Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezrobotna94

Staż(Urząd Pracy) pytania

Polecane posty

Gość Bezrobotna94

Hej, mam do Was wielką prośbę. Jesli ktoś zna odpowiedzi na te pytania to bardzo proszę o pomoc. Na stronie Urzędu w ogłoszeniach są już dodane oferty staży. Mam takie pytania: 1. W jaki sposób sama mogę starać się o te staże z Urzedu Pracy? Czy muszę złożyć jakieś dokumenty(skierowanie czy cos takiego), czy wystarczy zgłosić się do odpowiedniej osoby w Urzędzie i razem z nią załatwi się wszystkie formalności? 2. Jakie dokumenty potrzebne mi będą, gdy będę chciała zgłosić się do Urzędu na ten staz? Co ze sobą zabrać? 3. Ile trzeba by było czekać na rozpatrzenie mojego zgłoszenia? Kiedy już załatwię wszystko w urzedzie to ile muszę czekać na decyzję? 4. A także czy czeka się do wygaśnięcia ogłoszenia i zebrania kilku kandydatów, czy o decyzji o przyjęci danej osoby decyduje szybkość jej zgłoszenia się do Urzedu, czy może kompetencje są brane pod uwagę?

Gość gość
Jestes zarejestrowana w up? Zglaszasz sie do up na dany staz, dadza ci skierowanie z którym zglaszasz sie do pracodawcy i to on decyduje czy cie wezmie.

Gość Bezrobotna94
Zarejestrowana jestem ;) A to skierowanie dają od razu, tego samego dnia czy trzeba czekać? Jak tak to mniej więcej ile trzeba czekać?