Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Może w tej sekcie Małgosia była czymś faszerowana i to poczyniło spustoszenia w jej mózgu?

Gość gość
Ja uważam że Goski wątek pociagnieto fatalnie. Ok rozumiem, aktor odchodzi produkcja ma związane ręce. Ale bądź co bądź to jedna z czołowych postaci i można było to inaczej rozwiązać. Dać nową aktorkę po jakimś czasie, tyle że Kurdej Szatan się kompletnie nie nadawała do roli Gosi.

Gość gość
23.01 -To zażyj positivum od serialowej Maryśki..

Gość gość
Biedna Barbara, samotna, bez Lucjana smutno, brakuje mi jego humoru, mądrych rozmów Kisielowa trafi chyba na oszusta matrytorialnego, pewnie będzie z policjantem

Gość gość
Mnie to dziwi że Marcin kazał Wojtkowi opiekować się Zośka i Helena ale widać na najnowszych zdjęciach z planu że będzie się bardzo opiekować Helena ona już duża i są razem w parku. Kamizeli mi żal jest jaka ale to fajna kobieta

Gość gość
Rodzice Agi nie żyją i tego Jacka nigdy nie było powiedziane co się stało z rodzicami Tomka

Gość gość
Uważam, ze Andrzej za szybko chce sie az tak zblizyc do Magdy, widac jak przytlacza ja ta sprawa rozwodowa plus jeszcze ta kochanka ją nęka. Wydaje mi sie, ze za wiele w jej zyciu sie teraz dzieje a jeszcze on się tak gwałtownie chce do niej zblizyc.

Gość gość
Szkoda andrzeja na ta lampucere

Gość gość
Ja akurat Madzie lubie:p

Gość gośćq
Ja jej nie znoszę . I widać że leci na Budzyńskiego tylko się hamuje narazi e ale już w 1320 wylądują w łóżku

Gość gość
Mina ojca obserwującego Magdę z okna była super!

Gość gość
Leci na niego by szybko zapomnieć o Olku.

Gość gość
a ja wam mówię że w nowym sezonie eskimos i Magda wrócą do siebie bo powtarzają historię Rogowskich a jak zniknie Franek?

Gość gość
Budzyński jaki wygłodniały tej Magdy, jak siedzieli razem przy kolacji, miał takie błaganie w oczach :)

Gość gość
wczoraj Niedawno okazało się że Jakub Karski jest jego kuzynem. On był

Gość gość
Kurde jeżeli faktycznie wykombinują że ciała nie będzie w grobie piszę i ciele Tomka i nie wiadomo co się z nim stanie i on wróć i po jakimś czasie to scenariusz będzie science-fiction

Gość gość
Czy na serio z Gośką jest aż tak źle, że nie da się jej ściągnąć do Polski, do jakiejś prywatnej kliniki? Przecież można ją zastąpić inną aktorką. Kto w ogóle łoży na jej leczenie w Stanach? Co jej jest? Jakaś silna odmiana depresji, psychoza? Było to wprost nazwane?

Gość gość
Scjentolodzy ja porwali.

Gość gość
Magda już nogi rozkłada a udaje zrozpaczona i porządną.

Gość gość
Ty Wargas był i powiedział że ona do końca życia będzie przechodzić załamanie nerwowe ona spadku po Michale nie ma bo kasę sekcie oddała może spadek po Wojtku też oddała mnie to dziwi że jakaś tam sekta szukała polskiego policjanta bo jego dziecko ma duży spadek ale mnie to dziwi że po trzech latach nadal choruje na depresje wogole sekta porywa swoich członków pierwsze słyszę mocno naciągana historia akurat ja się orientuje w tym temacie

Gość gość
Szkoda że Marta nie wspomniała, że Tomek przed paru laty uratował jej życie.

Gość gość
Żeby się leczyć w USA to trzeba mieć spore fundusze na to.A oni głupoty nam wciskają nie z tej ziemi!Mogli inaczej Małgosią pokierować.

Gość gość
Maria mogła w obecności matki odsłuchać wiadomość głosową po angielsku ze Stanów i jej ją przetłumaczyć.

Gość gość
W ogóle to śmiech na sali był, gdy Marycha gdybała, że chyba widziała Gośkę na pogrzebie. Jezu, skoro wszyscy wiedzą, że z nią jest aż tak źle, to chyba nikt nawet by nie pomyślał "o kurde, a może to była Gosia na pogrzebie?". Bo przecież czy w takim stanie wypuściliby ją SAMĄ z ośrodka i pozwolili lecieć do Polski? W życiu. Tak durny wątek, że aż szkoda słów.

Gość gość
Kiedyś nie przepadałam za Muchą i jej rolą w mjm, ale teraz jakoś tak kibicuję tej parze. Niechby już byli razem, oboje po przejściach, z niedobrymi wspomnieniami.

Gość gość
Smiac mi sie chcialo jak budzyn patrzyl jak magda zdejmowala spodnie i te majty w du pie hahah poza tym on dawno baby nie mial to chce mu sie seksic i mowi juz otwarcie o tym magdzie. Chce z nia byc. A co do watku Goski to dziwne ze matka Baska nie poleciala do stanow z marta do corki. Przeciez zadna rodzina nie zostawilaby tak swojego dziecka a ci normalnie zyja wiedzac ze ich corka chora psychicznie siedzi tam sama.

Gość gość
Kurde jeżeli faktycznie wykombinują że ciała nie będzie w grobie piszę i ciele Tomka i nie wiadomo co się z nim stanie i on wróć i po jakimś czasie to scenariusz będzie science-fiction.,,,,,,,,,, Jakiego ciała ?Przecież urna z prochami stała. .......A powiedzcie mi bo nie wiem czy była o tym mowa czy nie .Mianowicie Marta miała zdjęcia z pokoju Goski źe stanów z tej jakieś kliniki a dlaczego nie miała zdjęcia samej Gosi w tym pokoju .Tylko listy i zdjęcia.

Gość gość
Może Goska była akurat na terapii.

Gość gość
E no wiadomo że ciężko jest coś zrobić bo nie ma aktorki ale trzeba nowej odtwórczyni poszukać . Aśka może Wojtka adoptować widać że Agnieszki się pozbywają powoli trzymali ja jako matkę dziecka Tomka tak na doczepkę Lepiej żeby wyjechała bo jest zbędna

Gość gość
Aga powinna być z Marcinem. Jemu trzeba starszej, dojrzalszej kobiety, która by go utemperowała i wskazała właściwą drogę. Nie wiadomo tylko, czy Aga chciałaby na partnera i ojczym Helenki porywczego chłopaka, która bardzo lubi rozwiązywać problemy pięścią. X Właśnie, Baśka powinna polecieć do Gośki z Martą lub Marychą. A odbiegając to uważam, że Mucha jest paskudna. Zmarszczki, jakaś dziwna opalenizna, masywna postura, okropny głos, rzadziutkie włosy, które powinna ściąć, a nie wiązać w tak ciasny kok, bo wtedy jej twarz wygląda jeszcze bardziej męsko. Ta dawna laska, co chciała Budyńskiego, chyba Sonia jest o wiele subtelniejsza od Magdy.