Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spod jakiego znaku zodiaku kobiety sa najbardziej wredne i toksyczne?

Polecane posty

Gość gość
Ja wam powiem, sprawdzone na bank! taki znak to PANNA

Gość gość
bo wiecie u Raka jest podział: kobieta OK i mężczyzna mietki. Chociaż mój kuzyn bardzo daleko zaszedł:) Rak właśnie

Gość gość
Czemu ryby? Jestem ryba i procz zarozumialstwa czasem to ogolnie dobry ze mnie czlowiek;)

Gość gość
O pannach zbyt duzo dobego nie powiem. Wg mnie najgorszy znak zodiaku, zwlaszcza dla kobiet. Ale "toksycznosci" to bym temu znakowi nie przypisywala, reczel oleje i pojdzie dalej albo skrytykuje z gory do doly krotko i ostro i tez pojdzie dalej niz bedzie tkwic i powoli zatruwac...

Gość gość
Skorpiony - zbyt agresywne są dla mnie. No i zazwyczaj się chwalą swoją lojalnością, temperamentem i cholera wie, czym jeszcze.

Gość gość
Jestem koziorozcem podobno w miarę dobry ale czasem jestem nerwowa moja babcia też i też tak jak ja ;)

Gość gość
Ryby, panny i koziorozcze nie umieją kochać. A jak już to tylko siebie.

Gość gość
ja jestem panna, jestem uparta, wredna, zlosliwa , nie nawidze ludzi, lubie ich tylko wtedy jak mam chec pogadać, na codzien wole samotność, nie umiem kochac, tylko córke kocham

Gość gość
panny są nieukami, zwłaszcza językowymi :p

Gość gość
jestem koziorożec ,mówią że jestem wredna może jestem ,jestem nerwus okropny .Ale też pomogę każdemu lubię pomagać ,jak kocham to na całego, lubię porządek ,lubię dobrze wyglądać ,lubię pracować .

Gość gość
Skorpiony to najfajniejsi ludzie, tylko ten znak ma paskudny PR, serio :D Wodniki sa najgorsze, bo z kolei utarło się, że sa wspaniałe - otwarte, toleracyjne, postępowe i kreatywne, a to zwykle małe zakłamane kapusie tym wredniejsze, że nikt sie po nim tego nie spodziewa. Do tego małostkowe i kłótliwe. Pokazuja, że niby nie maja z czymś problemu, że już niby OK, a w środku aż je skręca i tylko czekaja żeby sie odgryźć. Znam 4 wodników i każdy ma takie cechy, a każdy też myśli o sobie, że taki zayebisty. Pewnie dlatego, że te aroganckie dupki innych maja za głupszych od siebie i myśla, że trudno ich rozgryźć. Najgorszy znak butonów, arogantów i mściwych kapusiów. Baby gorsze od facetów z tego znaku o tysiac procent.

Gość gość
'bufonów' miało być

Gość gość
Skorpionice wredziochy

Gość gość
Patrzcie, a nikt nic nie mowi o barankach. :) to chyba wyglada na to, ze baranki sa najlepsze. :P

Gość gość
Waga

Gość gość
Panny najgorsze, straszne intrygantki, obgadujace,nigdy nie przyznają się do winy, toksyczne matki ,jesli nienawidzą albo kochają to calym sercem.

Gość gość
TAK! Panna! Zimna i wyrachowna.

Gość gość
To jest prawda, moja matka jest panna. Jest to osoba zimna, bez emocji, patologicznie skryta i patologiczny kłamca. Ma na koncie wyrok, bo jest złodziejka. Okropna persona. Słowa prawdy od niej nie usłyszałam. Skupiona na sobie, matka niezaangażowana, dzieci sa bo sa.

Gość gość
Jestem ryba i kocham calym sercem. Zdrada dla mnie jest czyms nieakceptowalnym, obrzydliwym. Jestem foszasta ale rodzina jest dla mnie najwazniejsza. Lubie goscic ludzi w domu i byc dobra gospodynia. Jestem malo decyzyjna. Dogadam sie tylko ze spokojnym ale meskim i wladczym facetem. Jestem skryta, nie lubie opowiadac o swoich problemach przez co klamie w tej kwestii.

Gość gość
Jedynie panna przychodzi mi na myśl. Egoistka, sama uważa się za ósmy cud świata, trzeba grać na jej nutę, może robić co chce a innych gani za parominutowe spóźnienie. Reszta znaków zupełnie w porządku.

Gość gość
tak skorpiony są be bo jestem wredna , że mówię prawdę jestem szczera i nie roznoszę plot i kłamstw tylko jestem lojalna :-) A czepiać się mnie bo mam temperament rany ..

Gość gość
Skorpiony i panny

Gość gość
11.10 100% prawdy

Gość gość
bliźniaki najgorsze :-o

Gość gość
Panny i byki

Gość gość
według mnie, z mojego doświadczenia : WODNIKI, najbardziej wyrachowane baby :(

Gość gość
Waga i Wodnik