Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, jak ja nienawidzę polskich matek, unikam was jak ognia

Polecane posty

Gość gość

głupie prostaczki, iidiotki, krówska rozpłodowe, kretynki które z kazdym pytaniem lecą do lekarzy i na fora, jak ibupromek to koniecznie baby, wszystko musi być z dopiskiem baby i przeplacają...moge tak wymieniać... dla polskiego krówska rozpłodowego kobieta z 1 dzieckiem to egoistka, polskie katolskie krówsko musi miec co najmniej 2 albo i 3, wtedy taka czuje się SPEŁNIONA buhahahaha żal mi was, wasza pipa jest miarą waszego spełnienia, boże :O jak widze znajomą z wózkiem to uciekam i udaje, ze nie widze, nie mam ochoty na kretyńskie rozmowy o kaszkach i hertbatkach na kolki i oczywiscie alergiach, bo co drugie jest słabe i chorowite :D

Gość gość
Tak to jest bezplodna,jalowa staraczko jak sie czeka do czterdziestki

Gość gość
A co robisz na tym forum?

Gość gość
jaka 40 ? jaka bezpłodna ? :D haha do 40stki mi daleko laluniu :D

Gość gość
Autorko uspokoj się lobuzie jeden.

Gość gość
Polskie matki?? A ty pewnie z UK i jestes z******ta.

Gość gość
Ja jestem matka, mam dziecko. Ale uwazam podobnie jak Ty, moze tak drastycznych slow bym nie uzyla. Ale nie cierpie towarzystsa innych matek, a szczegolnie w wiekszej grupie. Mamuski nato placach zabaw to horror, dostaja malpiego rozumu.

Gość gość
wiesz co lecz się autorko póki nie zwariujesz ,niestety masz zaburzenia psychiczne

Gość gość
Coś w tym jest, autorko. Pod wieloma twoimi obserwacjami mogę się podpisać, mimo że też jestem matką - z tym, że moje dziecko już jest starsze, i jest jedno jedyne :D

Gość gość
Znam normalne matki, ale niestety pelno jest tez takich, jakie opisujesz. Nie mam dziecka i nie chce miec, a one probuja mi wmawiac, ze tak naprawde chce, tylko nei jestem tego swiadoma, ple ple ple, wspolczuja mi, ze ja musze byc taaaaaaka nieszczesliwa bez dziecka, po prostu je unikam bo wchodza z butami w moje zycie i probuja mnie zmieniac, to wywoluje u mnie chamskie komentarze w ich strone i nakrecaja sie :/ wiec unikam, no ale niestety czasem nie mozna.

Gość gość
Nasi znajomi to ( co oczywiste) kobiety i mezczyzni. Kobiet na swiecie jest ok połowy, z tego wiekszość poczawszy od jakiegos wieku, to matki. Z tego wpisu wniosek, ze twoje znajome to prostaczki, idiotki itd. Znajomych kazdy ma takich, na jakich go stać. Dalej nie komentuję.

Gość gość
10:48 Pozycja "wyżej sram niz d**e mam" to najlepiej w domu sie zamknac i z nikim nie rozmawiac? :P Zerwac kontakt z siostra, kolezankami z pracy? :P

Gość gość
i co ma tu do tego ile ludzi jest na swiecie? :P lubie glupomadrych ludzi, ktorzy sa tacy pewni siebie :P

Gość gość
A gdzie zyjesz, skoro unikasz polskich matek? jakiej narodowosci matki ci odpowiadaja?

Gość gość
No wlasnie. Jaka narodowosc nadaje sie na matke?

Gość gość
Nie generalizujmy bo napewno nie wszystkie polskie matki takie sa.Ja mam akurat dwoje dzieci,ale nigdy nie atakowalam i nie bede atakowac matek,ktore maja jedno dziecko bo to sprawa osobista ile chcesz miec dzieci.Nie wypytuje na forach internetowych o kazda,najmniejsza p*****le bo nie czuje takiej potrzeby.Wiadomo,ze sa matki,i matki.

