Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SKĄD TAKI HEJT NA KOBIETY W CIĄŻY I MATKI?

Polecane posty

Gość gość
już się zleciały wieśniary, które hejtują każdy założony temat :P

Gość gość
16.26 Tak właśnie, dopowiadaj sobie :P. I sobie tłumacz, że jestem zaniedbanym kocmołuchem, jeśli jest ci to potrzebne żeby się dowartościować...już, poczułaś się lepiej? :P. W trzech postach już pisałaś o basenie i fitnessie to widzę, że jednak jest to coś dla Ciebie nadzwyczajnego i dziwnego :P. Moja córka ma 15 miesięcy, a ja znów tętnie życiem, na basen chodzimy dla releksu i robimy jeszcze inne o wiele ciekawsze rzeczy, na fitness nie chodzę, bo nie lubię a przede wszystkim nie muszę :P

Gość gość
Wy k***y z rozkletotanymi tzipskami zamknijcie mordy bo wam wduuuuuuuuupie

Gość gość
Najgorszy syf jest na ero i na ogólnym. Tutaj szokuje tylko to, że to forum o macierzyństwie i powinno kojarzyć się dobrze.

Gość gość
Skad sie biora takie patolskie matki, grube, bez zainteresowan, bez urody. Dno i km mulu

Gość gość
Jak obserwuje- zdecydowanie bardziej wulgarnie wyrazaja sie na kafeterii kobiety bezdzietne o matkach "krowy rozplodowe, bezmozgie ameby, rozklapane c****a i cycki itd). Te co sie czepiaja bezdzietnych pisza na ogol o pzryslowiowej szklance wody, co oczywiscie sensu nie ma, ale przynajmniej nie jest ordynarne.rzuccie okiem na jakikolwiek topik na ten temat ( lacznie z tym ) to sie przekonacie.

Gość gość
gość dziś Ja jako bezdzietna z wyboru kobieta, wyzwana zostałam kiedyś na tym forum przez matki od jałowych egoistek i określona jako osoba bez ambicji i celu życiowego i na pewno sfrustrowana jak 7 nieszczęść. LOL

Gość gość
gość dziś gość dziś zgadzam sie ,ze wymienione przez ciebie wypowiedzi są bardzo głupie i niesympatyczne, ale nie wulgarne (typu krowa rozpłodowa, maciora z rozepchana pizdą)

Gość gość
Piękny przykład jak mamusie nawzajem się hejtują :D A nie rozgrzały się do rozpłodowych krów tylko dlatego, że nie było odpowiedzi na podobnym poziomie. Gdyby ta wyzywana od "kocmołuchów" zaczęła wyzywać to by wszystko się rozkręciło

Gość gość
Tylko nasówa się pytanie czy anonim który chejtuje ma jakie kolwiek znaczenie skoro to tylko nie znajomy nikt warto się tym przejmować. Ja wolę skupiać s8ę jednak na anonimach które mają coś ciekawego do powiedzenia

Gość gość
Na te osoby które hejtują na kobiety w ciąży mam kilka słów zacytuję, "Zła kobieta z Ciebie, głupia pierdolona suka! I nie ma zmiłuj, dlatego bujaj się mała. I tak mi się znudziłaś, a więc – wypierdalaj!"