Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które długo pozostają singielkami nie nadają się na

Polecane posty

Gość gość
taka prawda, ożeni sie taki po magisterce i myśli że zna życie, a tu ani pracy ani rozumu. Ale jest miłość <3

" Na urlopie po 14 dniach mam czesto juz nawet dosc tego bycia razem 24/d jezyk.gif" X być może to nie był odpowiedni facet, albo po prostu tak masz - każdy jest inny i nikt nie powinien narzucać nikomu własnych wzorców zachowania :) najważniejsze, żeby każdy mógł być po prostu SOBĄ :) natomiast śmiało mogę stwierdzić, że przy odpowiedniej osobie można uwielbiać wspólne urlopy nawet po okresie bycia samolubną singielką :P zresztą egoizm ma to do siebie, że kawy o poranku nie zrobi i po świeże bułki nie pójdzie ;)

a niech się żenią po magisterce, a nawet przed, nikomu nic do tego, jak żyją inni. wiem jedno - jeśli ktoś wygłasza sądy o cudzym życiu i się nim pasjonuje, prawdopodobnie własne ma bardzo nieszczęśliwe i nudne :P

Gość gość
ŻabAlka ---> Caly czas jest ten sam ;) Po prostu tak mam :P I uwielbiam urlopy ;) Ale po 14 dniach razem mam ochote byc znow sama :P Nooo, ta kawa do lozka to faktycznie mnie przekonuje ;)

Gość gość
:O

Gość gość
zyje sama nie wyobrazam sobie jak mozna zyc z kims sama spie ile chce jem co chce jade na wakacje jak chce jest okej mam 33 lata

Gość gość
Nikt tu nie wygłasza sądów o czyimś życiu, tylko się odnosi do tego pojechania po 30tkach, ze niby nie umieją stworzyć związku. A tu tworzą niejeden związek lepszy od tych związków z gowniarskiego wieku.

Gość gość
taaa jasne :P

" gość dziś Nikt tu nie wygłasza sądów o czyimś życiu, tylko się odnosi do tego pojechania po 30tkach, ze niby nie umieją stworzyć związku. A tu tworzą niejeden związek lepszy od tych związków z gowniarskiego wieku. " X nie spinaj się tak, bo ja mówię właśnie o sądzie wygłoszonym przez autorkę :P

Gość gość
nie dziwne ze te wszystkei singielki 30/30+ nie nadaja sie jak przez tyle lat uprawialy przygodny seks i mialy na peczki facetow to kto taka zechce?

Gość gość
odczepcie sie od kobiet samotnych, w wielu przypadkach sa od was 10000x porzadniejsze

Gość gość
W takim razie jestem singielką w stronę starej panny bo nie uprawiałam seksu od kilku lat chociaż nikt by mi pewnie nie uwierzył. Kwestia charakteru. Znam takie dziewczyny, które cały czas mają faceta właśnie po to żeby mieć regularny seks. Niekoniecznie pałają do niego płomiennym uczuciem.Ja tak nie potrafię.

Gość gość
s...........

Gość gość
Guzik prawda. Moja znajoma byla singielkś do 23 roku zycia, a potem poznala faceta, urodzila dziecko i zyje w malzenstwie. Uklada jej się. Ja ta singielska pozna w koncu tego faecta co bedzie jej odpowiadal, to samoistnie sie dostosuje do zycia we dwoje. Jesli natomiast z braku laku wezmie jakis ochlap, to sila rzeczy nie bedzie w pelni spelniona i zadowolona i dlatego bedzie stawiala opr i budowala mury.

Gość gość
Mialo yc do 32 roku zycia, nie 23.

Gość gość
wiekszosc singielek kolo i po 30 sa juz tak intensywnie wy...ochane ze nikt tego nie tknie palcem... nie ma porzadnych kobiet w tej kategorii.. ja jak sa to jedna na bilion

Gość gość
19:28 skąd ty to wszystko wiesz?:-D Przestań oglądać te głupie seriale i może przeczytaj coś więcej niż ploteczki z Pomponika. Wypowiadasz się, a pewnie nie znasz żadnej singielki 30+.

Gość gość
bo to prawda

Gość gość
taa jasne dogmaty

Gość gość
Coś takiego

Gość gość
20:47 wszyscy wiemy jak wygląda prawda w naszym prawym i sprawiedliwym kraju...

Gość gość
jak?

Gość gość
tak ze mezczyzni to szowinisci

Gość gość
up

Gość gość
Doda jest przykladem singielki po trzydziestce,ale kto by ja chcial z takim przebiegiem

Gość gość
Was nawet nie stać na auto z dużym przebiegiem, a na jakąś lalę dodopodobną dopiero. A jak kasiasta kobieta owdowieje, to nikt na przebieg nie patrzy, ani nawet, że dzieciata. Taka prawda ☺☺☺

gość wczoraj Taka prawda. A swoją drogą jedne biorą co si e nawinie, inne szukają kogoś do sensownego związku. I zgadzam się, z czasem coraz trudniej taki związek stworzyć, bo i coraz trudniej o porządnego faceta. I czasami choćby nie wiem jak kobieta się starała, z niektórymi gośćmi nie da się rady być. A druga kwestia to chyba szczęście. Niektóre nie mają przyciągania normalnych egzemplarzy. I co wtedy? Ma się wiązać z kimś kto ją kompletnie nie szanuje?

Gość gość
Ja jestem przed 30 i chcialabym miec kogos... ale czy to moja wina ze mi sie nie ulozylo i trafism na pechowych ludzi? Ci co mowia o przebiegu.. heh.. uprawialam seks mniej razy niz typowa mezatka wiec nie mam tam dziury wielkosc****esci. Czemu tylko najezdzacie na kobiety? A faceci to nie sa singlami po 30? A jak sa to oni pewnie to takie same perfekty a kobieta blee. Ja sie szanuje po prostu mi nie wyszlo. A z takim facetem co sie nie szanuje i bzyka wszystko to bym nie chciala byc i wole byc sama

Gość gość
Ja jestem przed 30 i chcialabym miec kogos... ale czy to moja wina ze mi sie nie ulozylo i trafism na pechowych ludzi? Ci co mowia o przebiegu.. heh.. uprawialam seks mniej razy niz typowa mezatka wiec nie mam tam dziury wielkosc****esci. Czemu tylko najezdzacie na kobiety? A faceci to nie sa singlami po 30? A jak sa to oni pewnie to takie same perfekty a kobieta blee. Ja sie szanuje po prostu mi nie wyszlo. A z takim facetem co sie nie szanuje i bzyka wszystko to bym nie chciala byc i wole byc sama x hipkozyja bab sama nie jest dziewica ale chce nieprzechodzony material idiotka haha