Gość gość
Autorko,czyli twoja matka to też głupia matka Polka skoro ciebie urodziła ,buhaha :D

Gość gość
Autorko a ty kom jesteś jak nie rozplodowym krowskiem? Wieczna staraczka czy bezdzietne z wyboru. Tak nienawidzisz polskich matek że aż musiałaś wejść ma polskie forum dla matek i o tym powiedziec.

Gość gość
Cieszę się, że mnie nie lubisz, bo podobno swój do swego ciągnie. Jak dobrze, że taka chamka mnie-matki polskiej nie lubi. A skąd Ty jesteś, żeś taka hop do przodu?

Gość gość
Ja tez unikam marek w wiekszosci niestety.Takie normalne bez fiola to unikat.Napkacach zabaw to masakra,przychodza,nos w telefon,albo tak glupie rozmowy,ze szczena opada.Czasem sie mecze,bo nie bede z dzieckiem uciekala,ale autorka ma wiele racji,rakich glupot jak na pkacu zabaw,nie slyszal nigdzie,ro takie jakby kafe w realu,sped najglupszych jednostek i kilku obserwatorow tej glupoty,obserwatorzy znudow ,czyli jak na pkacu zabaw.

Gość gość
12:13 jak ty rozmawiasz tak jak nam piszesz to nie dziwie sie ze nie masz z kim gadac, a sluchac pewnie sie ciebie nie da ,jak i czytac:(

Gość gość
Nienawidzi matek i wchodzi na polskie forum o macierzyństwie. Logika pewnie równa intelektowi. :D

Gość gość
Weszła, żeby Wam napisać, że Was nienawidzi. Proste i logiczne jak dla mnie.

Gość gość
Strasznie prostacko napisane, wiec Ty autoreczko nie lepsza, kultury i oglady zero. Ja sie zgodze z jednym-z tymi lekami "baby" i "junior". Moja corka ma prawie 9 lat, a co ide do apteki, to chca mi wciskac specyfiki dla malych dzieci, bo latwiej podac, polknac, bo pyszny smak, czy ladny ksztalt. A moje dziecko od 4 roku zycia spokojnie lyka tabletki. Zamiast syropku na bol czy goraczke, kosztujacego niemalo i ktory starczy na chwile, bo takie dziecko to juz ma duza dawke jest pol tabl paracetamolu (u mnie w aptece op za 1zl..). Lekarz ostatnio zapisal flegamine w syropie, ktora potem trzeba wyrzucic, bo po otwarciu jest jakis krotki termin waznosci, to poprosilam o to samo w tabletkach.

Gość gość
ja już wolę polskie matki niz takie wulgarne prostaczki jak autorka. :p

Gość gość
Na placach zabaw nie sa same znajome i kolezanki, różni ludzie tam przychodza, więc co ma do tego towarzystwo, w ktorym sie obracamy ? Ja tez nie lubie placow zabaw , bo rzadko kiedy można tam spotkac kobietę bez kupki i zupki zamiast mózgu. Wiekszosc odrywa wzrok od tel po to zeby cyknac fotke Brajankowi, a jak ten sypie inne dziec****askiem to zero reakcji. A te rozmowy mamusiek, to az zal sluchac.

Gość gość
Po cholere je podsluchujesz. Nie interesuje cie temat to sie nie spuszczaj bez celu.

Gość gość
Ja wolę polskie matki niż takie prostaczki jak autorka.

Gość gość
Tak, korki w uszy , bo ty tak sobie zyczysz. Bede pisac co mi sie spodoba. A mamusie brajankow sie burza, normalne.

Gość gość
Hahaha spuszcza to ci sie twoj stary do tej,rozwalonej peezdy i dlatego wciaz srasz tymi nieznosnymi bachorkami, ze az mozg wysralas, amebo umyslowa :D Autorka