Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaproponować mężowi trójkąt z moja siostra

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie pomóżcie dziewczyny

Gość gość
Lafirynda

Gość gość
Po pierwsze: Masturbacja ręką, kiedyś, albo obecnie uzupełniająco to dla faceta normalne. Po drugie: Propozycja seksu z inną kobietą (zaproponowana przez żonę) będzie przyjęta, jako coś lepszego od masturbacji. Po trzecie: Facet często chciałby dodatkowo z inną. Biologia go nakłania do zapładniania stada "łań". Po czwarte: Facet nie jest odpowiedzialny za CHCENIE. Ono może na niego przychodzić bez jego woli, tak jak przykładowo swędzenie, kichanie itp. Po piąte: Facet odpowiada ZA SWOJE CZYNY. Porządny nie ulega swoim CHCENIOM, nie zwierza się z nich i nie można od niego wymagać, aby chociaż się wstydził za nie. o Reasumując: Propozycja seksu TAKŻE z twoją siostrą, zupełnie zwyczajnie wypowiedziana, po początkowym zaskoczeniu, przez typowego faceta zostanie przyjęta. Ryzyko: Seks z Trzecią MOŻE wywołać uczucia głębsze do niej. Domysł końcowy: Aczkolwiek między ludźmi zdarzają się sytuacje zdumiewające, to RACZEJ zakładam, że autor (nie autorka!) po prostu prowokuje z nudów.

Gość gość
Wyklad profesora z PISu znajomy Jarokacza

Gość gość
tu nie warto, podaj maila napiszę jak u mnie to było.

Gość gimnazjalisto
Zestawienie prostych faktów z życia codziennego nie wymaga profesury. Złość przebijająca z twojej wypowiedzi POTWIERDZA, że to ty jesteś "autorką". No wrzucić pod moim adresem kilka prostackich wulgaryzmów, wrzuć. Wierzę, że to akurat potrafisz.

Gość gość
Spotkać się i rozmawiać wejść dyskretnie na temat seksu i dalej już pójdzie. Wiem bo podobnie mieliśmy lecz z kolegą męża do trójkąta. A najbardziej oboje z mężem lubimy gdy ma moment wytryku wbija się po jądra i się spuszcza nieruchomo. Mąż po nim chętnie wchodzi w zalaną cipke i dopełnia swoją spermą.

Gość gość
Będąc kiedyś z Klaudią jakiś czas mieszkałem u niej w domu. Mieszkaliśmy na poddaszu. Wracając z pracy postanowiłem wziąść prysznic słysząc że Klaudia się kąpie rozebrałem się i szybko wszedłem do kabiny. Jakie było moje zdziwienie kiedy zastałem w środku kabiny Basię siostrę Klaudii. Odwróciłem się i chciałem wyjść kiedy Basia odparła Skoro już jesteś to może umyj mi plecy i wciągneła mnie do środka. Okazało się że w jej łazience zatkał się odpływ i skorzystała z naszej łazienki.

Gość gość
Jeśli chcesz taki trójkąt to najlepiej zaaranżować sytuację aby wyszło to naturalnie. Ja to zrobiłam tak, że pojechaliśmy razem na wakacje za granicę. Moja siostra nie ułożyła sobie z facetami może dlatego że mimo młodego wieku jest po usunięciu jelita i ma sztuczny o***t z woreczkiem. Nie jest przez to wcale mniej atrakcyjna ale w pewnym sensie niepełnosprawna. Taka miłość siostrzana a wszystko pozostałoby w rodzinie. I pojechaliśmy razem na wczasy, jeden pokój, trochę alkoholu. Dodatkowym wabikiem miało być, to, że specjalnie przed wakacjami unikałam "niby ze zmęczenia seksu" a już od pewnego czasu zaczęłam odmawiać mu loda . Na wczasach była eksplozja seksu a moja siostra oczywiście będąc w trójkę pod prysznicem zrobiła mu loda i był zachwycony. Potem pieprzył nas obie na zmianę jak opętany.

Gość gość
Zapewne potraktuje to s**t test :D