Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba oszukanaaaa

Znalazłam go na fb czy myslicie ze to jego żona i dzieci?Czy zostałam oszukana?

Polecane posty

Gość chyba oszukanaaaa

Przyszłam do nowej pracy i on bardzo mi się spodobał. Nie miał obrączki, widać że jest po 30 i zapytałam koleżankę z biura o niego jak byłyśmy same powiedziała, że on jest wolny i że jak go zna jestem w jego guście. Ciągle podpytywała mnie czy będę się za niego "brać" i jak może mi pomóc. On dzisiaj został na nadgodzinach i kierownik powiedział "niech ci Bóg wynagrodzi ale może już nie w dzieciach" a on powiedział: "no dzięki, masz rację może już lepiej w dzieciach nie już mi wystarczy :)". Poszukałam jego fb i się zastanawiam czy to rzeczywiście jego dzieci i żona... wygląda że ma 5 dzieci... dlaczego koleżanka by mnie tak oszukała... www.fotosik.pl/zdjecie/fefd318b92a5e09b www.fotosik.pl/zdjecie/e4575624a792218f www.fotosik.pl/zdjecie/3724e9062592082c www.fotosik.pl/zdjecie/96dc7ec840cdc7d6 www.fotosik.pl/zdjecie/dd35f6a0f456dfad www.fotosik.pl/zdjecie/06fc6307f8e3f7b2 www.fotosik.pl/zdjecie/d10291da9b70a09e www.fotosik.pl/zdjecie/ffae48d903e87850 www.fotosik.pl/zdjecie/2af7505e06932b0d www.fotosik.pl/zdjecie/c817fae7176a6354 www.fotosik.pl/zdjecie/df6d30f5a2973d5a

Gość chyba oszukanaaaa
jakoś się zdjęcia pododowały po dwa obok siebie a może to nie jego dzieci? jak myślicie? podobne czy nie? ta jego niby żona taka młoda i chuda nie wiem sama co myśleć

Gość gość
przestań się błaźnić

Gość gość
Jesteś wariatka

Gość gość
zdj z zagranicznych profili, ile wam placa od posta?

Gość gość
Tez mi to nie wygląda na Polskę