Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne mamy, czy macie swoje życie prywatne? jak to robicie?

Polecane posty

Gość gość
Niestety 75% procent ludzi udzielających się na forum ma żałosne życie osobiste i muszą odreagować. Te kobiety c***j strzela że możesz mieć i życie prywatne i być matką. Najlepiej to postarać się o dobra pracę i zostawiać dzieci ze studentkami.

Gość gość
Chciałabyś miec to co ja. Kochajacego męża, i seks mam w domu a nie w krzakach pod dyskoteka jak ty hahaha

Gość gość
Jesteście pier/dolniete. Czytać się tego nie da. Matki polki. Mam męża syna i raz w miesiącu wychodzimy we DWOJE a raz na jakiś czas SAMI OSOBNO! Bo to jest zdrowe dla związku i ludzkiej psychiki. I tyle. A jak jakaś matka siedzi z dzieckiem 24/7 to dla mnie powinna się leczyć psychiatrycznie.

Gość gość
Wychodzi, ale nie po to zeby szukac kootasa do ujezdzania jak autorka

Gość gość
Tu autorka. W życiu bym się nie spodziewała takich komentarzy. Brak słów. To że mam ochotę wyjść na kawę , do kina czy nawet na basen by móc popływać a nie sleczec w brodziku nie znaczy ze chce zaraz rozkładać nogi aczkolwiek i na to wiadomo mam ochotę gdy od dawna z nikim nie śpię. Każdemu brakuje bliskości czułości , nikt nie jest skala. Tu najwidoczniej tego nie rozumieją.

Gość gość
Czyli ocena trafna - jeszcze nie wybrykana. Uważaj - bo order dostaniesz. Dają chyba po 10 dziecku. Nie sprawdzają czy ojciec ten sam - każde dziecko noże mieć swojego tastusia.

Gość gość
A idźcie w pi z d. U z takimi radami, chamy mają do powiedzenia tylko żeby jej nie swedziala! A ******aj se ile chcesz. Sprawdzaj do domu . Dziecko śpi a ty korzystaj nie słuchaj tego plebsu. Należy ci się to od życia.

Gość gość
Dziewczyny ale wy macie smutne życie. Jak się ma męża i dziecko to koniec ze wszystkim? Rzadziej chodzimy do kina ale raz na dwa miesiące z mężem wyskoczymy, czasem do restauracji, a dziecko z dziadkami wtedy, zakupy, wspólne spotkania ze znajomymi raz na jakiś czas, ja chodzę dwa razy w tyg na basen a mąż z kolega na bilard. Moi rodzice też mieli swoje hobby czy rozrywki a ja w tym czasie z dziadkami byłam i traumy nie mam. Wręcz przeciwnie mam super kontakt z rodzicami, dziadkami i ciotka mi. Moja koleżanka jest samotna matka, biorę jej córkę do nas na parę godzin żeby się dziewczyna mogła oderwać i poczuć jak kobieta a nie tylko matka i matka.

Gość gość
szukac kolejnego dawcy nasienia i roochacza jak autorka sama przyznala, ze ja psiocha swedzi i potrzebuje bliskosci. To niech sobie opiekunkę najmie i idzie sie puszczac, a nie od rodzicow wymaga zeby z jej dzieciakiem siedzieli jak ona sie Bedzie gzic. :o

Gość gość
takie wulgarne babska wydaja się same sobie śmieszne, mądre i zabawne, a są tylko żałosne i pokazują, jakimi sa zerami.

Gość gość
"życie prywatne" hehehe Cały czas masz życie prywatne po robocie. "odskocznia" hehehe widać że cipucha swędzi oj swędzi

Gość gość
Autorka jest wyraźnie niewyrooochana i o to chodzi w tym temacie wyjściem do kina się nie zasłaniaj współczuję temu dziecku takiej mamusi niedojeeeebanej

Gość gość
"biorę jej córkę do nas na parę godzin żeby się dziewczyna mogła oderwać i poczuć jak kobieta a nie tylko matka i matka. " Uważaj bo jak znów sie "oderwie i poczuje jak kobieta" to już nie będzie tylko "matka i matka" ale "matka, matka, matka i matka" a ty bedziesz mieć już dwoje do pilnowania hehehe

Gość gość
Koszmarne komentarze, nie rozumiem jak kobiety kobietom mogą serwować takie piekło. Czemu samotne matki są takie znienawidzone jeśli to one w większości przypadków są ofiarami.

Gość gość
A autorka to nawet po raz kolejny chce zostać ofiarą. Aż kolanami trze...

