Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwast66

Czy da się naprawić internetową przyjaźń?!

Polecane posty

Gość Chwast66

Cześć, mam bardzo ważną dla mnie sprawę. Ponad rok temu w jakiejś grze (nie pamiętam jakiej) poznałam chłopaka, był bardzo miły i on jedyny mnie rozumiał... Po kilku miesiącach zostaliśmy najlepszymi przyjaciółmi. Wymieniliśmy się facebook'iem i pisaliśmy codziennie, oczywiście wysyłał mi nie raz swoje zdjęcia, więc wiem jak wygląda. Tyle tylko... Że on zaczął pisać, że się we mnie zakochał... Ja też go bardzo lubiłam, ale nie wierzyłam w miłość przez Internet, tymbardziej, że go nie znam, a w tych czasach nigdy nic nie wiadomo. Pewnego dnia się pokłóciliśmy, nawet nie pamiętam już o co... On pisał do mnie jeszcze kilka razy, ale ja nie chciałam z nim gadać... To zdarzyło się chyba 3 miesiące temu, on pewnie już o mnie zapomniał, a do mnie dopiero dotarło jak bardzo był dla mnie bliski i trochę za nim tęsknię... Pytanie- Czy to da się jeszcze odbudować? Strasznie bym chciała, ale nie wiem czy on jeszcze mnie w ogóle pamięta... Dziękuję za przeczytanie tak długiego wyznania. Pozdrawiam :) Ps. Mam 14 lat.

Gość gość
Napisz do niego. On napewno codziennie czeka na twoją wiadomość.

Gość gość
Eh, na pewno cię pamięta. Tylko jak przestałaś odpisywać, to zrozumiał, że nie chcesz mieć z nim kontaktu i odpuścił/ Napisz do niego, nie masz już nic do stracenia.