Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Starania o dzidzie :)

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, nurtuje mnie ciągle pytanie czy się udało. Wiem że narazie trzeba czekać ale jakieś wsparcie i porada zawsze się przyda . Zacznę od tego że od października odstawiłam tabletki antykoncepcyjne aby starać się o dzidzie i przez 2 cykle nie mialam okresu . W listopadzie byłam u lekarza, dostałam luteine po której dostałam okres ale niestety nie udało się począć dzidzi. Kolejne wizyty u lekarza potwierdziły że mam torbiele, zespół policystycznych jajników I najprawdopodobniej cykle bezowulacyjne co wskazywaly badania hormonów. Cykle mialam 28 dniowe ale przrz chorobe wszystko sie zmienilo .Po 38 dniach w styczniu dostałam samoostnie okres ( 19.01) . Zaczęłam wykonywać testy owulacyjne które cały czas wychodziły negatywne natomiast 20.02 test wyszedł pozytywny i kolejne dwa dni tez były pozytywne. Z wyliczeń cyklu 28 dniowego okres powinnam dostać 16.02 ale go nie dostałam i były dni płodne od 20. Z wyliczeń cyklu 38 dniowego wychodzi na to ze w sobotę powinnam dostać okres . W dni kiedy wyszły testy pozytywne współżyliśmy z partnerem bez zabezpieczeń. I teraz pytanie czy są szanse na to bym zaszła w ciążę ? Jak duże one są ? Czy są tu Panie które miały podobny przypadek, gdzie przed miesiączka mialy dni płodne i zaszły w ciążę ? ( wkońcu większość osób dni płodne mają w połowie cyklu ) Kobietki pomóżcie i podzielcie się swoimi doświadczeniami :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować