Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z chłopakiem przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość
Przypał mieć dziecko ze zwykłym znajomym :D

Gość gość
przestancie oceniac? szmata to szmata co ty z patologi sie urwalas? od kiedy puszczanie sie z zajetym facetem jest normalne? jeszcze przyjaciolki oc***alas?

Gość gość
zabujstwo dziecka aborcja to kolejny grzech i ma konsekwencje o wiele gorsze niz powiedzenie prawdy depresja i syndrom Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną.

Gość gość
Ten gosc 23:44 co zyczyl autorce jak najgorzej. Puknij sie w łeb! Jak mozna komuś życzyć jak najgorzej? Zrobila ci cos ta dziewczyna by jej tak mówić? Znasz ja osobiście? Nie, więc załóż sobie lepiej kaganiec . Uwazaj bo zyczenie komus jak najgorzej czestso wraca do tej osoby ktora te slowa wypowiedziala.

Gość gość
mam nadzieje ze jak dziecko sie urodzi to jak popatrzysz mu w oczy przypomnisz sobie jaka jestes zwykla puszczalska latwa c**a co daje po pijaku

Gość gość
Lepiej wam jak ja oceniacie i wyzywacie? Dziewczyna ma problem ! Jest jak jest ale facet też powinien pomyśleć czyli oboje są winni w tym samym stopniu ! Co facet może zdradzić i jest okej , a dziewczyna która pewnie dala się mu zmanipulowac to juz zdzira . Dajcie spokój

Gość gość
Obcemu c***jowi, znajomemu dałaś sie wyroochac bez gumy i zalać :D

Gość gość
puknij sie w leb ja takim zycze jak najgorzej i bede zyczyc bo bylam kiedys na miejscu tej przyjaciólki

Gość gość
Ale autorka nic nie pisze ze chce aborcji . Jest chyba po prostu w kropce.

Gość gość
Dziewczyna dała sie zmanipulować hahaha

Gość gość
Sama zaprosiła go na drinka , wiec wiedziała co bedą robić. Ale facet jednak nie chce z nią być, nawet sie nie chce przyznac.

Gość gość
Czyli co facet niewinny ???

Gość gość
płacz dziecka Płacz pod sercem obejzyjcie sobie ten film , w prawdzie trzeba zyc ale nie zaraz atakowac bo jeszcze popełni samobujstwo a dziecko mozna odac np do adopcji sa domy samotnej matki gdyby ciebie rodzice wyrzucili

Gość gość
Napisałam ze tego nie pochwalam, ale takie jest życie. A w drugą stronę żadne nie pomyslalo tutaj z piszących ze skoro facet idzie do innej kobiety i jakie to ma znaczenie czy to jest koleznaka czy przyjaciolka czy Halinka z warzywniaka? Moze on nie byl spełniony w związku z ta kobietą pod względem seksualnym dlatego poszedl do innej? Tak autorka ma być najgorsza na pastwę losu i potępienie , ale facetowi nic nie można zarzucić! Powiem tak: gdyby on byl szczęśliwy nie poszedl by z inna do łóżka. Wine ponoszą Oboje ale to autorka jest najgorsza bo no jak kobieta mogla isc do lozka z facetem koleżanki?

Gość gość
Chlopak albo kochanek nie winien tylko ona winna bo dawac duuuupy nue powinna

Gość gość
23:57 To nie upowaznia cie do życzenia komuś jak najgorzej! Masz prawo byc bardzo zraniona nawet ich nienawidzić ale nie zyczy sie drugiej osobie czegoś najgorszego! Takie rozdzialy sie zakancza właśnie z powodu żalów i rozpaczy. Czas wszystko leczy.

Gość gość
00:04 Niewinny nie jest, chciał sobie poruuchać inne ciało. Ta chciała pewnie związku i sie dowartościować a tu.... lipa

Gość gość
O tak facet nie winny! Przestańcie pieprzyc farmazony: on gdyby jej nie włożył nie byloby stosunku nawet gdyby ona siedziala przed nim na nago. Ot co cala filozofia!

Gość gość
Tu same szmaty takiego samego pokroju jak typiara z tematu.

Gość gość
00:12 A ta co siada na zajętym facecie nago to kto? :D

Gość gość
Twoja stara xD

Gość gość
Jak ta dziewczyna ma charakter to cie zepchnie ze schodow i tyle bedzie z dzidzi i cudzego faceta.

Gość gość
Sluchaj ja nie jestem szmata bo dziecka z żadnym facetem nie mam i nie chodzę do łóżka z facetami koleżanek. Nie podobaja mi sie nie interesuja mnie faceci kolezanek. Teraz jestem singielka i nawet na randki nie chodze bo nie w glowie mi takie rzeczy. Ale takich histori i tych przyjaciolek do rany przyloz i swietych facetow to znam kilka. Oni nie, oni sa wierni jak psy! Gowno prawda sa wierni zasadzie ze jak im zle w domu z kobieta zona czy dziewczyna to musza isc i dostac to co chca nie licząc sie z konsekwencjami! W nosie maja i te swoje kochajace kobiety w domu zebeda cierpialy i los ich kochanek! Konsekwencje ich glupoty ponosza wlasnie kobiety ! Ona nie kazala mu isc do lozka mial swoj rozum mogl isc do domu użyć gumek etc. Wybral jak wybral ale to ona teraz ma problem a wy wyzywacie ja od suk! Jak tacy jestescie moralni to jak wam zle bedzie z kobieta czy zona to najpierw ja zostawcie a potem uganijacie sie za nowymi partnerkami! Takie powiny byc zasady a nie pitolnie i zwalanie calej winy na kobiete. Jak by z nim nie poszla do lozka o tak by bylo zle bo on z nia flirtowal i robil swoja kochana w domu w balona, wiec no sory takie sa fakty.

Gość gość
koorefki sie bronia

Gość gość
To jest kwestia wychowania porządny chłopak zostawiłby ja w domu a tyle jadu jest. Ze nie byli na jego miejscu to teez go nie atakują tylko ciebie sam kiedys byłem taki a te linki z filmami to tak wstawiłem żebyś nie dała.wmuwic na sborcje zawierz jez/usowi a będzie dobrze

Gość gość
Porządna dziewczyna nie zaprasza pijanego chłopaka przyjaciółki ma drinka. Zero dobrego wychowania, moralności, kultury.

Gość gość
Pijany facet poleci na inna babę, brzydsza tez, choćby dla rozrywki , oni już tacy sa. To kobieta ma sie szanować.

Gość gość
Czyli pijany facet może zdradzić bo tak już ma ? Niesamowite

Gość gość
A wiesz przynajmiej ilu cie wtegy rrucchalo i ilu w pchizde sie zlalo