Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lampard94_02

Czy to jest złe że kręcą mnie dojrzałe kobiety? ;)

Polecane posty

Witam ! Nazywam się Bartek. Mieszkam w Toruniu. Przystojny i dojrzały emocjonalnie 23 latek, chętnie pozna kobietę 30-45 do wspólnych miłych spotkań ;) . Mam dosyć tępych rówieśniczek. Szukam miłej, zabawnej, dojrzałej emocjonalnie kobiety, którą będzie można podziwiać, upajać się jej urodą, kobiecością. Nie palę, piję okazyjnie. Lubię rozmawiać na wszelkie tematy ;) Jestem miły i otwarty, uwielbiam prawić komplementy. Moją pasją jest muzyka, w przyszłości chciałbym zbudować własne studio muzyczne. Lubię także sport - airsoft gun, paintball, piłka nożna oraz bieganie. Lubię jadać w restauracjach, podróżować i przy tym poznawać nowych ludzi. Ubieram się elegancko, czasami na sportowo. Moim marzeniem jest pojechać na wycieczkę do Japonii oraz założyć własną firmę . Proszę pisać z Kujawsko-Pomorskiego lub sąsiednich województw. Zainteresowanym panią mogę wysłać zdjęcia Kontakt email - lampard94_02@wp.pl P.S. Nie jestem desperatem ani nie szukam sponsorki ;) Po prostu kręcą mnie starsze kobiety oczko.gif Wiedzą czego chcą, można z nimi rozmawiać o ciekawych rzeczach ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować