Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymyslilam intrygę na bratowa pasozyta niezaradnaa zyciowo. Co sadzicie ?

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę, umowie sie z nim aby podszedl do bratowej i ja pocalowal, a ja zrobię szybko zdjecia. Wiem o ktorej odbiera dziecko, wiec zaczaje sie na nia pod jej blokiem wczesniej zanim wyjdzie. Oczywiście mu zaplace, powinien sie zgodzic. Dostarcze zdjecia bratu jako anonim. Powinno cos zadzialac. Co sadzicie, uda sie to ?

Gość gość
Az tak ci sie nudzi,autorko,ze musisz wymyslac glupie intrygi na swoja bratowa?Nie masz wlasnego zycia?Ja tez nie przepadam za wszystkimi z mojej rodziny,ale do glowy mi nie przyszlo aby wymyslac jakies intrygi rodem z seriali.

Gość gość
Jezeli jemu to nie przeszkadza to po jaka cholere wtracac sie i uszczesliwiac kogos na sile?Swietsza od Matki Teresy raczej nie bedziesz.

Gość gość
ja zdradziłam mojego chłopa a jak nie muszę pracować tak nie pracuje :P mąż za wszystko płaci, chodzi na zebrania jak się facetem umie zakręcić i dobrze doopy dać to nigdy nie odejdzie niezły ból doopy masz

Gość gość
To znowu ty psychopatko? Ostatnio tez narzekałaś na swoją bratowa na forum ogólnym . Zjechali cię po całości to przylazłaś tutaj

Gość gość
Nikogo nie intersuje twoja bratowa :-/

Gość gość
I to jest pracująca kobieta na dobrym stanowisku z własna rodzina :-/ widzę właśnie , jesteś pewnie bezrobotna prukfą która siedzi na forum i knuje na swoją bratowa z zazdrości

Gość gość
A ile ty masz autorko lat? W gimnazjum jestes? Co cie obchodzi zycie twojego brata.on ma zone a zona i maz to jednosc i nikt nie ma prawa sie wtracac. On ja wybral i zyje tak jak chce. Ja pierdziele niezaradna zyciowo to ty jestes. Ona ma meza dziecko i swoj dom. Do tego nie musi pracowac wiec raczej jest zaradna:). A ty co masz? Ile masz w sobie jadu chamstwa. Nie zazdrosc. Skup sie na budowaniu swojego zycia. Wiesz juz widze jaka bedziesz tesciowa ..... Smutne jest twoje zycie jak jedyna pasja jest zle zyczenie bratowej.

Gość gość
Nie zazdroszczę, tylko chce sie jej pozbyc, ratowac brata. Tak trudno to zrozumieć ?

Gość gość
Wspaniała intryga, jesteś mistrzynią zła. Idź odrób lepiej lekcje :O

Gość gość
Super plan, ale wszystko wyszłoby w sadzie inteligentko i mistrzynio intryg

Gość gość
brat żonę kocha więc nic tym nie wskórasz , możesz co nawyżej narobić problemów koledze bo jeśłi zgłosi to na policję to oskarżą go o molestowanie seksualne .

Gość gość
Autorko, jestes niedojrzałą idiotką. Przykro mi. Ludzie moga miec z tego klopoty. AZ taka zołza jesteś?

Gość gość
No teraz mam pewność, że to PROWOKACJA. Ale serio, nie nudzi Ci się to? Może poszukaj sobie jakieś hobby. Internet niestety nie każdemu wychodzi na dobre.

Gość gość
Może zamiast ratować brata to najpierw uratuj swój pusty łeb! O ile jeszcze jest co ratować! Jak można być zazdrosną o własnego brata takie siostrzyczki to najbardziej żałosna rzecz w rodzinie.

Gość gość
u nich w rodzinie jest tradycja że każdy się parzy z każdym , ale autorka jest szpetna , więc brat nie chce jej wyroochac nie rozumiecie , tyle lat mieć i wciąż dziewica być

Gość gość
To nie jest prowokacja. Poprostu ja tej tepej baby nie trawie. Jest do niczego nie zdatna, nic nie potrafi, poza pasożytowaniem oczywiscie. Nie zostawie tego ot tak, bo jest mi szkoda mojego brata. Jest moim mlodszym bratem i bede,sie o niego martwic zawsze.

Gość gość
Przyssala sie do niego jak pijawka, i musiala zlapac go na dziecko.

Gość gość
Jaka egoistka, liczysz się tylko ze swoimi odczuciami a brata masz za przyłgłupa, skoro nie potrafisz uszanować jego decyzji. Tak więc nie ściemniaj, że się o niego martwisz, bo tylko Ty masz z nią problem.

