Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hexe Hex Fioletowe Plecy

Najważniejsze, aby Majka czuła się swobodnie!

Polecane posty

Gość gość
Nie no, jakie kilkadziesiąt? kilkanaście w dolnej granicy jakby ssumować to sprzed dwóch lat i to teraz z laptopem tylko najgorsze że nie ja ucierpiałam a oszczędności rodziny wszyscy są pouykładani tylko ja odstaje a wszystko co on zrobi idzie a mój rachunek dlatego mam k***a dość juz

Gość gość
Aniu, jedź do matki, potem z Ziętkowskim, Piotrem, matką i jakimiś ich kolegami jedźcie tam gdzie Wit mieszka i mu poodbierajcie te sprzęty i kasę z konta przelejcie na twoje siłą...

Gość gość
"przeprosić ale jeśli witek do 15 się nie odezwie to pieprze to i jej powiem na co poszło" x Nie czekaj, tylko JEDŹ!!! Nie widzisz, ze przez niego cierpisz, nie tylko Ty, ale też Twoja matka? A nawet pies, który się go boi? I reszta twoich zwierząt też przez niego ucierpiała, bo kazał Ci je oddać? Co ty masz ze związku z tym bydlakiem? NIC. Sama pisałaś że w tradycyjnym modelu związku facet powinien dbać o finanse, a on nawet kasy Ci nie daje, tylko ty jeszcze musisz go sponsorować, to jest jakieś kuriozum.

Gość gość
gość dziś Nie no, jakie kilkadziesiąt? kilkanaście w dolnej granicy jakby ssumować to sprzed dwóch lat i to teraz z laptopem tylko najgorsze że nie ja ucierpiałam a oszczędności rodziny wszyscy są pouykładani tylko ja odstaje a wszystko co on zrobi idzie a mój rachunek dlatego mam k***a dość juz x Przez tyle lat to już kilkadziesiąt, z SU, renty i przelewów matki c***ewnie zabierał z 7 stówek miesięcznie i przez 4 lata to daje 33600 zł, a była jeszcze jakaś akcja z ukradnięciem matce 5000 zł i tak dalej, kilkadziesiąt tysięcy przewaliłaś

Gość gość
to jak masz k***a dość to go k***a zostaw i poszukaj sobie kogoś kto cie bedzie kochał i szanował a nie wyzyskiwał, taki wyzysk to nie miłość

Gość gość
co ty masz z tym zietkowskim? koles juz dawno nie istnieje w naszym otoczeniu, nie wiadomo co z nim sie dzieje, odczepil sie, maz matki jakby go zobaczyl to by sie wsciekl przeciez

Gość gość
Anka, będziesz tę kasę piczą odrabiać na SU czy już nie? Ale teraz przyznasz, że wiesz, że Wit wielokrotnie bez ciebie jeździł za granicę za twoją kasę przez couchsurfing?

Gość gość
Anka, wiesz co, jak nie kłamiesz, to nawet mi się już ciebie nie chce hejtować. :)

Gość gość
"a wszystko co on zrobi idzie a mój rachunek dlatego mam k***a dość juz" x dlatego właśnie pier/dol go i tyle, kopnij go w doopę ostatecznie nie pozwól się nieustannie wykorzystywać. ty nic nie masz z tego związku oprócz cierpienia i poniżenia. chyba że tylko seks, ale kobieta zawsze znajdzie chętnego na seks, nawet ta mniej atrakcyjna czy gruba. masz 27 lat, 4 lata z nim zmarnowałaś, chcesz zmarnować kolejne?

Gość gość
Noxelia dostawała tu ten hejt za kłamstwa i wyzywanie ludzi. Jak pisze prawdę, to już jej nikt nie będzie wyzywał.

Gość gość
Anka, jak już jesteś szczera, to napisz co się stało z Jagą i Teklą, Wit je zabił? Bo to niemożliwe, żeby dwie naraz na siebie klatkę ściągnęły.

Gość gość
Beznadziejny podszyw; ta jej fota z Majką latała już tutaj więc to podszyw 🖐️

Gość gość
Majka jest kochana, wylewna zresztą pokazałam zdjęcie jak się do mnie tuli tak cudowna istotka choć rozpieściłam ją bardzo przy witku jest grzeczna bo ma respekt przy mnie to :D ostatnio położyłam sobie kanapki poszłam po herbatę wracam a tam majka w najlepsze je zjada a i z rąk mi wyrwać potrafi a dworze też jest niegrzeczna wariuje dopiero jak zobaczy że idziemy do lasu albo gdzieś dalej to tam już w miarę się zachowuje ale tu w okolicy tą ją w całej dzielnicy słychać czasami a jak wychodzimy albo wchodzimy to muszę ją na rękach znosić bo jak się mijam z sąsiadami to potrafi do nich wyskoczyć z takim szczekiem że każdy podskakuje dlatego mimo że ludzie są w porządku to wolę ją na rękach wynosić bo w końcu jakaś babcia padnie z tego wystarszenia i problem będzie :D bo majka ma bardzo doności szczek wręcz wyje tak bym to nazwała ale nie cały czas tylko właśnie w takich sytuacjach na szczęście w bloku ściany są grube nic nie słychać nikt nie narzeka więc luzik jest jest bardzo niegrzeczna ale tak kochana że tego się nie da opisać jaka majka jest kochana uwielbiam moją psinke

Gość gość
fotka jest ze wczoraj to faktycznie ja teraz piszę, ale nie zaloguje się awet a pomarańczowy bo robią screeny, możę zaraz jakąs fotke wrzucę jeszcze mi chyba te tabsy ryją :D

Gość gość
gość dziś Beznadziejny podszyw; ta jej fota z Majką latała już tutaj więc to podszyw lapka.gif x sam jesteś beznadziejny i do tego podszyw człowieka, głupku

Gość gość
Noxelia, skończ, bo znowu zaczynasz wnerwiać ludzi. Majka ma respekt do kogoś, kto cię katuje, wybił ci ząb i zrobił z ciebie kalekę? No to nie za dobrze o niej świadczy. A jak c****es wyrywa kanapki z rąk, to znaczy, że nawet nie umiałaś go wychować, nic nie potrafisz, nawet pies nad tobą dominuje, więc nic dziwnego, że Wit zrobił sobie z ciebie bankomat, wór na spermę i worek treningowy.

