Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które długo pozostają singielkami nie nadają się na

Polecane posty

Bo facet potrzebuje min. kobiety do spłodzenia potomka. Wiadomo, że kobieta w pewnym wieku jest mniej produktywna, potem w ogóle wzrasta niebezpieczeństwo urodzenia chorego dziecka. Poza tym facet to wzrokowiec. I jeśli nie zagłębia się głębiej, to ważne aby było na co popatrzeć. Mam znajomych 33-35, którzy oglądają się za studentkami, nastolatkami. Przecież mentalnie to przepaść. Ale jak widać niektórzy nie mają dużych wymagań. Aby właśnie było ładnie i miło, i to wystarczy.

Bo facet potrzebuje min. kobiety do spłodzenia potomka. Wiadomo, że kobieta w pewnym wieku jest mniej produktywna, potem w ogóle wzrasta niebezpieczeństwo urodzenia chorego dziecka. Poza tym facet to wzrokowiec. I jeśli nie zagłębia się głębiej, to ważne aby było na co popatrzeć. Mam znajomych 33-35, którzy oglądają się za studentkami, nastolatkami. Przecież mentalnie to przepaść. Ale jak widać niektórzy nie mają dużych wymagań. Aby właśnie było ładnie i miło, i to wystarczy.

Gość gość
gość dziś Ja jestem przed 30 i chcialabym miec kogos... ale czy to moja wina ze mi sie nie ulozylo i trafism na pechowych ludzi? Ci co mowia o przebiegu.. heh.. uprawialam seks mniej razy niz typowa mezatka wiec nie mam tam dziury wielkosc****esci. Czemu tylko najezdzacie na kobiety? A faceci to nie sa singlami po 30? A jak sa to oni pewnie to takie same perfekty a kobieta blee. Ja sie szanuje po prostu mi nie wyszlo. A z takim facetem co sie nie szanuje i bzyka wszystko to bym nie chciala byc i wole byc sama x hipkozyja bab sama nie jest dziewica ale chce nieprzechodzony material idiotka haha Zgłoś Xxx Polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Ja za prawiczkami się nie uganiam. Nigdy mnie nawet tacy nie interesowali. Ale męskiej d***** też nie chce. Bo co to przyjemność. Jednak wątpie, że twoj mały i zacofany rozumek to pojmie. :)

Gość gość
potwierdzam ja długo mieszkałam sama i teraz bardzo ciężko mi z tego zrezygnować chociaż bardzo kocham,i rzeczywiście niekoniecznie chce dzieci ,tylko z urodą nie trafiłeś ,co do normalności ,przeciętny umysł faceta nie ma szans u mnie,więc pewnie normalna inaczej

Gość gość
Starych nawyków i przyzwyczajeń nie da się wyplenic. Tacy ludzie to egoisci.

Gość gość
piertolenie, bycie singlem nie oznacza automatycznie egoizmu. Tak jak można być egoistą będąc w małżeństwie, bo papierek nie zmienia charakteru

Gość gość
a kto jest większą egoistką żona która chce żeby mąż tyrał jak wół czy singielka która spotyka się dla przyjemności i bez żądań ,nawet nie wymusza zapłodnienia ani nie namawia

Gość gość
kto więcej chce od samczyka ,singielka nie zabierze wypłaty męża nie szaleje macicznie ze strach odmówić ,wszystko na luzie i bez stresu

Gość gość
nie oskubie z kasy po rozwodzie jeśli się popsuje

Gość gość
pytanie ma skupienie.kto jest większym egoistą ten który potrzebuje dla siebie od kogos, czy ten co nie potrzebuje dla siebie od kogos

Gość gość
yyy zaden?

Gość gość
Raczej nikt się nie oświadczył egoistce, chyba że jest masochistą i lubi mieć przesrane życie. Udane małżeństwa to te gdzie obydwoje dają z siebie. Wcześniej jest odpowiedni czas żeby zobaczyć kto jaki jest. Kluczowe cechy łatwo zauważyć. Widać co udawane a co naturalne. Gdyby ktoś miał te pozytywne cechy nigdy długo sam nie będzie. A skoro jest długo sam, wiadomo dlaczego.

gość dziś Bardzo uproszczone...z tego wynika, że każdy/a który /a jest długo sam/a jest egoistą?

Gość gość
Jeśli nie egoizm to jest masa innych cech nie do zniesienia.

np? zgadzam się, że niezależność. Pozostałe są jakoś chyba do przerobienia.

Gość gość
O tak singielka niczego nie chce i tym sposobem facet dalej nie wie na czym stoi, czy ona go poważnie traktuje. Racja, singielki nie chcą się wiązać tylko wieczna zabawa a po 35 biorą pana z dzieckiem- rozwodnika i narzekają a to z nimi ciężko wytrzymać bo przyzwyczajone są do bycia singlem.

Gość gość
wiem

Gość gość
Jestem facetem Singlem 30 lat. Im jestem starszy tym mniej mam ochotę wchodzić w związek. Napatrzyłem się na rozwody, kłótnie, zdrady znajomych i przyjaciół. Mam wszystko czego potrzebuję będąc samemu i dążę żeby mieć jeszcze więcej :D. Nie zgadzam się z Autorem do końca bo inaczej człowiek rozwija się całkiem w samotności a inaczej jak nie jest w związku ale ma wielu przyjaciół i znajomych. Myślę że był bym dobrym parterem dla kobiety ale przez doświadczenia znajomych nie potrafił bym jej w pełni zaufać... co powodowało by niepotrzebną frustrację i stres.

Gość gość
Jprd obciążysz kobietę ciężarem niepowodzeń innych? Idź się powieś bo po co żyć bez mózgu.

Gość gość
frustracje???

Gość gość
Myślę że był bym dobrym parterem dla kobiety ale przez doświadczenia znajomych nie potrafił bym jej w pełni zaufać... co powodowało by niepotrzebną frustrację i stres. leczysz sie gdzieś? kogoś kiedys pana wystawiła, kogos kiedyś facet zdradził, a ty na tej podstawie boisz sie własne życie ułozyc. a nie boisz sie z domu wychodzić, bo ktos kiedys wpadł pod auto?

Gość może juz nie sama
Bez względu na płeć tworzenie związku to ciężka PRACA. Kompromis,cierpliwość i bliskość na pewno w tym pomogą. A że człowiek to zwierzę - bez obrazy ;) - stadne większość marzy aby być z kimś MOJE marzenie być może się ziści... jeżeli tego nie popsuję pozdrawiam 🌻

Gość gość
gość dziś Raczej nikt się nie oświadczył egoistce, chyba że jest masochistą i lubi mieć przesrane życie. Udane małżeństwa to te gdzie obydwoje dają z siebie. Wcześniej jest odpowiedni czas żeby zobaczyć kto jaki jest. Kluczowe cechy łatwo zauważyć. Widać co udawane a co naturalne. Gdyby ktoś miał te pozytywne cechy nigdy długo sam nie będzie. A skoro jest długo sam, wiadomo dlaczego. Xx Wybacz ale gdyby bylo tak pieknie jak piszesz to nie bylo by rozwodow...a ile jest takich malzenstw gdzie nie wytrzymali nawet roku. I egoistow w malzenstwie jest duzo, uwierz ale ludzie latami potrafia ukrywac swoje prawidze ja :) Jedni mają szczeście i szybko znajdują tzw drugie połówki i biorą śluby ale to nie oznacza, że te połowki są dobrane i szczeście będzie trwało do grobowej deski. Inni za to chcą być z kimś ale nie udaj się. Nie mogą znaleźć osoby dopasowanej i wtedy też wychodzą małżeństwa z rozsądku bo już ten wiek albo akt desperacji i szukanie kogoś na siłe lub też powstaje niechcęć i uraz do zwiazkow. Wtedy taka osoba woli być sama bo mniej cierpienia. Naturalnie są też osoby które chcą być same bo chcą z różnych personalnych powodów. Kazdy ma prawo zyc tak jak chce. Ja jestem sama i mieszkam sama. Lepsze to niż chodzenie na bezsensowne randki gdzie 90% mezczyzn chce tylko umoczyc ogorasa. Jak mi Bog da kiedys to spotkam niespodziewanie tego ktorem zalezy na mnie a jeśli nie to dam radę przezyć życie sama. Jestem silną kobietą :)

Gość gość
do dziś Wybacz nie to miałem na myśli jeżeli pisałeś/pisałaś do mnie. Zarówno rozpadające związki, kłótnie jak i zdrady były winą jednej i drugiej strony. do gość dziś "kogos kiedyś facet zdradził, a ty na tej podstawie boisz sie własne życie ułozyc. a nie boisz sie z domu wychodzić, bo ktos kiedys wpadł pod auto?" Nie leczę się choć pewnie powinienem jak połowa społeczeństwa :D Czemu uważasz że żeby mieć poukładane życie człowiek musi koniecznie odhaczyć sobie związek na liście bo inaczej to już ma niepoukładane?

Gość gość
gość dziś jako mezczyzna powiem baaaardzo madry wpis rozsadnej kobiety

Gość gość
A p. Owsiak odpowiedzialby ,,Robta co chceta".

Gość gość
:O

Gość gość
"Mam znajomych 33-35, którzy oglądają się za studentkami, nastolatkami. Przecież mentalnie to przepaść. Ale jak widać niektórzy nie mają dużych wymagań. " x Jak ktoś nie ma wymagań to sobie bierze pannę tuż przed lub po 30-stce. Taka już się wyszalała z innymi a nawet jak nie to mocno ją ciśnie na związek. Facet z kolei, będzie musiał zaakceptować jej ciągły ból głowy i że się jej nie chce. Seks dwa razy w miesiącu (pozycja misjonarska gdzie ona zamyka oczy i odwraca głowę) i z okazji rocznicy może coś więcej. Nie macie czym konkurować z młodszymi i atrakcyjniejszymi a waszym wykształceniem i pracą to się rodzinie pochwalcie.

Gość gość
Seks dwa razy w miesiącu (pozycja misjonarska gdzie ona zamyka oczy i odwraca głowę) i z okazji rocznicy może coś więcej. głupoty

Gość gość
tez wole mlodsze majac 29 lat umawiam sie z laskami 24-27 czasem 28