Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 jestem dziewicą. wstydzę się tego

Polecane posty

Gość gość
to powod do dumy

Gość gość
A ja wolę dawać chłopakom, jak miałam 17 lat to już miałam ze 20 fiutów na koncie.

Gość gość
masz dobre predyspozycje do zostania d*****a

Gość gość
gość dziś - Tu 14.47 : kolego" mózg" nie "MUZG"- naucz się poprawnie pisać a potem udzielaj mi dobrych rad. Pozdrawiam. Dziewica.

Gość gość
14 47 Tak rozumiem Twoja postawe. Tak wydaje sie faktycznie rozsadnie, ale jednak zupelnie wbrew nauce.To tak jak na 1 rzut oka wydaje sie ze ziemia jest plaska. Tymczasem jest inaczej. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina trzymanie dziewictwa to tak naprawde niebazpieczne gra z wlasnym muzgiem, ktorego w ten sposob oduczasz tzw milosci ktora naprawde sprowadza sie do reprodukcji czyli do seksu x swietne :D

Gość gość
14:47 Wytrwałości życzę. Ja wierzę, że taka wstrzemięźliwość ma sens, chociaż osobom z dużym libido jest bardzo ciężko. Z jednej strony popkultura sączy do mózgów przekonania, że wartości ponadczasowe to bełkot moherów, a z drugiej strony człowiek chce i ma prawo wierzyć, że miłość fizyczna to dopełnienie bliskości duchowej i mentalnej, a nie determinant tej bliskości. Miałam i mam do dziewictwa takie samo podejście jak Ty, lepiej czekać, być wiernym swoim przekonaniom, niż oddać się by mieć to z głowy, nie czując bezgranicznego zaufania i tego szczególnego rodzaju pewności. Ja gdy poznałam TEGO mężczyznę po pierwszym spotkaniu wiedziałam, że to ten, a z każdym kolejnym utwierdzałam się w tym przekonaniu i on wzruszył się bardzo, gdy się przekonał, że jest moim pierwszym i będzie ostatnim, a byłam już po 30 :) Trzymam kciuki, by jak najszybciej pojawił się na Twojej drodze ten właściwy mężczyzna.

Gość gość
:P

Gość gość
tylko brzydkie kobiet sa dziewicami taka prawda... kazda ladna ma kogos od seksu bo wie ze niszczy w ten sposob funckje milosci w muzgu. Dlaczego kobiety wymyslaja chistorje o czekaniu gdzies tam na mitologiczna milosc? bo sa brzydkie i nikt ich nie chce. Zeby doszlo do milosci musi sie ukladac w seksie bez tego nic a nic. pozatym zgodnie z Dawinem: To czego nie uzywasz obumiera. Widzisz teraz czemu faceci staja sie impotemtami? Widzisz? Nawet nie wiesz czy to co tak dlugo trzymasz jako skarb dla kogos mitologicznego 'dziala'? Ha... widzisz jak szkodliwe sa te religijne bzdury./... to nie ma sensu. Seks to nie grzech tylko rozpalacz milosci i narzedzie reprodukcji

Gość gość
:O

Gość gość
gość dziś Kto to pisał? Troll albo jakiś ograniczony koniotrzep.

Gość gość
yp

Gość gość
jak można w wieku 21 lat d*******y na coś takiego jak seks czeka się do ukończenia 30 lat

Gość gość
taa

Gość gość
piękne

Gość gość
To z czym ten problem, jedna da wcześniej inna póżniej a jeszcze inna zabierze ze sobą i nic nikomu do tego.

Gość gość
ha

Gość gość
gość dziś To z czym ten problem, jedna da wcześniej inna póżniej a jeszcze inna zabierze ze sobą i nic nikomu do tego. xxx I to by bylo bardzo fajne podejscie, gdyby nie to, ze jak juz takiej sie trafi cudem jakis zainteresowany facet to ona zestresowana, on pomysli ze ona jakas dziwna/ozieble i problem znowu gotowy. Bo jak juz laska tyle sie wstrzymywala to pewnei z tym nowym od razu nie pojdzie, wiec on ja zostawi. Taki jest problem.

Gość gość
dziewica to wartościowy człowiek z zasadami

Gość gość
gość dziś -"dziewica to wartościowy człowiek z zasadami" X Dokładnie tak. Ja taka jestem :). Dziewictwo to przecież nie rezygnacja z "tych rzeczy" ale świadoma decyzja KIEDY I Z KIM po raz pierwszy się to zrobi. I nie snujcie tu teorii o "oziębłości" :).

