na piwo i stało się. Teraz okazało się ze jestem w ciąży , M się wyparł ze to nie jego ze mam nie wymyślać i nic nie mówić K . Co mam robić ? Nie chce stracić przyjaciółki , nie dam rady sama wychowac dziecka boje się co robić

Gość gość
hmm po pierwsze kto bzyka sie z chlopakiem przyjaciolki ?? tylko kretyni. po drugie powiedz jej o wszystkim stracisz przyjaciolke ale facet przynajmniej sie nie wyprze. po trzecie jak sie wypsze zrobisz testy na ojcostwo i bedzie bulil xd

Gość gość
niech ci da polowe kasy i jedz usunac do czech

Gość gość
Dziecko zrobione po pijaku? Lepiej się zastanów......

Gość gość
Nad czym mam się zastanawiać stało się i czasu nie cofne żałuję bardzo. Bardzo żal mi naszej przyjaźni tyle lat...

Gość gość
Nad bozbyciem się nadbagazu.

Gość gość
Jestem przeciwniczka aborcji , dziecko nie jest winne . Zastanawiam się czy jest jakiś sposób żeby M płacił alimenty a K sie o tym nie dowiedziała

Gość gość
Jestes pewna, ze to jego? Nie jest twoim jedynym partnerem sexualnym. Usun to bo wstyd.

Gość gość
Jestem pewna że to jego. Z swoim chłopakiem rozstałam się pół roku temu

Gość gość
zdradził swoją laskę z jej najlepszą kumpelą, nie założył gumy i zlał sie do srodka. skonczony debil, niech płaci :O

Gość gość
Możesz go podać o alimenty i tylko się modlić, żeby się jej nie przyznał :D

Gość gość
Slabiutko 0/10

Gość gość
No to przygotuj się na niedorozwiniete dziecko,myślisz że ten alkoholowy szał ominie to dziecko tak bez echa?To jesteś w dużym błędzie.

Gość gość
Przecież teraz nie pije to czemu miałoby być niedorozwiniete ? Bo co bo pijany plemnik chwiejacym krokiem mnie zaplodnil? Co to za głupi komentarz

Gość gość
w twoim wieku masz przygody co sobote wiesz ile kosztuje test na ojcostwo? on i tak sie wyprze bedzie wstyd jak sie okaze ze nie jego

Gość gość
Jestem pewna swego . Wiem ze to jego , nie jestem puszczalska. Tak się zdarzylo i juz a wy tacy świeci i nigdy po pijaku tego nie zrobiliście ? Test na ojcostwo 1000 zł ale jesli sadowniczy to i wyjdzie jego to mnie opłaty juz chyba nie dotyczą.

Gość gość
Bez komentarza

Gość gość
Musisz powiedzieć przyjaciółce ! Skoro ten drań ja zdradził to.zdradzi znowu

Gość gość
Powiedz przyjaciółce, pomożesz jej. Po co mabyć z kimś, kto ją zdradził? Z ciebie też niezła szmata, żeś się puściła z facetem przyjaciółki. Zdychaj w piekle za rozwalenie związku, suuko.

Gość gość
Nie wyzywaj mnie , szmata nie jestem. Po prostu się zdarzylo i juz każdy popełnia błędy i czasu nie cofne

Gość gość
Nie jestes puszczalska ? :D Skoro sie dałaś wyrroochac bez gumy po pijaku z facetem "przyjaciółki " to nie twój pierwszy przygodni sex. I nie ostatni.

Gość gość
jestes zwykla d****** tylko najwieksze szmaty tak postepuja zycze ci jak najgorzej mam nadzieje ze poniesiesz ogromne konsekwencje puszczalska zdziro

Gość gość
nie jestem puszczalska. a ja kto nazwiesz niepokalane poczęcie jak kiedyś kobieta niezamerzna była w ciąży była kamieniowana praktykowane jeszcze w islamie a sex przedślubny jest grzechem jeden czy 15 co za różnica jest grzechem morderca jest morderca jak zabije jeden raz

Gość gość
zwykla z ciebie zdzira

Gość gość
Nie usuwaj dziecka. Ja bym na twoim miejscu urodziła. A co do przyjaciółek...wiesz one dzis sa jutro ich nie ma i to nie tylko z powodu tego ze przespal sie jej facet z tobą. Przyjaciele tez sie odsuwaja z mniej poważnych problemów. Nie popieram tego, ale pomysl czy ta przyjaciolka jest warta twojego zdrowia, aborcji i rozwalonego zycia? Oczywiście ona pewnie zakończy z tobą przyjazn trzeba sie z tym liczyc, ale w tym momencie to musisz Myslec o sobie ze to ty jesteś najwazniejsza z dzieckiem! A nie jakis palant albo jego kobieta twoja przyjaciółka. Za 10 czy 15 lat nie bedziesz nawet o tym myslala czy ona czy on. Daj spokoj dziewczyno. On powinien poczuć sie do obowiązku jakiego kol wiek jeśli spal z toba i to jego dziecko. Jak ci zle z tym bedzie na sumieniu.zawsze mozesz je oddac do okna zycia, ale nie usuwaj.

Gość gość
zygam takimi przyjaciolkami pseudokolezanka haha

Gość gość
Jakby dziecko z tego nie wyszło to nikt by nie musiał wiedzieć i wielkiej tragedii by nie było! Tacy mądrzy co w życiu chyba nikogo nie roochali, albo tylko swoje nudne partnerki! Popełniłam błąd ale szmata nie jestem !

Gość gość
trzeba żyć z prawda i na prawdzie a nie oszukiwać , dziewica nie jesteś sex przedślubny jest grzechem i dla tego sprowadziłaś na siebie cierpienie każdy grzech sprowadza cierpienie i dla tego bóg dał dekalog by ludzie byli szczęśliwi i nie ranili siebie kłamstwami kradzieżami powiedz koleżance czasu nie cofniesz idź do spowiedzi

Gość gość
mam nadzieje ze urodzisz i bedziesz samotna szmata

Gość gość
Ludzie przestancie oceniac. Stalo sie trudno, ale facet też nie jest święty. Ba autorka ma prawo on nie bo byl w zwiazku! I to o nim swiadczy ze nie byl nie jest jej wierny i nie potrafil sie powstrzymać! Ani zabezpieczyć. Nie było to rozsadne z żadnej strony, ale wyzywac kobiete od szmat jakby ten facet nie byl nic winny to jest hipokryzja!