Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość 987

butelka i smoczek dla 7 miesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość gość 987

Moj syn od urodzenia jest karmiony butelką. Przez 7 miesiecy korzystalismy z butelek dr. Browna z szeroka szyjka, które sprawdziły się rewelacyjne(zadnych kolek, problemów brzuszkowych itp). Teraz chciałambym zmienic je na inne bo juz mam dość ich mycia a dadatkowo wszystkie cztery butelki które mam zaczeły mi bardzo przeciekać pod nakretka. kupiłam zwykła butelke Canpolu jednak synek "połykał" wrecz cały smoczek. denerwowało go ze jest to butelka woskootworowa i smoczek był poprostu za mały. Postanowiłam przejśc na butelki Avent. zakupiłam jedna na próbę i wszystko byłoby ok gdyby nie fakt ze ze smoczka tróprzepływowego (3m+) 120 ml mleka pochałania w 30 sekund. sprobowałam smoczka 1 m+ - troche wolniej leciało ale tez bardzo szybko zjadł i troche mleka wylewało mu sie kącikami ust. zmieniałam smoczki na te stare z dr. Browna ( poziom 2 czyli 3m+) i dziecko spokojnie zjadło nie krzusząc sie. Niestety mały kilkakrotnie zasysał smoczek, co z drugiej strony mnie denerwowało... nie mam pomysłu co dalej próbować z innymi butelkami czy zostac na tym Avencie ze smoczkiem 1 +. nie wiem moze mój syn tak bardzo "ciagnie" i to jest powód ze mleczko tak szybko leci.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować