Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne mamy, czy macie swoje życie prywatne? jak to robicie?

Polecane posty

Gość gość
Serio? Brak popędu się leczy? Nie słyszałam o tym.

Gość gość
Ludzie to są nienormalni:) Rzucili się na autorkę która się pyta jak inne sobie radzą i jak wygląda ich życie prywatne:) Autorka mówiąc życie prywatne miała na myśli coś chyba co migałby robić sama bez dziecka bo wiadomo, że dziecko jest absorbujące i nie tylko może rozpraszać gdy chcemy dać komuś d**y hahahaha:) a nawet jeśli chce d*******y to co wam do tego, pilnujcie swojej bo się cudzą przejmujecie, a w waszą jeszcze ktoś od tylca wejdzie :P Na siłownie z dzieckiem? do kina na jakiś film raczej dla dorosłych z dzieckiem? Posiedzieć z koleżanka w restauracji z dzieckiem? Wy w ogóle macie dzieci, bo brzmicie tak jakbyście nie mieli pojęcia jak to jest być gdzieś z dzieckiem, zwłaszcza małym :) Każda matka, a zwłaszcza taka samotna chce mieć jakąś odskocznię, żeby nie zwariować. Autorko na razie dziecko jest małe nie wiem ile ma lat, więc nic nie poradzisz, pozostaje ci czas kiedy jest u ojca. Będzie starsze to będzie lepiej, ja mam dwoje, moje są już w wieku szkolnym i mogą same zostać w domu, także nie ma problemu gdzieś wyskoczyć, kiedyś po prostu szłam z dziećmi do koleżanek które też miały dzieci, one się bawiły razem a my mogłyśmy pogadać przy kawce. Zapraszałam tez do domu. A co do spędzania czasu to ja Ci proponuję kupić fotelik rowerowy:) Na prawdę fajna sprawa, nawet nie wiesz jak to relaksuje dziecko jest z Tobą, możecie pojechać zrobić sobie piknik, ja tak jeździłam nawet na dłuższe wycieczki, super sprawa daje poczucie wolności zobaczysz czas szybko mija i twoje dziecko szybko dorośnie, niech pocieszy Cię to, że z roku na rok będzie co raz lepiej:) Znajdziesz jeszcze kogoś, ja znalazłam razem jeździmy na te wycieczki rowerowe:) jak jestem w pracy to on sam z dziećmi jeździ, nawet zostanie z nimi wieczorem kiedy chcę wyjść z koleżankami:) Także wszystko jeszcze przed Tobą:) Ja niedługo kończę 34 lata a czuję się jak nastolatka:) to chyba przez zakochanie:)

Gość gość
Tu autorka Córka ma 5 lat. Miło usłyszeć również pozytywne komentarze. Co drugi weekend ma planowany wyjazd do ojca, jednak dwa weekendy spośród 6 juz odpuścił i myślę że z czasem będzie rzadziej zresztą sam o tym mówi. .. :/ a to ze mam ochotę na wyjście czy spotkanie z kimś to nic strasznego, jestem matką ale i kobieta , człowiekiem. Każdy szuka odskoczni

Gość gość
Za chwile bedziesz miala kolejnego bękarta jak bedziesz sie szlajac za kootasem i już nigdzie nie wyjdziesz

Gość gość
Skoro bez obaw zostawiasz mu dziecko(bo z tego co czytam tak jest)to znaczy ze praw rodzicielskich odebranych nie ma,ani ojcem złym nie jest,mozesz wiec zdradzic tak ogólnie,czemu sie rozstaliscie?

Gość gość
Ja znam taka rozwód wywloke. Dzieciak non stop pozostawiamy po "ciociach" lub u dziadka a ta hajlajf..dyskoteki, randki z neta, konto ma i na badoo i na fotce, nie wiem ilu popychaczy juz miała ale żaden nie chciał jej posuwac na stałe. Zmija z niej i zamiast zająć się dzieckiem, domem bo ciągle syf w nim ma to ta szuka c***a. Żeby dzieciak jej nie przeszkadzał to pozwalała mu grać na konsoli po całych dniach. Ale to z ojca dziecka robiła wyrodnego do wszystkich i próbowała zniszczyć mu związek. Tak to o tobie chorzowska szmato moniko k.

Gość aggggggggg
Jak chcesz isc na zakupy,ploty itd to czesto w galeriach badz poza sa bawialnie gdzie np. od3,5 roku dziecko mozna zostawic. Ja ostatnio bylam z moim synem(2,5) i widzialam sporo takich starszych dzieci. Mamy byly albo na zakupach albo na plotach moze o zgrozo na randce :D

Gość gość
Autorka chce się walić i szuka usprawiedliwienia niestety tu nie znajdziesz współczucia zboczona mamusiu koootasowa wstyd !!!

