Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, jak ja nienawidzę polskich matek, unikam was jak ognia

Polecane posty

Gość gość
Jaką trzeba mieć mentalność żeby -wejść na temat grupy, której się nienawidzi -wysilać się z zakładaniem tematy -wypocic litanię nienawiści klik klik :D -a potem jeszcze odpowiadać Ech, chora, nieszczęśliwa baba.

Gość gość
Autorka przesadziła. Ale rozumiem co ma na myśli. Wiele matek uważa się za wyrocznie we wszystkim. I na siłę innym wmawiają swoje racje. To okropne. Chodzi o wszystko: ilość dzieci, kiedy pierwsze, kiedy drugie, karmienie, poród, cc, kp.. No koszmar nad koszmarami.. Ja też przez to unikam niektórych koleżanek.. Przykre ale inaczej się nie da...

Gość gość
A ty amebo smierdzaca rzygami po co sie wypowiadasz, zeby podbic temat o tym jaka popierolona jestes

Gość gość
Brajan

Gość gość
Autorko Ciebie tez urodziła matka Polka

Gość gość
A ciebie wysrala matka polka

Gość gość
Dać Ci namiar na psychiatre ?

Gość gość
Jeszcze młode matki (18-30) są fajne, widać, że traktują macierzyństwo na luzie. Kobiety w późniejszym wieku zaczynają wariować.

Gość gość
"Unikamy was jak ognia"-po czym odpala forum o macierzyństwie.

Gość gość
A po co gadać z innymi matkami na placu zabaw? Ja wolę się pobawić z dzieckiem niż gadać o zupkach z obcą babą. Co mnie obchodzi, ile ząbków ma Zosia albo jakie parówki lubi Jasio? Mam swoje dziecko i nim się zajmuję na placu zabaw. A inne dzieci i ich matki mam koło nosa. A już szczególnie zwisają mi takie chore psychicznie wariatki jak autorka.

Gość gość
gość dziś Jeszcze młode matki (18-30) są fajne, widać, że traktują macierzyństwo na luzie. Kobiety w późniejszym wieku zaczynają wariować. sssssss Ja w tym roku kończę 31 lat, czyli za kilka miesięcy przestanę być fajna. Szkoda.

Gość gość
15:21 O Boże... Przecież to ogólnie napisałam. W większości matki po trzydziestce są nawiedzone, męczą te dzieci tysiącami zajęć dodatkowych, wymagają samych piątek w szkole, nienagannego zachowania, albo konkurują z innymi matkami, której dziecko jest mądrzejsze, które pisze szybciej, tańczy kankana itp. Młode mamy bardziej skupiają się na własnym dziecku, a te starsze porównują swoje dzieci z innymi.