Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straż graniczna przepuszcza morderców muzułmańskich do Polski!

Polecane posty

Gość gość

Codziennie na placu Konstytucji w Warszawie spotykają się hordy muzułmańskich bandytów, będących tu nielegalnie. Dzisiaj widziałem rozproszony oddział Arabów, częściowy z zakrytymi twarzami, niby że zimno, ale jak wchodzili do kamienicy to nagle okazało się, że są razem, trik znany wojskowym i policjantom, nie dawać poznać, że jesteśmy razem. Potem dalszych kilku facetów jeden w turbanie afgańskim, wcześniej widziałem cały strój pakistańskiego lub afgańskiego taliba. Turban był czarny, to nie był Sikh. Straż graniczna to pierdoły, to co widać gołym okiem idąc przez miasto zatrważa, jeżeli policja i straż nic z tym nie robią, to budzi to grozę. Jeżeli Imam otwarcie mówi, że w Polsce robi dżihad, to budzi grozę, jakich mamy debili w policji i straży granicznej i jeszcze większych w PiSie.

Gość gość
Szlag trafia, że rządzący doprowadzili do tego, że bandyci z Al-Nusra i Hezbollahu czują się w Polsce jak u siebie, zbierają fundusze, odpoczywają, żenią się poniektórzy z łatwymi Polkami dla obywatelstwa i czekają aż Europę ogarnie wojna!

Gość gość
Sprzeciw wobec islamizacji Polski

Gość gość
gdyby Polacy się sprzeciwili otwarcie goniąc arabusów to by to pomogło, ale ja widzę, jak pomagają ciapatym się osiedlać całymi rodzinami, załatwiają takie ćwoki im wszystkie dokumenty, chodzą z nimi, wożą ich po mieście i nie dają zrobić krzywdy, bo oni biedni imigranci są... a prawda jest taka, że poniektórzy mają full kasy, stać ich na wiele.

Gość gość
Kupujac kebaba osiedlasz araba

Gość gość
Autorze imbecyli zapamiętaj to raz na zawsze w Warszawie niemazułmanów wiem bo mieszkam w stolicy idioto

Gość gość
Dowody albo do wody (w betonowych kapciach)

Gość gość
Widzę w Warszawie nowych imamów i osiedlające się całe rodziny ekstremistów muzułmańskich. Rozmawiałem z jednym Pakistańczykiem, takim betonem islamskich, totalny idiota i fanatyk, powiedział mi, że został tu zaproszony przez polski rząd i nie zamierza stąd wyjeżdżać. Dzisiaj w całym Śródmieściu widziałem setki muzułmanów, Nowy Świat to Arabowie, kobiety w chustach, centra handlowe, szczególnie te obok meczetów pełne islamistów i innych kolorowych. Sporo jest też białych muzułmanów znad Zatoki Perskiej, rozmawiałem z jednym normalnym to powiedział, że po tym jak sobie poszaleje to wraca do siebie, ale on był z bogatej rodziny. Reszta to analfabeci, którzy przyjechali tu na zasiłek lub aby Polkę zaciążyć, a potrafią się przymilać, ale jest też grupa, która walczy po stronie ISIS i oni gotowi są dokonywać zamachów w Europie.

Gość gość
potrzebna jest Polsce dyktatura lub obalenie antypolskiego rządu!

Gość gość
nigdy nie było w Warszawie tyle ciapactwa co teraz, a ich liczba rośnie, ostatnio patrzę się jak w Uber Eats rozwożą mocno ciemni ciapac****ewnie Pakole, mają coś w pudłach, może broń, a Eats tylko dla niepoznaki?