Gość gość
Ależ ten ktoś jest żałosny co wypisuje te wulgaryzmy:) Autorko no skoro ojciec zabiera dziecko to jeszcze nie jest tak źle, tylko dlaczego opuszcza i twierdzi, że będzie co raz rzadziej? Co to za ojciec, a co do wpisów, że skoro utrzymuje kontakt z córką i autorka nie ma obaw aby zostawić z nim dzieci więc dlaczego się rozwiodła to nie mam cierpliwości:) Ludzie a ty czy to jest najważniejsze aby nie pił i nie bił? Często przemoc tez jest skierowana tylko i wyłącznie do żony a do dzieci nie, spory i awantury z żoną tylko i wyłącznie. U mnie było tak, że nie dało się wytrzymać tych ciągłych krytyk, przyczepek, oskarżeń, olewania rodziny. Nie boję się zostawiać z nim dzieci, bo wiem, że nic im nie grozi, dzieci tęsknią za nim to ich ojciec, więc nie powinnam utrudniać kontaktów. Mój były też omija weekendy, zdarza się, że nie może przyjechać, oczywiście powody są błahe i do rozwiązania, ale jednak:) A czy mała ma kontakt taki na co dzień z ojcem? Może niech rozmawia z nim przez telefon,, niech on ma z nią jakąś więź, wtedy może będzie bardziej tęsknił. Niech mu robi rysunki, pokieruj trochę dzieckiem ;), mała na pewno tęskni za ojcem, wystarczy jak mu to będzie mówić i dawać wyraz swoich uczuć do niego, bo trochę tez szkoda dziecka jeśli ojciec ma zamiar się odseparować bardziej. Ewentualnie pozostaje regulacja sądowa i upomnienia jeśli nie będzie korzystał z możliwości kontaktów z dzieckiem, może to być powodem do utraty praw rodzicielskich przez niego.

Gość kutulu
Jasne, że mamy. Mąż idzie kilka razy w tygodniu na siłownię, spotkać się z chłopakami, ja spotykam się z psiapsiółami, włazimy na pizza portal, wybieramy restauracje w warszawie z których jeszcze nie zamawiałyśmy, włączamy komedie z hugh grantem, obgadujemy co można a potem wracam szczesliwa do mężusia. odpoczynek jest ważny.

Gość gość
Następne się zlecialy wydaje mi się ze zwyczajnie autorkę swędzi c***

Gość gość
to po wuj się decydujecie z nieodpowiednimi facetami na dziecko, myślałyście, że jak wkopiecie ich w dzieci to chłopy będą siedzieć z wami, głupie baby

Gość gość
Autorko po co na tym chorym forum zakladasz topik?Przeciez tutaj siedza etatowi wyzywacze,wszelkie trole i przyglupy o czym juz,sie przekonalas.Zaloguj sie na forum gdzie nie ma anonimowosci,jest administracja i tak szukaj odpowiedzi.Kafe to taki gnoj w necie

Gość gość
I jak autorko zycie prywatne ? Znalazlas juz c***a do ujezdzania ? Twoi rodzice glupi nie sa, zeby z bekartem siedziec jak coreczka daje sie yebac

Gość gość
Chyba autorko nie maszpolecam zludzen,tutaj siedza chorzy umyslowo ludzie w wiekszosci,jak ten debil powyzej.Slownictow dramat,mentalnosc dno,ale dorwalo sie gow/no do neta i klepie bezkarnie bo moze.

Gość gość
Autorka dziś kończy weekend pewnie nieźle się waliła od piątku znalazła przeltonego kootasa żeby przeczyscil komin i wraca potem taka do dziecka bleee wstyd

Ale wy jestescie okropni.... niby sami tacy porządni ??? ciekawe ! każdy ma prawo wyjść gdzieś i się rozerwać.... a samotna matka tym bardziej... nie wam oceniać.... niczego od Was nie chce... nie jest tylko matką ale też kobietą... a połowa z Was to może taka święta i Rydzyka słucha :D zaścianek

Gość gość
Taaak ma prawo a za chwilę nie będzie miała z kim zostawić kolejnego dzieciaka z autorki jest taki buchaj rozplodowy będzie kilku tatusiow. Niech się zajmie dzieckiem a nie szukaniem kolejnego jelenia i roochacza

Gość gość
Z jakiegos powodu chlop ja w rzyc kopnal. A teraz szuka kolejnego zapladniacza. Matka jedna a ojcow pelna stodola :D

Gość gość
Szkoda tylko dzieciaka zdesperowana mamuśka bolca oby mężus ci dziecko odebrał a ty idz się rznac gdzie popadnie

Gość gość
nie, nie mamy swojego życia

Gość gość
Cześć, dzień dobry

Gość gość
nie mam życia prywatnego bo nie dostaję 500+ od pieprzonych, cholernych małpów pisowskich ponieważ mój dochód to 1700 zł

Gość gośćNualla OBrien
hej ...haha poczytalam te wypociny debili zywcem ze sredniowiecza, bylam po rozwodzie, z dziecmi , i powiem ci ze z czasem poznasz jakies inne samotne mamy i razem mozecie sie wymieniac opieka nad dziecmi , ja mialam czas wyjsc zawsze na silownie, kolacje, kino, zakupy oraz wypady od czasu do czasu na weekend do spa badz Portugalii lub Francji , da sie kovhana, wszustko sie da, to ze jestes mama nie oznacza ze przestalas byc kobieta, i nie masz prawa zyc pelnia zycia, cieszyc sie nim. szczesliwa mama to szczesliwe dzieci . czas dla dzieci i czas dla ciebie, bo ty jako jednostka jestes rownie wazna jak twoje dziecko , pamietaj o sobie, tak zeby robic sobie male przyjemnosci.pozdrawiam