Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Bo scenarzysci stawiają na młodych celebrytów a nie ludzi z aktorskim warsztatem. Walach teraz zagrała w dwóch nowych serialach Wieczorkowski w filmie nagrywa też serial. Walach w teatrze petarda. Produkcja nie zabiegala chyba mega o Kuszewskiego czy Kluźniak. Ostalowska nie wiadomo czy zagości na dłużej Wątek Agnieszki i Jacka raczej idzie ku końcowi wymyślili bzdure aby zrobić z dobrego człowieka przestępce i rozwalić związek z Aga takwiec nie będzie pełnej rodziny dla Heleny i pięknego domu od Jacka za to Szatany będą w rozkwicie.

Gość gość
Czy w tym serialu główną postacią jest wątek i postać rudej p.prokurator...? Załóżcie sobie odrębny kącik na kafeterii dla fanów P.Walach, a tutaj przestańcie w kółko pisać o tym samym, bo to jest już nudne. Odnoszę takie wrażenie, że te posty o P. Walach, pisze jedna i ta sama osoba...

Gość gość
Ja osobiście wolę poczytać co tak emocjonuje widzów w tym serialu niz czytać posty kogoś kto pluje jadem . Jeśli ktoś chce czytać o innych wątkach niech zapoda temat może ktoś go podejmie . Ludzie piszą o wątku Agnieszki i Jacka bo nie pokazano fotek z nimi do czołówki jak i nie ma info o nich z planu a wielu widzów lubi ich . Zawsze najwięcej emocji wzbudza coś o czym najmniej się wie to proste . Roznerski zdradził już wszystko co w jego wątku to co ma wzbudzać emocje ? Zresztą ile można oglądać tylko rozstanie i temat wrócą czy nie wrócą do siebie . Dla tego sama liczę że w przypadku Jacka i Agi nie będzie emkowej klasyki rozstania i zobaczymy ciekawy wątek z iskrami w miłości i wielkim wzajemnym wsparciu a nie znów rozstanie i oglądanie wrócą nie wrócą nuda . Sam zawód prokuratura i interesy Jacka mają duży potencjał na wątek . Jestem też ciekawa Aśki niby ducha Tomka i jej adoratorów chociaż sam fakt promowania męża aktorki i celebrytów w ogóle nie podoba mi się . Myślę też że gdyby nie było info z planu o Magdzie Andrzeju Asi Marcinie Izie itp to też byłyby emocje . A ja tam czekam na Age i Jacka sama gra ich wspólna jest super wystarczy porównać Kingę z Piotrkiem

Gość gość
Był taki odcinek Kinga z Piotrkiem potem po nich Aga z Jackiem gra aktorska różnica niebo a ziemia

Gość gość
Czy w tym serialu główną postacią jest wątek i postać rudej p.prokurator...? Załóżcie sobie odrębny kącik na kafeterii dla fanów P.Walach, a tutaj przestańcie w kółko pisać o tym samym, bo to jest już nudne. Odnoszę takie wrażenie, że te posty o P. Walach, pisze jedna i ta sama osoba... X Zgadzam się, też odnoszę takie wrażenie. Zresztą była tu kiedyś taka

Gość gość
Jestem za !!!

Gość gość
Co myślicie o tym że Barbara będzie mieć adoratora? Uważacie to za dobry czy fatalny pomysł?

Gość gość
Dlaczego nie,może być jakaś odmiana,może będzie śmiesznie lub ciekawie.To też zależy od adoratora i tego,co im planują. Szkoda,że już nie ma Kisiela.Baśka z wdową Kisielową też mogłyby mieć jakieś niespodziewane przygody stosowne do ich wieku,ale szalone!

