Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta to Boże Arcydzieło

Polecane posty

Gość gość

Nie słuchajcie wysiłków tych chorych wypowiedzi co chcą pomniejszyć wartość kobiety. Kobieta uczy miłości czułości dobroci i serca bardziej niż mężczyzna niemal zawsze. Nie jesteście kurami domowymi jak niektóre chore duchowo osoby myślą a tym wartościowszym nauczycielem w harmonii miłości między wami a mężczyznami i oczywiście dziećmi. Świat bez kobiet zszedłby do poziomu zero stopni Fahrenheita albo gorzej. Dziękujmy Bogu, że macie szanse nas uczyć tej najważniejszej rzeczy jeszcze bardzo często gdy wykonujecie tyle prac np. domowych.

Gość gość
Kobieta to tylko egoistyczne g****o w ładnym opakowaniu.

Gość gość
Jako mężczyźni też jesteśmy w ładnym opakowaniu bo na obraz i podobieństwo samego Boga.

Gość gośćlaluna
Matke nalezy kochac i szanowc,dawczynie zycia,kobiete,wiec zgadzam sie z autorem postu,jestem kobieta i matką,znam krew pot i łzy,obelgi,teraz moje życie i mój los uległ zmianie,szczescie i miłość są ze mna

Gość gość
Do gośćlaluna Możesz sobie obejrzeć film " selekcja naturalna " w dość prosty sposób pokazane jest jak od rozłamu miłości kończącym się nienawiścią ratuje miłość (choć uczuciowa - zakochanie). Ale to też trzeba pomyśleć trzy razy bo to film za duże pieniądze, a jak wiadomo mamonie i Bogu czyli dwóm panom służyć nie można.

Gość gość
Ostro odleciales chlopie. Zgadzam sie ze bez kobiet byloby nudno, ale zeby od razu taki wzor cnot wszelakich to nie.Za duzo filmow sie naogladales.

Gość gość
Ale Bóg nie jest mężczyzną :D x Czyli jednak jest kurą domową :P Świadoma kobieta nie powinna wyręczać męża. Mężczyzna też ma ręce i powinien utrzymywać porządek w domu/gotować itd.

Gość gość
Ja jako kobieta nie do konca uwazam ze jestesmy bozym arcydzielem,bardziej jestem sklonna wiezyc ze bog nas skaral np.miesiaczka.

Gość gość
Mam nadzieję że otrzymałeś miłość od mamy na tyle dużą, że tylko inne gorsze czynniki w życiu spowodowały twoje deprecjonowanie kobiecych zalet/ cnót bez których nie dałoby się obejść.

Gość gość
01:19 to masz średniowieczne poglądy. Można powiedzieć, że mężczyzn ukarał prostatą i przedwczesnym łysieniem :P Wszystko zależy od tego czy kobieta jest świadomą chrześcijanką. Jeśli tak to nigdy nie zostanie kurą domową. Żona nie jest usługiwaczką. Obowiązki domowe powinny zostać podzielone sprawiedliwie. Kobieta powinna być pomostem pomiędzy mężczyzną, a Bogiem. W XXI została sprowadzona do roli worka na spermę, sprzątaczki i kucharki. Nie chodzi o to, żeby dziewczyny chodziły w pokutnych worach, ale o to, żeby zachowały umiar i nie starały się być idealną zabawką dla swojego faceta.

Gość Kochajmy Pana
Kochajmy Pana siostry i bracia. On dam daje życie wieczne. Stójmy po Jego stronie, która jest wygraną stroną.