Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowe pogodzcie sie, ze jestescie NIKIM

Polecane posty

Gość gość
Kobiety:) oczywiście te na poziomie,nie wdawajcie się w pyskówkę ze szmatami które ubliżają matkom waszych mężów.

Gość gość
dziś spokojna twoja rozczochrana,móld się o zdrowie bo rozumu nie było i nie będzie głupia pindo

Gość gość
Do ciebie tez moze karma wrocic i sama zdechniesz, suko zyczaca innym smierci. Pewnie sama jestes tesciowa i zyczysz synowej smierdzi. Bezmozgu pieprzony.

Gość gość
Albo twoj synek zdechnie tak jak to zyczysz innym i wnukow nigdy nie zobaczysz, wredoto niemyta.

Gość gość
dziś Czytaj matole ze zrozumieniem,choć w zawodówce tego nie brałaś bo byłas na wagarach niemoto

Gość gość
Co jak co żeby wnukom zyczyc smierci matki to trzeba byc suka do kwadratu z lajnem we lbie.

Gość gość
gość dziś Tesciowe to stare wredne pudernice, ktore mysla ze urodzily syneczka i moga nim rzadzic. Pier/dolone wredne zmije. Nikt za nimi nawet lzy nie uroni. gość dziś xxxxxxxxxxxxxxxxxxx To była odpowiedz cymbale kafeteryjny,nie umiesz myslec to wio do mopa

Gość gość
dziś Następny matoł się odezwał który nie przeczytał sensu a krytykuje,spadaj nieuku

Gość gość
Wszystko wszystkim ale zeby na forum komus zyczyc smierci to lekka przesada. A.watek zglaszam do usunięcia.

Gość gość
Autorko klasy to Ty nie masz za grosz. Ja też za moją teściowa nie przepadam się nie wyobrażam sobie pisać o tym, że jest nikim. Choćby z tego powodu, że wychowała swojego syna, a mojego męża na porządnego człowieka. A twój mąż powinien się wstydzić, że wziął sobie taką ordynarną chamke. Mam nadzieję, że mężowi mówisz to samo o jego matce co piszesz w internecie, a nie jesteś mądra za jego plecami. I pamiętaj, też będziesz teściowa i też ktoś tak może o tobie powiedzieć.

Gość gość
Autorka to NIKT, skoro wyszla za syna NIKOGO- cóż, tyle jest warta , ze ja stac tylko na zwiaznie sie z NIKIM.

Gość gość
Czy wszystkie baby są tak pier...te jak autorka? pytam,bo topików o teściowych cała masa i co jeden to bardziej prymitywny,chamski pisany przez dno społeczne

Gość gość
Jestem teściową i tak: wnuki od syna to obcy pomiot, najgorsze bachory, rzygać się chce na ich widok. Za to wnuki moich córek są śliczne, mądre i dobre.