Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wkurzony bo ciągle tęsknię

Polecane posty

Gość gość
Nie mogę przesadzać bo miałem wade serca w dzieciństwie i się boje

Gość gość
1:55 to chodz na dlugie spacery zamiast biegania, pomaga tak samo :)

Gość gość
ja tam polecam ci zając się inną to lepsze niż sport:D

Gość gość
Najlepiej pogodzić się z sytuacją. Nie ma nadziei na związek, musisz sobie to uświadomić. Każdy kto tęskni, robi sobie złudną nadzieję i dlatego tęskni. Brak energii do życia wynika z tego, że szukasz mocnych wrażeń, uniesienia. Ale uczuciowość jest zbędna. Gdy pogodzisz się z życiem, z jej decyzją to wtedy odnajdziesz spokój. Mężczyźni są bardziej uczuciowi niż kobiety, ale nie wolno im tego pokazywać. Męska natura po względem psychicznym jest bardzo kr**** i delikatna. Kobiety są bardziej chłodne emocjonalnie, nie przeżywają tak. Nie są tak bardzo emocjonalne. Dlatego tak dużo jest stalkerów wśród mężczyzn.

Gość gość
Nie bądź wkurzony, w życiu trzeba mieć dużo pokory.

Gość gość
Właśnie o to chodzi że nie mam pewności czy jest jakaś nadzieja czy nie. Dzisiaj mi się przysnila i jeszcze bardziej o tym myślę

Gość gość
Po prostu umow się z nią i zapytaj wprost. Inaczej nigdy się nie dowiesz

Gość gość
Jak ktoś kocha i tęskni to chce być z ta osoba a nie p******i tu - sorki stary taka prawda.

Gość gość
gośc 08:41 ale bzdury faceci nie sa bardziej uczuciowi po prostu sa mniej dojrzali dlsatego cięzko zniosza porazki nawet sercowe ale na pewno nie sa uczuciowi oni kochaja za kalkulacje czyli poki kobieta bedzie piękna i zgrasbna

Gość gość
Autorze ale ta twoja miłosc i tak by przeszła Ci z czasem a jakbys wiął z nią slub to ta miłosc by minęła gdyby przytyła a uwierz że to u kazdej kobiety mozliwe z wiekiem kobiety sie szybciej starzeja brzydna i czasami zadbanie nie pomoże bo starzenie robi swoje i straciła by swoja urode wtedy tywoja miłosc by prysła jak bańka mydlana.

Gość gość
Nie zawsze miłość mija co za głupoty

Gość gość
Ta prawdziwa duchowa nigdy nie mija.

Gość gość
15:20 Mija, ale to zalezy od tego czy ja pielegnujesz i podlewasz wspomnienia o niej. Jedyne wyjscie powyrzucac wszystko co Ci o tej osobie przypomina, NIGDY nie rozmyslac o niej, jak zaczniesz myslec zamij sie czyms by nie myslec. To moze potrwac kilka lat, maksymalnie po 7 niepielegnowanie uczucie milosci przechodzi. Jesli nie przeszlo znaczy, ze sam ten plomien podniecales/as myslami i nie zastosowales sie do powyzszych punktow. Nie znaczy to zepomisz, ze ta osoba istniala, ale uczucie wygasnie nawet to ,,prawdziwe´´. Jesli nie oznacza to, ze masz to na wlasne zyczenie i moze warto sie spytac co robiles/as przez te lata?

Gość gość
ps. w powyzszym komentarzu nie ma krzty zlosciwosc****isze tylko z doswiadczenia

Gość gość
Może dziś jakiś taki dzień, ja też tęsknie, wzdycham.

Gość gość
Po co tu o tym piszesz człowieku?

Gość gość
Czasami wydaje mi się,że faceci myślą tylko jedną częścią ciała i nie jest to mózg:(

Gość gość
Ja od dwóch prawie