Gość gość
Ja uważam, ze dziewictwo w tym wieku jednak już jest dziwne. Tzn. jeśli ktoś nie chce, to oczywiscie nie musi uprawiac seksu, jesli nie potrzebuje seksu to ok, ale jeżeli potrzebuje, a nadal jest dziewica/ pracwiczkiem to cos tu jest nie tak. nawet jesli ktos jest bardzo religijny to w tym wieku spokojnie mogl sobie znalezc kogos na meza czy zone wsrod tylu ludzi, ktorych spotkal w zyciu. Także jak osobiscie poza przypadkami aseksualizmu, albo jakimis traumami z przeszlosci typu molestowanie, tego nie rozumiem

Gość gość
Zreszta zycie jest jedno, po co wiec rezygnować z czegos tak pieknego jak seks? Nie rozumiem tej idei. Ok, jeszcze rozumiem taka ideologie zeby to robic tylko z milosci, ale przez tyle lat nie znaleźć nikogo kto by nas pokochal z wzajemnoscia jest dziwne. Nie rozumiem ludzie, ktorzy uważają, że ogolnie seks jest czymś złym, a wstrzemięźliwość jest dobra, to nawet kloci się z religią chrześnijanską bo wg niej ludzie powinni się rozmnażać. Ja jestem osobiscie niewierząca, ale nawet ktoś bardzo wierzący nie powinien popierac takiei idei. Także nie rozumiem w imie czego sobie odmawiac seksu do tak pozna?

Gość gość
19.11-" jeżeli potrzebuje, a nadal jest dziewica/ prawiczkiem to coś tu jest nie tak " x Zapewniam, że u mnie wszystko jest O.K. To, że jest tzw. "potrzeba" nie oznacza, że trzeba ją zaspokoić za wszelką cenę. Musi być odpowiedni czas a przede wszystkim odpowiednia osoba. Czasem jest tak, że na swojej drodze nie spotkało się tej odpowiedniej.

Gość gość
19.14- "przez tyle lat nie znaleźć nikogo kto by nas pokochał z wzajemnością jest dziwne" X Czasem tak niestety bywa. -"Nie rozumiem ludzie, którzy uważają, że ogólnie seks jest czymś złym, a wstrzemięźliwość jest dobra" X Nie podchodzę do tego w kategorii "zła" i "dobra".Po prostu mam swoje zasady i tyle. -"Także nie rozumiem w imię czego sobie odmawiać seksu do tak pozna?" X Po prostu nie lubię "piep...enia" dla samego "piep..enia" droga Pani.

Gość gość
Ciekawe kiedy mozna uznac ze ktos jest aseksualny. Ja np. uwazam, ze seks z kims tylko po to , zeby zrealizowac potrzebe, jest obrzydliwy, bo jak kogos nie kocham albo nie szaleje za kims , bo podoba mi sie z wygladu, to taki seks jest obrzydliwy. A jesli ktos sie "bawi sam ze soba" to moze byc aseksualny? Albo moze byc tak ze taka dziewica nie wie , ze potrzebuje seksu, bo z nikim nie byla, a jakby byla to by jej sie chcialo czesto?

Gość gość
Ja jestem osobiscie niewierząca, ale nawet ktoś bardzo wierzący nie powinien popierac takiei idei. x wyp///j ty tempa babo nie rob dziewczynie gowna z muzgu nie rozumiesz ze najpierw wybiera sie czlowieka z ktorym tworzy sie wiez a potem w przeciagu 2-5 randek doprowadza do seksu? tak mowi najnowsza nauka

Gość gość
Juz lepiej jak jest dziewica niz sie puszcza ty idiotko! Seks to nie zadna potrzeba jak jedzenei czy picie tylko zdolnosc reprodukcyjna. Hormony seksu Tworza z 2ga osoba wiez potrzebna do wychowania potomka to mechanizm biologiczny. Ale seks musi byc w przeciagu 2 do 5 pierwszych randek. Bo inaczej wszystko na nic

Gość gość
O, albo jak kobieta nie jest dziewica, bo np. uprawiala seks z jakims facetem z 5 razy w zyciu a potem jej sie posypalo zycie uczuciowe i nic, bo ona sie bala, nie chciala z nikim. I jest juz stara. Jest aseksualna? Do wyrzucenia? Ogolnie fajnie, ze cala kafeteria ma taka latwosc bycia z kims i zakochiwania sie w co 10tym mezczyznie. A sa ludzie, ktorym sie cale zycie z nikim nie udaje.

Gość Truizm oczywisty
Bo ludzie są różni i mają różne podejście do seksu.

Gość gość
gość dziś - no nareszcie mnie ktoś popiera. A z tym seksem po 2-5 randkach nie do końca się zgodzę. Seks może być TYLKO WTEDY, gdy facet jest emocjonalnie zaangażowany - inaczej "zaliczy" i odejdzie. Musi być tzw. "emocjonalna więź" . Pozdrawiam wszystkich. Nadal Dziewica :).

Gość gość
20.03- "sa ludzie, ktorym sie cale zycie z nikim nie udaje." x Tak bywa.