Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bawarczyk07

Chcialybyscie sprobowac z mlodszym lub probowalyscie?

Polecane posty

Gość gość
Głównym powodem jest brak doświadczenia, Nie byłem w żadnym związku, poradzi ktoś w jaki sposób zawalczyć, zainteresować starszą od siebie?

Gość gość
18 lat to dziecko,nawet nie chłopiec. W spodniach pełno,w główce jeszcze pusto.

Gość gość
Moja ciotka 50 lat, wujek 42 a kuzyn 18 w tym roku, i są szczęśliwi

Gość gość91
Hej Pomka34 :) 26 letni student WF by Ci odpowiadał? Pozdrawiam :d Mail jak coś marianjolo@poczta.fm

Gość gość
jestem pielęgniarką i pracuję na ortopedii. Na oddziale leżał młody chłopak po wypadku samochodowym ze złamaną miednicą. Nie pierwszy on, kiedy pielęgniarki muszą go myć także "tam" ale ten zakręcił mnie do tego stopnia, że pozwoliłam sobie na żarty na temat jego naprawę okazałego penisa. Na koniec byłam tak zdeterminowana, że dałam mu numer telefonu do siebie (od jakiegoś czasu jestem samotna) gdyby chciał mnie "wykorzystać" ale nigdy nie zadzwonił ... Jedyne co mi pozostało to fantazjować. Niestety mam 45 lat, nie jestem ładna i szczupła więc rozumiem, że nie miał na mnie ochoty.

Gość gość
Jeśli chcesz poznać mlodego napalonego to napisz do mnie na nikodem116@poczta.onet .pl

Gość gość
jakoś przerobiło mój adres e-mail poprawny to nikodem116@poczta.onet.pl

Gość rivon123456
Chętnie popisze o sexie z napalona kobieta w wieku do 40lat, sam mam 21 i jestem wysportowanym mężczyzna. Masz ochotę na fantazje erotyczne? Chęć na wymianę fotkami napisz do mnie na meil rivon123456@gmail.com

Gość gość
podobają sie, ale ja się żadnym młodszym, rówieśnikom zreszta też, nie podobam. mlodsi traktuja mnie jak sztywną ciotke-klotke, w której towarzystwie nie wiedza jak sie zachowac, a najchetniej by uciekli. a mam 34 lata

Gość rivon123456
napisz na meila rivon123456@gmail.com ;)

Witam ! Nazywam się Bartek. Mieszkam w Toruniu. Przystojny i dojrzały emocjonalnie 23 latek, chętnie pozna kobietę 30-45 do wspólnych miłych spotkań ;). Mam dosyć tępych rówieśniczek. Szukam miłej, zabawnej, dojrzałej emocjonalnie kobiety, którą będzie można podziwiać, upajać się jej urodą, kobiecością. Nie palę, piję okazyjnie. Lubię rozmawiać na wszelkie tematy ;) Jestem miły i otwarty, uwielbiam prawić komplementy. Moją pasją jest muzyka, w przyszłości chciałbym zbudować własne studio muzyczne. Lubię także sport - airsoft gun, paintball, piłka nożna oraz bieganie. Lubię jadać w restauracjach, podróżować i przy tym poznawać nowych ludzi. Ubieram się elegancko, czasami na sportowo. Moim marzeniem jest pojechać na wycieczkę do Japonii oraz założyć własną firmę . Proszę pisać z Kujawsko-Pomorskiego lub sąsiednich województw. Zainteresowanym panią mogę wysłać zdjęcia Kontakt email - lampard94_02@wp.pl P.S. Nie jestem desperatem ani nie szukam sponsorki ;) Po prostu kręcą mnie starsze kobiety ;) Wiedzą czego chcą, można z nimi rozmawiać o ciekawych rzeczach ;)

Gość gość
tomala630@wp.pl chetnie sie spotkam z kobieta 35-45 mam 29 lat jestem brunetem o ladnym wysportowanym ciele. Kreca mnie strzasznie starsze kobiety i gwarantuje ze jestem dlugo dystansowcem

Gość gość
Jestem 30 latką po rozstaniu. Mimo częstej masturbacji bardzo źle znoszę brak seksu. Zdecydowałam się raz zaprosić po pewnej imprezie odwożącego mnie do domu młodego chłopaka. Byłam po paru drinkach to włączyłam muzykę.Gdy zaczął ze mną tańczyć widziałam że bardzo się podniecił i zaczął coraz mocniej obmacywać. Zaraz trzymał rękę na mojej pupie pod spódnicą. Byłam cały czas bardzo napalona, właściwie zlana w majtki. Ponieważ nic dalej nie robił sama powiedziałam, że mu się rozbiorę. Gdy na łóżku zaczęłam zdejmować bieliznę stanął jak wryty i patrząc zaczął się masturbować. Powiedziałam no chodź, on wgramolił się na łóżko i od razu zlał się na moje krocze. Coś zabełkotał, powiedział do widzenia i tyle. Byłam rozpalona, zaspokoiłam się szybko i tyle. Chyba pechowo trafiłam.

Gość gość
jest tutaj jakaś Chętna Kobieta na 26 latka ??? Ps nie kończę po minucie jest długodystansowcem.

Gość gość
Witam, Już chłopcem nie jestem, mam 34 lata ale od zawsze marze o romansie z dojrzała kobieta, starsza od siebie. Zapewniam ze potrafię zadbać o kobietę i skupić się nie tylko na swoich potrzebach. Więcej info Priv - kajetan.burczek@o2.pl

Gość gość
zwal se konika

Gość gość
Do "m.ogrodnik88@gmail.com" miałam problemy z poczta...jesteś jeszcze tu? Pozdrawiam RiR;)

Gość gość
Mam 45 lat i szukam pani 50-65 lat.z mazowsza Ty mobilna.moj email.pieszczoch8@onet.pl

Gość gość
Mam 38 lat. Szukam Pani minimum 10 lat starszej lub minimum 10 lat młodszej :) dariusz@napoczte.pl :)