Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz dal dziecku zupke chinska na obiad...

Polecane posty

Gość gość
raz nie zaszkodzi, ale jeśli tak robi zawsze gdy z nim zostaje to kiepsko i proszę wa nie usprawiedliwiajcie go bo jest facetem:) Mój partner moim dzieciom gotuje pyszne obiadki gdy jestem w pracy:) Piecze mięsko, gotuje zupy, robi najlepszy rosół pod słońcem:) Mój tato w życiu mi nie dał chińskiej zupki, zawsze coś pysznego upichcił, nawet na szybkiego, odkąd pamiętam to dbał o to gdy mamy nie było, nawet więcej gotował od niej:) Starał się mi dogodzić:) Mój były mąż to była porażka, plus jego mamuśka która uważała, że na świecie nie ma facetów którzy gotują, zajmują się dziećmi. Za to ja po ślubie przeżyłam szok kulturowy, bo z domu w którym tato się zajmował wieloma sprawami w tym mną i gotowaniem, tak samo dziadek jeden i drugi:) Trafiłam pod dach z człowiekiem, któremu mamusia wszystko robiła i pod nos podsuwała:)

Gość gość
(22:14) Nikt go nie broni dlatego,ze jest facetem tylko straszne jest to,ze jego zona robi takie "jazdy" z powodu glupiej zupki chinskiej.Nie wiem czy tutaj na forum wszyscy sa tacy z***biscie idealni,zony i mezowie codziennie gotujacy pyszne,zdrowe obiadki,itd.

Gość gość
(22:14) Nikt go nie broni dlatego,ze jest facetem tylko straszne jest to,ze jego zona robi takie "jazdy" z powodu glupiej zupki chinskiej.Nie wiem czy tutaj na forum wszyscy sa tacy z***biscie idealni,zony i mezowie codziennie gotujacy pyszne,zdrowe obiadki,itd.

Gość gość
Jestem ciekawa czy w realu ludzie z kafe tez sa tacy super/hiper idealni,zony i mezowie gotujacy codziennie zdrowe,pozywne obiadki,itd.Jezeli wojna na forum toczy sie o jedna zupke chinska to swiat juz sfiksowal do reszty.

Gość gość
I jaki czort dubluje mi komentarze?:-/

Gość gość
dziś Ja robię pomidorową z pomidorów z puszki+przecier pomidorowy(nie mylić z koncentratem 30% :D ) wychodzi super! Nawet w sezonie czasem taką robię :P Do tego łyżka masła z czosnkiem i łyżka śmietany i pietruszka

Gość gość
ale mi smaka na zupkę chińska zrobiłaś!

Gość gość
(22:46) Ja lubie ta "Piec smakow" Vifona.

Gość gość
Zajmuje taka pomidorowa 5min w szybkowarze

Gość gość
22:48- Złoty Kurczak Vifon... :)