Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Szkoda że Tomek zmarł.podobał mi się wątek jego i obu kobiet.Choć prawdę mówiąc miałam nadzieję że będzie w końcu z Agnieszką.No ale było minęło.W sumie żaden wątek mnie teraz w serialu nie interesuje.Więc czekam na powrót Małgosi jeśli nie wróci jednak to nie wiem czy będę dalej oglądać.

Gość gość
Marcin niech wróci do Izy nie wyobrażam sobie żeby chował dziecka stryja zawsze będzie jej wujem a Aga jest zbędna co ją tam trzyma bo nie wiem czy nie wolałabym Jakuba z Aśka są w jednym wieku Aga potrzebuje faceta w swoim wieku ma dziecko

Gość gość
Marcin niech wróci do Izy nie wyobrażam sobie żeby chował dziecka stryja zawsze będzie jej wujem a Aga jest zbędna co ją tam trzyma bo nie wiem czy nie wolałabym Jakuba z Aśka są w jednym wieku Aga potrzebuje faceta w swoim wieku ma dziecko

Gość gość
Ta ci którzy uważają że Baśka powinna lecieć do USA są normalni? 80 letnia baba będzie lecieć 10 godzin samolotem potem w los Angeles nie wiadomo gdzie się tulac

Gość gość
Ja się zastanawiam, jak scenarzyści pokierują wątkiem Franka i Natalii, skoro Nerlewski odchodzi z serialu. Franek od początku był kreowany na postać bardzo zakochaną w Natalii, taki "porządny" chłopak. A teraz nagle ma wrócić do Justyny, która go zdradziła i zostawiła tuż przed ślubem? Nielogiczne.

Gość gość
Oooooooooo "zbędna" znów się pojawiła i kadzi!!!

Gość gość
ale znowu matka Franka zauważyła że z Natalią nie widać tej miłość jak z Justyną i dojdzie do wniosku że Frankowi zależy na zdobyciu rodziny anizeli na wielkiej miłości także coś może z tym byc.

Gość gość
Z tą wielką miłością bym nie przesadzała, ludzie sie rozstają wchodzą w nowe związki i nie znaczy ze kochaja gorzej, żyją i są szczesliwi. Justyne z początku pokazali w złym świetle, wyrachowana intrygantka, porzuciła chłopaka w dniu ślubu pewnie brakowało jej emocji, teraz zrobią z niej i Franka zakochana pare nie mogącą bez siebie żyć, porażka. Faceci jednak wolą takie laski, charakter poryty, ale ładna jest, na pewno ładniejsza od Natalki i ciekawsza w ogolnym tego slowa znaczeniu. Śmiać mi sie chce, scenarzystkom już zapewne ciezko wymyślać nowe powody odejść postaci, wszystkich uśmiercić nie mogą. Przez odchodzenie bohaterow serial staje sie kuriozalny, najpierw wielka romantyczna miłosć a potem buch, rozstanie, szkoda sie do ktorejkolwiek pary przyzwyczajać bo i tak zaraz rozwalą.

Gość gość
No ale co maja zrobic jak aktorzy rezygnuja? Cos przeciez musza wymyslic.Poza tym ten serial sie konczy i to wyraznie widac po grze aktorow.Wprowadzenie K-SZ bylo poczatkiem konca...

Gość gość
Ja się dziwię, że aktorzy odchodzą. Nigdzie nie zarobią tak jak w mjm.

Gość gość
Nie wierzę, że nie ma chętnych, mniej znanych aktorów, którzy by się nie chcieli zaczepić w mjm na dłużej, tyle że oni biorą gorące nazwiska albo koneksje rządzą, dlatego biorą Szatan, Frycz itd. potem mają problem co zrobić z wątkiem żeby jako-tako wyglądał. Serial się nie kończy, nie gadajcie głupot ;) ma największą oglądalność ze wszystkich polskich telenowel, może na równi z na dobre i na złe.