Gość gość
Noxelia bankomat. On jej fiuta w peezdę i cios w ryj, a ona jemu pieniądze.

Gość gość
nie chcę rozmawiać o jadze i tekluni bo to bolesne wierz mi nigdy żadnemu zwierzakowi się nie stała krzywda nie pzowoliłabym na to faktem jest że pozwalałam im się wspinać po meblach i nie wiem musiały jakoś wskoczyć a klatke zapasową pustą która stała na samej górze meblościanki i zleciały z tą klatką jaga przeżyła ale kilka dni ją poiłam i karmiłam była słaba i załamana bo tekla niestety niszczęśliwie spadła boże nie mogę nawet o tym myśleć bo do dziś pamiętam jak mi umarłą na rękach czułam jakby miała w środku coś połamane to trwało z minutę jak przestała się ruszać i zrobiła się sztywna położyłam ją na poduszcze i tak leżałam i ryczałam nad ranem w lesie ją pochowałam a później ryczłąm jeszcze kilka dni bo jaga była w ciężkim stanie ale wyszła z tego niby bo po jakimś czasie umarła mozę nawet z tęsknoty za teklą bo były siostrami od zawsze raze zostałą tylko hilda ja po tym wszystkim nie byłam w stanie mieć więcej szczurków a szczur nioe mozę być sam i ją oddałam dziewczynie która już miała stadko i szukałą samiczki kolejnej

Gość gość
Anka, jedź do matki! Albo najlepiej do niej zadzwoń i niech ona przyjedzie, zablokuj szybko tę kartę. Jak tego nie zrobisz szybko to wszystko zniweczysz. On cię omami o zacznie się wszystko od nowa. Napisz lepiej do tego Wojtka.

Gość gość
Matka Ci wybaczy. Po prostu mocno ją przeproś, powiedz, ze zrywasz z Witam definitywnie i już do niego nie wrócisz. Powiedz, ze byłaś głupia, zakochana, myślałaś , że się zmieni itd. a on Cię tylko wykorzystywał i w końcu przejrzałaś na oczy. Poza tym jak Ty sobie wyobrażałaś dalszy związek z Witem ? Przecież Twoja matka i Twój brat go nie akceptują, wręcz nienawidzą.

Gość gość
spoko on karte zostawił z lizakiem ale pustą ale już mi wpłyneła kasa z szołapa tak więc już git

Gość gość
Anka, skończ szukać chorych wymówek. Jak się bierze zwierzę, to nie można oddawać, bo "już nie chciałam mieć więcej szczurków". Tak się nie robi, bo to jest właśnie bycie oprawcą zwierząt. Oddałaś, bo że niby Hilda była sama, a potem znowu parę razy wzięłaś jednego szczura i też same żyły.

Gość gość
do Wojtka nie dziś bo wyglądam jak niewygląd i w stresie jestem muszę wpierw sobie poukładać dzwonił ale nie wiem co mu powiedzieć jak narazie potrzeba czasu

Gość gość
Zostawił ci PUSTĄ kartę z lizakiem????!!! :O :O Ten lizak to drwina z Ciebie. GDzie ty masz rozum???

Gość gość
"istotka choć rozpieściłam ją bardzo przy witku jest grzeczna bo ma respekt" x Nie, ona nie ma do niego żadnego "respektu", tylko zwyczajnie się go boi, o czym sama wiele razy pisałaś i doskonale zdajesz sobie z tego sprawę.

Miałem się nie wypowiadać, ale... Nox, ciągle podkreślasz, że facet ma być męski, a Twój nawet na laptopa dla siebie nie umie zarobić i od Ciebie ciągnie. A, przepraszam, ostatnio okrada Twoją matkę. Nie obwiniaj Igora, co to, Wit jest niepełnosprawny, nieletni lub ubezwłasnowolniony, że nie umie się postawić? Do tego gość jest skąpy, zabiera Ci pieniądze i w zamian kupuje lizaka za ok. 5zł? A co do Majki, to jest niegrzeczna, bo pies musi znać swoje miejsce w stadzie. Jest nie wytresowana.

Gość gość
O masakra. Oddał kartę, ale PUSTĄ. :D Kasa z SU wpłynęła i jest git. Anka, tak się użalałaś na SU, a ja tu widzę, że to dla ciebie żaden problem tak zarabiać. :D

Gość gość
Anka, a jak Wit spisał nr karty i będzie sobie nią teraz płacił przez internet? Na to nie wpadłaś? Bo nie, bo za tępa jesteś na to, ty się nie nadajesz do samodzielnego życia. Jedź do matki i do tego Wojtka napisz, niech matka cię kontroluje i go sprawdzi.

Gość gość
co wy.... dobrze jej tak, sama sobie na takie traktowanie zapracowala