Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hexe Hex Fioletowe Plecy

Najważniejsze, aby Majka czuła się swobodnie!

Polecane posty

Gość gość
:D

Gość gość
jak to jest że jak temat o noxie cichnie na jakiś czas to momentalnie akywują sie topiki o namysłowie i homocwelach? :D naczel to k***a albo nolife tysiąclecia albo modka nakręcająca ******* kafe, jak Boga kocham innego wytlumaczenia nie ma :)

Gość gość
nakręcająca/ruch/na kafe

Gość gość
już dawno to zauważyłam :)

Gość gość
Rzuce mu lizakiem w twarz ale jak zapiprzyl moje pieniadze to niech wyplaci spowrotem stac go,w trybie natychmiastowym, a co teraz zrobic z ta karta? Jak go zablokowac? Macie jakies pomysly? Ty zlodzieju masz swoje pieniadze a jesze kradniesz moje? Kuwa serio zapieprzyles moje pieniadze?

Gość gość
gość dziś Ale dałaś się wrobić z tym laptopem... Ja bym nie popuściła facetowi, jakby mnie tak w chooya zrobił. Co za gnój. I to ma być miłość? Przecież on na każdym kroku pokazuje, że GOOWNO dla niego znaczysz. Ukradł 1,7 tysiąca, a kupił ci lizaka, aby Cię tym udobr***ać i aby nadal mógl Cię wykorzystywać - hahahahaaha!!!!!!!!! Na Twoim miejscu to tym lizakiem rzuciłabym mu w ryj. x Za rzucenie lizakiem w ryj każdy facet nakopałby ci w mordę jak Wit Noxelii, piczuniu

Gość gość
I co z tym laptopem? Masz wszystko przed oczami ? Nadal? Wlamywaczu?

Gość gość
gość dziś jak to jest że jak temat o noxie cichnie na jakiś czas to momentalnie akywują sie topiki o namysłowie i homocwelach? smiech.gif naczel to k***a albo nolife tysiąclecia albo modka nakręcająca ******* kafe, jak Boga kocham innego wytlumaczenia nie ma usmiech.gif gość dziś nakręcająca/ruch/na kafe gość dziś już dawno to zauważyłam usmiech.gif x Skończ pieprzyć o tym Naczelu i Namysłowie od rana do nocy, debilu. Każdy widzi że tu nawalasz dniami i nocami i jeszcze na swoje własne posty odpowiadasz, to się leczy psychiatrycznie

Gość gość
Ten cwel tutaj pisze Noxa?

Gość gość
Kołbuc, skończ podszywać się pod Noxę

Gość gość
"Za rzucenie lizakiem w ryj każdy facet nakopałby ci w mordę jak Wit Noxelii, piczuniu" x Normalny facet nie, ale damski bokser pokroju tego ruskiego knura, owszem.

Gość Klocelia
Nie mogę pojechać do matki, bo dzisiaj cały dzień kloc mnie ciśnie... Co chcę wyjść to już mnie sraka dopada, to wszystko przez mój tryb odżywiania...

Gość gość
Jakie podzszywy chyba jestescie swiadomi i widzicie roznice miedzy podzszywem a oryginalnym wpisem osoby ktora to wlasciwie pisze, rozrozniajcie troche cwele od siedmiu bolesci :-p

Gość gość
gość dziś "Za rzucenie lizakiem w ryj każdy facet nakopałby ci w mordę jak Wit Noxelii, piczuniu" x Normalny facet nie, ale damski bokser pokroju tego ruskiego knura, owszem. x Normalny za nic by ci nie wpieprzył, ale za rzucanie w niego przedmiotami to i owszem

Gość gość
Wit jest damskim bokserem!

Gość gość
gość dziś Jakie podzszywy chyba jestescie swiadomi i widzicie roznice miedzy podzszywem a oryginalnym wpisem osoby ktora to wlasciwie pisze, rozrozniajcie troche cwele od siedmiu bolesci jezyk.gif x ssij mi bąka psi obciągu

Gość gość
Wit czy ty kradniesz moje pieniadze ?

Gość gość
gość dziś "Za rzucenie lizakiem w ryj każdy facet nakopałby ci w mordę jak Wit Noxelii, piczuniu" x Normalny facet nie, ale damski bokser pokroju tego ruskiego knura, owszem. x Normalny za nic by ci nie wpieprzył, ale za rzucanie w niego przedmiotami to i owszem" x w*********j z tego tematu, ty sfrustrowany prawiku od bed bojów :D zy****y nołlajf, całe dnie gnije na kafe 🖐️

Gość gość
Nie, ja tylko pożyczam :)

Gość gość
Gdzie sa moje pieniadze zlodzieju?

Gość gość
Jakie pozyczam a umowe podpisywales? Nie masz powolenia! :-p

Gość gość
rzucenie lizakiem w ryj to jest NIC w porównaniu do tego co jej robił przez ten czas (zwłaszcza bicie i kradzieże), tłumoku, więc jak najbardziej mu się należy

Gość gość
Lizaka dostałaś więc stul dziób :)

Gość gość
Anna nie wzywaj policja ja ci odam te pieniadze odpisz sms

Gość gość
Za bicie i kradzieze jeszcze chce pieniedzy czy ty masz rowno pod sufitem? Przeczytaj jeszcze raz co napisales ze zrozumieniem tym razem bo sam nie wiesz co piszesz , a fige z makiem predzej i z liscia ;-p

Gość gość
noxa coś się nie odzywa, czyżby jednak pojechała do kiekrza?

Gość gość
Jakiego lizaka ? Prosze przelewem na konto oddac moje pieniadze

Gość gość
Za rzucenie lizakiem Wit skopałby Noxelię tak, że by wylądowała na wózku, ty też byś wylądowała, a jej doradzasz rzucanie w niego lizakiem. :D

Gość gość
Anka, twoja matka ma racje, że niegospodarnie się prowadzisz. :o Kupujesz lizaki po 1670 zł i płacisz Witowi przez 4 lata 50 000 zł za seks. :o A w gratisie dostajesz wybity ząb, niepełnosprawność ruchową, otyłość i ciągły ból przez pobicia. :o

Gość gość
Noxia prędzej pojechała do Konia nadziewać się swoją grubą, brudną doopą na jego knażkę jak mięso na szaszłyk