Gość gość
1400 wystarczy

Gość gość
Szatan to jest tylko dlatego że jest na fali ale ja ją lubię fajna dziewczyna a Justyna to była ofiara przemocy mówili w serialu zostawiła Franka dla jego kumpla taka sama historia jak Agi Tomka Aga też zostawiła dla jego kumpla ale zrozumiała błąd tak samo jest z Justyna Mi to przypomina wątek Gosi i Tomka on też był bardzo zakochany w Gosi ale wprowadzona została Aga i nie mogli żyć bez siebie tu będzie tak samo a Frycz jest dlatego bo jest córką znanego aktora znaczy była bo zrezygnowała z roli

Gość gość
Jakbyś chciała wiedzieć,to Frycz z ojcem nie utrzymuje od lat żadnych kontaktów.On nawet jej szkodzić próbował w "karierze"....

Gość gość
Dokładnie, p. Olga Frycz osiągnęła wszystko samodzielnie.

Gość gość
To prawda

Gość gość
Maria uratuje życie starszemu człowiekowi na przystanku, odważna postawa pielęgniarki wzbudzi podziw w prawniczce, która zaproponuje jej pracę dobrze płatną, potrzebuje opieki nad swoim ojcem, Maria zastanawia się, czy odmówi takiej wspaniałej szansie na życie?

Gość gość
nawet jeśli nie utrzymuje, kogo to obchodzi :D ma znane nazwisko ;)

Gość gość
Aż trzy komentarze pod rząd popierajace Fryczowa, czyżby to ona sama siebie popierała :-D

Gość gość
Zazdrośni ludzie piszą bzdury

Gość gość
owszem nie utrzymywali kontaktów z ojcem bo stary Frycz zostawił żonę i czwórkę dzieci dla innej to ja wiem bo mój brat kumpluje się z jej bratem Antkiem ale prawda jest że nawet jak nie pomagał jej to brali ja bo jest córką Jana Frycza to też wiem

Gość gość
Ale bzdury, fantasta

Gość gość
Taaaa Fryczowna jest bardzo utalentowana :-P Pamietam ja z roli w serialu Dom nad rozlewiskiem,grala tam corke Malgorzaty-Marysie. Nie moglam zrozumiec jak mozna bylo tak spartolic taka fajna role. Ona wszedzie jest taka sama-skrzywiona,z kwasna mina bez cienia usmiechu. A o tym jej rozstaniu z ojcem to czytalam,ze on sie osmielil skrytykowac jej "talent".No i zostal wrogiem. Poza tym rozbila malzenstwo Ilony Ostrowskiej-tej Amerykanki z Rancza...

Gość gość
Z tego co wiem to Borcuch ja zbajerowal i ona się głupio zakochała . A stary Frycz to był podły każda babę omotał zbajerowal to przez niego nie dostala na krakowski PWSZ ale jej matka nie lepsza bo wdała się w romans z żonatym Fryczem bo Frycz porzucił dla matki Olgi swoją pierwszą żonę

Gość gość
Ktoś tu pisał że nie było księdza na pogrzebie Tomka-jest ujęcie jak stoi ksiądz więc był... Wydaje mi się że Gośkę będzie grała inna aktorka tak jak np.w Klanie zastąpiono Naruszewicz-Wójcik i teraz ona gra Beatę-można się domyślić z tego że ostatnio dużo o niej wspominają a przez kilka lat to był temat tabu...Poza tym ta postać na pogrzebie-pewnie szykują jej powrót-bo tyle osób odeszło już więc muszą czymś zapełnić ten serial... Szkoda że Franek odchodzi...on był taki spokojny,wyważony i jego mi będzie brakować w przeciwieństwie do Ali:P Dziwię się że Magda nie oskarży tej kochanicy Olka o stalking...mając dowody w ręku czyli sms-y,maile itp.i pracując w kancelarii adwokackiej...swoja drogą ta kochanka gra nieźle-bardzo wiarygodnie...chociaż matka Olka się od razu pokapowała że jest niezrównoważona...

Gość gość
Wiele aktorów ma kilka związków, nic nowego, nie piersi i nie ostatni nie interesuje mnie prywatne życie, ich sprawa, nie zajmuję się głupimi plotkami

Gość gość
Ilona Ostrowska jest szczęśliwa z innym mężczyzną, ma z nim synka, nie jest taka biedna

Gość gość
Olga zakochała się w fotografie a mnie martwi że pod wpływem nacisków fanów Tomek zmartwychwstanie pewnie wprowadza motyw zfingonawanej śmierci jak w pierwszej miłości Igor sfingował śmierć swoją

Gość gość
Już naprawdę nie masz czym się martwić?