Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z chłopakiem przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jak suka nie da to pies nie weźmie!! To kobiety ponoszą większą odpowiedzialność! Zrozumiesz jak będziesz trochę starsza/y niż teraz.

Gość gość
nikt mu nie ubliza bo on nie założył tutaj tematu

Gość gość
Jak ktoś nie potrafi pić to nie pije, ale moim zdaniem to dziwne, że ten chłopak wrócił z powrotem na imprezę zamiast zostać ze swoją kobietą. Dlaczego takie szmaty zachodzą w ciążę a te kobiety uczciwe co pragną dzidzie nie mogą zajść... Dziwne to...

Gość gość
Wiesz czym jest lepsza od Ciebie przyjaciółka? Tym, że ją chłop nie zostawił i nie poleciał do Ciebie :D Masz babo placek :D :D 🖐️

Gość gość
Szukaj sobie następnej przyjaciółki aaaaa nie sorki ty masz już wypisane na czole dzifka więc żadna nie będzie się chciała z Tobą przyjaźnić :D 🖐️

Gość gość
Aż takiego kurfiszona to ja nie znam by się brała za faceta swojej przyjaciółki :D

Gość gość
Autorko jesteś wstrętna i brzydzę się takimi jak ty 🖐️ dobrze, że jest dużo dobrych i szanujących się kobiet bo bym się chyba załamał i sznurek na głowę i za ojczyznę :o 🖐️

Gość gość
Nie chciałabym takiej przyjaciółki, ale jak nie chcesz usunąć ciąży to i tak się dowie z kim masz dziecko 🖐️

Gość gość
Autorko już się stało i mleko się wylało, przyjaźni już też nie utrzymasz. Fakt jest taki, że po alkoholu robimy i mówimy to czego na trzeźwo nie mielibyśmy odwagi zrobić i powiedzieć. Czyli podejrzewam, że facet przyjaciółki zwyczajnie Ci się podobał i miałaś na niego ochotę. Ale trudno Ci się do tego przyznać. Nie popieram takich zachowań jak Twoje, ale trochę mi ciebie szkoda bo facet zawsze się więcej upiecze. To Ty zostaniesz z łatką puszczalskiej, z dzieckiem, bez przyjaciółki a facet za wszelką cenę będzie się migał od płacenia. Może nawet przyjaciółka mu wybaczy i będziesz wrogiem ich obojga. Smutny scenariusz ale najbardziej prawdopodobny.

Gość gość
13:26 dla chłopa przelecenie innej kobiety , sex to jak wysranie się

Gość gość
Niejedna z nas przespala sie z chlopakiem kolezanki, ale nie kazda zaszła w ciaze jak debilka :P Miałaś plan na drinka i roochanko, a nie mialas przygotowanych gumek, nie bierzesz tabletek?

Gość gość
no to masz się koorfo czym chwalić :D

Gość gość
chłopaka przyjaciółki olej, niech płaci alimenty, a przyjaciółka ci wybaczy, a nawet będzie cenić, bo dowie się, jakiego beznadziejnego faceta miała..

Gość gość
szlachetna ta autorka :P

Gość gość
Przyjaciółki już mieć nie będziesz swoją drogą idealna z ciebie przyjaciółka naprawdę. Normalnie scena rodem z tego paradokumentalnego dziadostwa Trudne Sprawy czy Dlaczego Ja

Gość gość
typowa patola

Gość gość
lol

Gość gość
Miałam taka koleżanek w liceum, która lubiła mi odbijać chłopaków. Ja nie chciałam uprawiać jeszcze seksu a ona z tym problemu nie miała, wiec z reguły udawało jej się z tym odbijaniem. Dodam jeszcze, ze żadne cudno, taka przeciętniara. W końcu poznałam kogoś w kim naprawdę się zakochałam i w końcu straciłam z tym chłopakiem dziewictwo. Moja przyjaciółka znowu postanowiła mi odbić chłopaka, ale się przeliczyła bo chłopak mi wszystko powiedział, ze próbowała go wciągnąć do klatki na całowanie i takie tam. Utrwalam z nią kontakt natychmiast. Masakra takie przyjaciółki. :/

Gość gość
przecież ten temat to prowo jak hooj, żadna szmata nie jest aż tak potwornie durna chyba

Gość gość
05:13 Byś się zdziwiła 03:42 Buźkę jej powinnaś oszpecić to by się szmata zastanowiła