Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popieracie seks z 4 letnią dziewczynką tak jak to robią muzułmanie?

Polecane posty

Gość gość
Rescator rogaczu , sam srasz ze złości , jak ci żonkę sąsiad posuwa w czasie , gdy dorabiasz na saksach. Tam ustępujesz muslimom na ulicy i kłaniasz się im a ja po prostu przy każdej okazji walę im z piąchy lub z bańki w kozi ryj. Jestem młodym facetem w pełni sił a ty trzęsącym gaciami starym dziadem. Ot i cała filozofia.

Gość
gość dziś P*****l, leszczu, p*****l! Trzesiesz dupa przed muslimami, razem z ta banda sukienkowych i probujecie swoim strachem zarazic innych. W moim miescie muslima widzialem ostatnio 5 miesiecy temu, gdy kupowalem kebab na monciaku. Natomiast pedalow w szalikach roznych kolorow widuje prawie co tydzien.

Gość gość
Wiedziałem że zaszczekasz jak skończysz trzepać w kiblu swoją tasiemkę podniecając się myślą o jakiejś małej dziewczynce. Nie chciałbyś mnie spotkać na monciaku , oj nie chciałbyś.... Rozczaruję cię damski bokserze , z sukienkowymi nie mam nic wspólnego , za to damscy bokserzy i pedofile , jak ty , mają u mnie p********e.

Gość
@gość dziś Nie chciałbyś mnie spotkać na monciaku , oj nie chciałbyś...<< Nie strasz, nie strasz bo sie zesrasz ;-). Chociaz akurat masz racje. Porzadni ludzie bardziej boja sie spotkania z gnojami takimi jak ty, niz z tymi muslimami, ktorymi straszysz. A teraz idz z********a, odmow paciorek i spier...

Gość gość
Muslimami nie straszą, po prostu piszę , że to kozojebcy i pedofile , jak ich prorok , ewentualnie obijam im ryje. Paciorku nie odmawiam od komuni , straciłem zainteresowanie , natomiast tobie polecam.Każdy staruch jak ty plecie paciorki pod nosem , tobie będzie z tym do twarzy przy waleniu konia. Nie potrzebuję cię straszyć Rescator , ty już masz pełne gacie , bo posrałeś się na samą myśl , że możesz zarobić kopa w sztuczną szczękę a drugiej NFZ nie zrefunduje.