Gość gość
Ktoś sobie pomyślał a dodam temacik na bratowa niech się kafeterianki pobulwersuja. Ale wiesz co ... Takie zachowanie świadczy o tym, że masz życie pozbawione jakichkolwiek pociesznych, miłych szczęśliwych chwil albo naprawdę coś z głową. Jeśli nie widzisz nic dziwnego w swoim zachowaniu to zapewne ta druga opcja :D

Gość gość
nie dzierży bratowej bo jest ładniejsza

Gość gość
Niee, to musi być prowokacja. Takie osoby jak opisujesz może istnieją, ale nie wierze, że piszą na forum te brednie. Masz dużo czasu, żeby się tu udzielać. Jesteś na wychowawczym, nie pracujesz, bo nie musisz, emerytka?

Gość gość
Heh prowo nie prowo niestety zdarzają się takie osobniki jak autorka, co za wszelką cenę będą ratowały brata. Szkoda tylko, że nie pomyślałaś o dzieciach brata ale te Cię za pewne nie interesują, ważniejsze pewnie by brat zamiast utrzymywać rodzinę finansował Ciebie i Twoje zachcianki, autorko co?

Gość gość
Ok, niech wam bedzie - prowokacja, wiec nie musicie tu pisać. Piszę z tel, ktory moge tez uzywac w pracy, wiec nie rozumiem co za problem wejsc na temat i odpisac. Teraz sie bulwersujecie, bo nie znosze bratowej, ale jak same w co drugim tutaj temacie wyzywacie swoje tesciowe od suk o k***w to jest cacy.

Gość gośćAA
Autorko rzekomo "bronisz " brata przed złą żoną bo ci go żal że ma taka 'babę" A czy pomyslałaś że skoro brat ją kocha to po jej stracie może nawet targnąć sie na swoje życie , czy pomyślałaś o ty ????? Zastanów sie czy swoimi intrygami zrobisz mu przysługę czy na zawsze go stracisz i pozostaniesz z wielkim bólem i wyrzutami sumienia . Pomyśl na spokojnie bez emocji czy WARTO WTRĄCAĆ SIĘ W ICH ŻYCIE !!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
W życiu już tak jest, że nie ma sprawiedliwości, ale całe zło które wyślesz w świat zawsze do Ciebie wróci.

Gość gość
"Teraz sie bulwersujecie, bo nie znosze bratowej, ale jak same w co drugim tutaj temacie wyzywacie swoje tesciowe od suk o k***w to jest cacy.: Taa, jeśli ktoś je tak nazywa to ludzie twojego pokroju, co tylko szukają dziury w całym i im się nudzi. Dobra nie zaśmiecaj już forum głupotkami. Po takiej krytyce na twoją osobę, każdy by przestał się udzielać, więc to jasne, że to prowokacja. Szczególnie, że Ty nadal w to brniesz. Poszukaj pożytecznego zajęcia i nie drażnij ludzi.

Gość gość
Wiesz,tak naskakujesz na bratową a nie pomyślałaś,że braciszek sam ją sobie wybrał więc jeśli wybrał takie ''dno'' to sam lepszy nie jest ? Jeśli sam wybrał to sam niech się męczy. Twoja ''intryga'' z******ta,padłam ze śmiechu ;-) wyświadczysz nią bratowej przysługę , on wreszcie przejrzy na oczy jaką ma siostrę i bratowa nie będzie musiała cię już oglądać. ps. jeśli jakimś cudem uda ci się rozbić tą rodzinę to pamiętaj, że będziesz miała na głowie nieszczęśliwego faceta i dziecko bez ojca,(na bank zostanie przy niej)ktróego będziesz musiała w każdej chwili wspierać,zajmować się nim ,poswięcając własne zycie ale..ty chyba nie masz swojego życia ;-)jeden plus taki ze brat cię znienawidzi bo obwini za rozpad swojej rodziny i slusznie.

Gość gość
No to po co ciagle piszesz, skoro uwazasz, ze to prowokacja ? Tu sa tysiace glupich tematow, wiec idz i tam wypisuj o prowokacjach, ok... Nie bede uciekac, bo niby dlaczego ? Uwazam ze mam racje i tyle. Czasem trzeba kims potrzasnac, zeby zauwazyl swoj problem. A bratowa, wy jej nie znacie, nie jest normalna osoba, tylko totalnie niezaradna. Na zebrania nie chodzi, bo nie potrafi do nikogo sie odezwaac. Brat bierze wolna godzine w pracy, mimo tego ze ona siedzi w domu, by isc na zebranie.