Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

salony kosmetyczne i fryzjerskie itp

Polecane posty

Gość gość

wszystkie tego typu salony powinny byc systematycznie ozonowane .poniewaz nawet krotka wizyta w takim miejscu grozi zarazeniem sie ,miedzy innymi grzybica,sa tam rowniez grozne siedliska bakkterii,wirusow ,plesni.w kazdym takim miejscu powinna widniec informacja o przeprowadzonym zabiegu ozonowania

Gość gość
rzeczywiscie czesto dochodzi tam do zarazenia jakas choroba a ludzie nie wiedza dlaczego i co z tym robic.potem wydaje sie ciezkie pieniadze na lekarzy i tabletki a to takie proste zamowic firme ,ktora za niewielkie pieniadze przeprowadzi ozonowanie i problem znika

Gość gość
i nie tylko tam bo tez u dentysty lub innego lekarza tez powinno byc robione ozonowanie

Gość gość
wszystkie publiczne miejsca nawet autobusy powinny byc ozonowane ale polska to jeszcze ciemnogrod,lepiej wydac kase na lekarza a potem w aptece i cierpiec na jakies chorobsko ,ktorym sie czlowiek zarazi nie wiedzac o tym w takim miejscu

Gość gość
oczywiscie racja bo nawet mieszkanie powinno sie od czasu do czasu ozonowac,zamawiam firme i szybko mi to robia i po tym mam spokoj wiele tygodni czysciutko pachnaco ,bez roztoczy i plesni,bez kataru,lzawienia oczu i bolu glowy

Gość gość
super ,ze ktos taki temat poruszyl,wielkie dzieki

Gość gość
tez od kilku juz lat ozonuje mieszkanie i biuro .jest rewelacja.

Gość gość
oczywista racja .hotele i pensjonaty tez powinny byc ozonowane systematycznie.

Gość gość
wprowadzajac sie do nowego domu lub mieszkania tez powinno sie to zrobic

Gość gość
kazde auto powinno byc zozonowane ,nie sama klima ale cala kabina w razy wroku,bo to straszne siedlisko plesni i bakterii.firma mi to robi za male pieniadze i dzieci moje nigdy nie choruja.rewelacja,najlepszy sposob na zdrowe powietrze

Gość gość
wiekszosc ludzi o tym nie wie dzieki za informacje,juz szkam kogos kto sie tym zajmuje.bede z tego korzystac bo to 21 wiek w koncu.wole wydac pare groszy niz kupowac antybiotyki,ktore mi jeszcze zaszkodza

Gość gość
mam w domu psy i koty ,tez korzystam z ozonowania co 3 miesiace i od tej pory zero kurzu,roztoczy i przykrych zapachow

Gość gość
to prawda kazdy lekarz powinien poinformowac o tym swoich pacjentow,ale po co nalepiej zeby choroba trwala jak najdluzej bo to przeciez kasa.po co likwidowac przyczyny choroby.

Gość gość
racja ,bo choroby czesto biora sie z tego co nie widac golym okiem a w mieszkaniach jest tego mnostwo.tylko ozon sobie z tym radzi w 100%

Gość gość
zlobki i przedszkola tez powinny byc ozonowane bardzo czesto,tutaj to dopiero siedliska strasznych plesni na zabawkach,mnostwo bakterii i wirusow.ale nie przeciez czysto cieplo i pachnaco a gdyby tak zajrzec pod mikroskop to obled,a potem katarki ,anginki itd i oczywiscie drogi pediatra ,ktory nie wpadnie na pomysl zeby dezynfekowac systematycznie takie miejsca

Gość gość
oj prawda,prawda ludzie nawt nie wiedza co czycha w powietrzu nawet we wlasnym domu.od 2 lat korzystam z uslug ozonowania,mam komfort i pachnace prawdziwa czystoscia powietrze.

Gość gość
moze ktos podac namiary takiej firmy????? bede wdzieczna

Gość gość
poszlam kiedys do lekarza a tam cala poczekalnia zakatarzonych i kaszlacych.jak lekarzowi wspomnialam ze takie miejsce powinno byc czesto ozonowane to zrobil wielkie oczy co to jest takiego.podczas nastepnej wizyty mile zostalam zaskoczona bo widnieje wywieszka ze przychodnia jest systematycznie ozonowana,nawet wyczulam lekki zapach ozonu,powiietrza jak po burzy.brawo Panie doktorze i tak trzymac

Gość gość
firma z Piaseczna rewelacjaja mogę polecić ozonowanie u www.airozone.pl. likwiduje brzydkie zapachy i nadaje świeżego zapachu.