Gość gość
Ofiarami własnej glupoty chyba

Gość gość
Tylko pierwsze podwiaz jajniki a potem się rooochaj ile wlezie

Gość gość
Po co takie kobiety w ogóle rodzą dzieci nie pojmuje tego rozwiodla się i teraz myśli ze jest panienka na wydaniu i będzie szukać jelenia

Gość gość
Hahahaa seksu jej się zachciało moja droga palcoweczka ci pozostała

Gość gość
o jeju,ale wy mieszacie ze sobą 2 różne sytuacje.Jak ktos ma męża i zostawi z nim dziecko to nech sobie jedzie i na 2 tyg do spa,ja w tym nic złego nie widze ze dziecko zostaje z rodzicem.Chodzi o to ze takie jak autorka -samotne z dzieckiem patrzą tylko zeby dziecko komus upchnąć i w miasto.wykorzystuja rodzine albo kolezanki czy sąsiadki zeby siedziały z ich dziecmi''bo im sie nalezy''.

Gość gość
No właśnie takiej się juz nie należy widocznie nie kocha dziecka skoro sleczenie nad brodzkiem to coś strasznego i spędzanie z dzieckiem czasu. Ja tez jestem samotna matka i nigdy bym się tak nie wyraziła trzeba poświęcić się dziecku i cieszyć się tym. Ja czasami w sobotę zamawiam sobie jedzenie na wynos drink film i do spania a dziecko ma 8 lat

Gość LekkiZefir
Oj przeciez widac ze te wulgarne komentarze pisze ta sama osoba, nie dajcie sie zlapac. Kazdy psycholog powie ze dla naszego zdrowia psychicznego trzeba czasem zrobic cos dla siebie. Nie nalezy przyszywac dziecka do siebie i spedzac z nim cale zycie. Raz, ze wychowacie zyciowe ofiary ktore bez was sobie herbaty nie zrobia (a w innych tematach kobiety! narzekaja kto wychowuje pokolenie maminsynkow - wlasnie takie matki co sie boja do kibla wyjsc bez dziecka) a dwa ze dzieci dorosna wyjada i nic wam z tego poswiecenia nie zostanie poza zgryzota. Bo takie nadopiekuncze kobiety sa zgryzliwe i lubia wypominac dziscku ze wszystko dla niego poswiecily. A poniewaz nie mialy wlasnego zycia to wtracaja sie w czyjes i stad sie biora tesciowe mendy. ;) Nie mowimy tu o lataniu na dyskoteke co tydzien, ale kazdy ma prawo do milosci, poznania kogos etc. Zostanie wdowa nie oznacza ze ma sie byc 40 lat samemu. Dzieci doskonale wyczuwaja emocje. Nieszczesliwa matka to nieszczesliwe dziecko, dlatego duzo dzieci probuje swatac swoich rodzicow bo widza ze samotnosc wysysa z nich zycie.

Gość gość
Ale wprost napisala, ze ma ochote na seks. Rodzice nir maja obowiazki jej dzieciakiem sie zajmowac gdy ona sie wali jak domki w czeczenii.

Gość gość
tak tak masz racje,niech podrzucaja dzieci komu popadnie a same sru niech uzywają zycia za dnia i w nocy,a potem niech maja dwójke i robią to samo

Gość gość
No ochotę na seks ma, faktycznie dramat, jesteście pop*********e

Gość gość
To niech k***a opiekunke wynajmie a nie wysrywa zale ze nie ma komu dzieciaka wetknac a chce isc kooootasa ciagnac

Gość gość
moja siora tak bawi non stop dziecko swojej koleżaneczce i to gratis,krowa bezczelna zostawia dziecko''na godzinke''i nie ma jej pięć godzin.nawet jej czekolady za to nie kupiła nigdy!ostatnio tak siore opieprzyłam ze sie obraziła chyba,ale jak głupia to niech bawi

Gość gość
To jest właśnie to za robotę się wziąć dziecko na plac zabaw a nie myśleć o kootasach i roochaniu i samotne mamusie się lepią do każdego chłopa usmieszki byle by zanurzył trąbe w psioszczce

Gość gość
Wy wiecie durne baby ze potrzeby seksualne sa normalne dla czlowieka, a brak popedu sie leczy? Wiec z nia jak najbardziej w porzadku. Wyjsciem na plac zabaw nie zastapi sie seksu, w rzyc sobie wlozcie takie rady. Nikt sie nikomu nie kaze walic jak domy w afganistanie, ale znalezienie normalnego partnera to naturalna kolej rzeczy.