Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak się kogoś kocha

Polecane posty

Gość gość
00:44 bzdury!

Gość gość
00:41 pisz dalej masz paranoiczny histeryczny styl gościa sylwii która mnie zawsze bawiła, Ty też możesz :-D

Gość gość
Nigdy nie mowcie " nigdy i zawsze " 🖐️

Gość gość
00:47 Poczytaj trochę dziecko, bo Twoja niewiedza poraża.

Gość gość
czego nie ogaarniam? że masz zadatki na kurwę? no, moze i nie ogarniam a teraz naprawde spadaj

Gość gość
Stawiam że 00:41 a gość sylwia to ten sam projekt :-)

Gość gość
00:50 patrzcie jak siè prostaczka rozkręca, nadajesz jak wioskowa baba na targu dawaj dawaj, rżę ze śmiechu normalnie :-D

Gość gość
00.44 jakim prawem zarzucasz mi obłude albo kłamstwo??Jedną jedyną osobę kocham od bardzo wielu lat i inne sie nie liczą chocby co robiły ,czy to jest jasne??.Nie wyobrażam sobie darzyc uczuciem dwoch osob na raz.Jezeli raz ktos mnie zdradzi,ubliży ,porywa na moje życie,zdepcze ,zniszczy,oczerni..to chyba logiczne że konczy sie jakiekolwiek uczucie .Od wielu lat kocham jedną jedyną i tą samą osobę i nik apsolutnie nikt inny nie ma u mnie szans.Nie pisz jak. mnie nie znasz!bo mnie obrażasz!s

Gość gość
człowiek, biologiczna istota, podatna na pokusy i zainteresowanie innych osób. X Co innego pokusa a co innego skrywane w sercu uczucie do innej osoby. Dwie różne sprawy 🖐️

Gość gość
Ja dopiero drugi raz w życiu kocham i dopiero pierwszy raz z wzajemnoscią.Nie życzę sobie obrażania .s

Gość gość
00:49 chociaz w niektorych przypadkach moge powiedziec " zawsze" :)

Gość gość
ty jestes tym wszyszkim od czego ludzi wzyzwasz! prostaccccccko!

Gość gość
Do 00:52 nie badz taka pewna , bo zycie cie jeszcze moze zaskoczyc . Nie ma tylko bieli i czerni , ale jest jeszcze cala gama szarosci .

Gość gość
00.48 o nie,histerię to miała Karolina tylko ona przy tym jeszcze przeklinała i pokazywała" f******u."s

Gość gość
00:56 dla mnie rozróżnienie między przelotnym zauroczeniem ładnym tylkiem koleżanki a zakorzenionym w sercu uczuciem jest oczywiste.

Gość gość
00.59 a co to jest to owe zauroczenie ??,wytłumacz mi?bo ja takiego czegoś nie znam i nie uznaję.s

Gość gość
Nie powiedziałam, że nie byłabym z kimś komu zdarza się patrzeć łakomie na atrakcyjną kobietę. Cóż, mężczyźni tak miewają. Jednak nie byłabym z kimś kto oprócz mnie ma w sercu uczucie dla innej kobiety.

Gość gość
00 44 ja na żadne durne" pokusy" podatna nie jestem bi raz że mnie to nie interesuje,dwa że byle co nie jest w stanie zawrocić mi w głowie a trzy że jestem bardzo stała w uczuciach i bardzo uparta ,do tego stopnia że jak jest ktos brzydko mowiąc nachalby to albo usłyszy ode mnie wiązankę albo distanie z "lisci"tzn.straszę że dostanie.Już sie paru przekonało ,w tym jeden wyjątek od reguły,po latach zmieniłam o nim zdanie .s

Gość gość
00 44 ja na żadne durne" pokusy" podatna nie jestem bi raz że mnie to nie interesuje,dwa że byle co nie jest w stanie zawrocić mi w głowie a trzy że jestem bardzo stała w uczuciach i bardzo uparta ,do tego stopnia że jak jest ktos brzydko mowiąc nachalny to albo usłyszy ode mnie wiązankę albo dostanie z "liscia"tzn.straszę że dostanie.Już sie paru przekonało ,w tym jeden wyjątek od reguły,po latach zmieniłam o nim zdanie .s

Gość gość
00.31 Wyjasnij mi to ale już! Co szkoda gadać??z czym??!!s

Gość gośćzielonooka E
Nie wiem kim jesteś, ale jestem pewna, że mnie nienawidzisz. Nie życzę sobie, żebyś o mnie zaczepiała, bo sprawa skończy się inaczej. E.

Gość gość
Ile razy mam Ci tlumaczyć że tępa etc to o sraczkookiej???

Gość gość
A ta "sraczkowata" to nienormalna i nieczuła, że tak nią poniewierasz??? to emaptia nakazuje podejść do tej osoby inaczej, ale tylko nienawiść szerzysz.

Gość gość
Poczytaj wpisy w tym temacie, wszystkie z wykrzyknikami, słowami baran plotkarz oraz spadaj, odwal się, to przekonasz się naocznie, jakie uczucia wobec mnie ta osoba okazuje :o

Gość gość
1. A, to autorem jest mężczyzna, a ja myślałam, że kobieta. 2. Ty też aniołem nie byłeś: kretynka, tępa - to są słowa, które bardzo obrażają. 3. No cóż nie lubicie się, nawet się specjalnie nie zgadzacie, wobec tego dajcie sobie spokój. 4. Gdzie ona się podpisała? Domyślać, to się człowiek może wiele np. że ktoś spojrzy źle i cała gama odczuć... 5. Mam powody przypuszczać, że ją kochasz, lecz ona walczy z tobą i nie odwzajemnia twoich uczuć. 6. Jak chcesz z nią lepiej, to przestań ją wyzywać.

Gość gość
Gdy się kogoś kocha...to nie ma miejsca dla innych bab!!!

Gość gość
autorem jest mężczyzna, a ja myślałam, że kobieta. X Przeciwnie. I poniewarała mną zazdrosnica wyzywająca tu piszące od poluzowanych cokolwiek to oznacza.

Gość gość
*poniewierała pustota

Gość gość
Jak chcesz z nią lepiej, to przestań ją wyzywać. X Ta istota nie chce nic dobrego i atakowała mnie w każdym temacie używając dziwacznego stylu. Udalo jej się nieraz uzyskać wrażenie, że pisze te inwektywy udzielający się chętnie na kafe "menszczyzna", którego lubi zasypywać tu wszędzie histerycznymi wyznaniami.