Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy masturbowalyscie się kiedyś pracy

Polecane posty

Gość gość

Czy macie czasem ochotę na masturbacje w pracy np przy biurku, pobawić się lechtaczka, albo palcoweczka, i jaki jest tego powód? Jestem facetem i mam duże libido( k****a tez) i mimo seksu musze sobie zwalić, a jak to jest u was kobietki? Dodam że mam 33 lata,

Gość gość
Zdarzyło mi się kilka razy przy biurku i raz w toalecie.

Gość gość
Autor do 21.09 A jaki powód? Za mało seksu, ktoś cię podniecil? Jeżeli możesz, to zdrac mi jak to robiłaś, czym? Chyba że się wstydzisz

Gość gość
Mnie tez juz sie zdarzylo ale ja mam w biurku zawsze wibrator a jak wychodze z pracy to go z soba zabieram

Gość gość
Ktoś mnie podniecił. Często tak mam.

Gość gość
Autor 21.18 Szkoda, że to nie ja! A czy lubisz duże penisy chodzi mi o to czy cie duże podniecają, wiadomo że facet musi być przystojny!

Gość gość
Srednie sa najlepsze.

Gość gość
Hej, ja jestem biseksualna i często robie sobie dobrze na widok moich koleżanek z pracy, aż nogi miękka czasami jak przyjdą ubrane w sexy ciuszkach, szpileczki. Faceci podniecają mnie tylko ci fajnie zbudowanie, mescy

Gość gość
A jakie dla ciebie są średnie, a jakie duże? I co bardziej się dla ciebie liczy dl czy obwód?

Gość gość
ja codziennie u szefa w gabinecie. mamy romans

Gość gość
Do 21.41 Podniecająca sprawa, tylko żeby nie było tak ze jak romans się skończy to szef nie będzie dla ciebie miły, albo jeszcze gorzej! Powodzenia i niekończących się orgazmow

Gość gość
jest goraco i z dreszczykiem, polecam

Gość gość
jA Lubie takie do 15cm ale jak naj grubsze to wtenczas szaleje bo dokladnie czuje go w sobie ja sie rozbija na boki w pochwie

Gość gość
Do 21.48 Ja też miałem raz z szefową pierwszy i ostatni. Kręciły ja szybkie numerki ale że mną nie mogła ich zrobić ze względu na obwód penisa, i kolega ja do dziś posówa

Gość gość
Autor do 21.56 Głupio pisać o wymiarach swojego penisa ale skoro fajnie mi się z tobą pisze to pozwolę sobie na twoją ocenę mój ma dl 16.8 i obw 17,2 dla niektórych za gruby a dla ciebie?

Gość gość
Autor do 21.56 Co niektórzy jak była mowa o penisami to mi mówili że mi się jedynka z przodu wkradla

Gość gość
Zdarza mi się często masować brzoskwinke, ale jak jestem sama w pokoju przy biurku

Gość gość
Pracuję na dyżurce na zmiany, w nocy nie muszę nawet wychodzić do wc. W pracy robię to co drugi, trzeci dzień.

Gość gość
Bardzo często w pracy, znajomy dzwoni i mówi co mam robić, orgazm niesamowity bo jest adrenalina, że ktoś przylapie.

Gość gość
Zazwyczaj konczy sie na zabawie w wc, praca w biurze nie pozwala mi na nic innego

Gość gość
W pracy nie,nie probowalam, choc zdarza mi sie byc podniecona,za duzy ruch panuje,