Gość gość
jak chodzi o Izę to nie można jej wybaczyć, że uwierzyła, że Marcin zamordował tą tancerkę to że nie ufała mu i uważała że ją zdradzał to się nie dziwię, ale, że jest mordercą to przegięcie. Jak związek się rozpadnie Kalskiej i Roznerskiego to Roznerski zostanie na placu boju a Kalska wyleci. tak samo jak było z Juras. Co do AGI no cóż było do przewidzenia, że tak się skończy

Gość gość
Bo serial jest przewidywalny jak zrodzi się milość , nowa para to gwarantem jest rozstanie . Więc nie dziwię się że Aga rozstanie się z Jackiem . Wielka szkoda A co do Izy to faktycznie fakt że uwierzyła że jej facet może być morderca jest niewybaczalny . Chociaż w miłości wszystko jest możliwe. Co do samej aktorki Kalskiej to czy wyleci będzie zależało jak rozwija dalej jej wątek jest matką dziecka Marcina więc chyba nie zniknie bez śladu

Gość gość
Mam nadzieje że w żaden sposób nie zniszczą związku Magdy i Andrzeja fajnie ich widzieć razem,a co do Baśki fajnie by było gdyby kogoś poznała w końcu na miłość nigdy nie jest za późno.

Gość gość
Roznerski to akurat o swoim wątku ciągle opowiada , więc na placu boju będzie trwał i trwał

Gość gość
Wystarczy, że zrobią tak jak z Gośką wyślą do innego miasta i zniknie bez śladu a Marcin zostanie sam z dziećmi co do Jacka fakt nagle z uczciwego faceta stanie się kryminalistą tym scenarzystkom popieprzyło się całkowicie w głowie.

Gość gość
Roznerski i Kurdej Szatan to tylko gwiazdy te serialu;/ żygać mi się chce.

Gość gość
Jeszcze nie wiadomo jak będzie z Aga i Jackiem to tylko pytanie zadali a portale zrobiły szum. Możliwe że ktoś kto pisał artykuł wie co będzie kilka odcinków dalej ale nie koniecznie. Przecież o to chodzi żeby wzbudzić zainteresowanie serialem taka promocja. Liczę na to że nie będzie kolejnych bzdur :) Aga może zwyczajnie będzie potrzebować takiej deklaracji bo gdzieś tam po drodze zacznie się zastanawiać czy trafiła w ideał bo nie miała szczęścia do facetów chociaż może jest coś na rzeczy z tymi interesami. Lubię serial takie oderwanie od codzienności ale fakt ze jak zaczynają tworzyć nie trzymające się kupy bzdury to już się zastanawiam. Więc spokojnie czekamy do września każdy na swój ul błony wątek Ponoć Kisielowa ubarwi jeszcze bardziej serial może by śmiesznie

Gość gość
Marta ma wrócić bo Łukasz ma poważne problemy ma być mroczny wątek kolejny facet ja olał szukać miłości będzie

Gość gość
Skończcie wreszcie pisać o Agnieszce i o Jacku bo rzygać się już chce. Znów psychofanka się pojawiła ?

Gość gość
To nie sa wiodące postacie m jak miłość jak chcecie więcej to kupcie sobie świat seriali. Tam wszystko jest o serialowej Adze. Lubię Walach ale w M jak miłość ma nie zbyt dobra rolę zawsze ta druga strasznie się poniża a szczytem poniżenia było trwAnie jak ciotka klotka doczepiona do Joanny i Tomka. Chyba ja trzymali tylko dlatego że jej postać ma dziecko z Tomkiem

Gość gość
Jak ktoś nie ma ochoty czytać na temat jakiegoś wątku serialu niech opuści forum. Dla każdego inny wątek jest interesujący. Każdy bohater serialu tak jak i ludzie w realnym życiu ma swoją historię lepsza lub gorsza mniej lub bardziej wciągająca a to widz decyduje sam co jest mu najbliższe i co go wciąga najbardziej . Chcesz pisać o kimś innym z serialu to Pisz może masz coś ciekawszego do powiedzenia a jak nie to najlepiej Opuścić forum i nie będzie problemów żołądkowych. Ludzie co lubia poczytać o wszystkim co tyczy się serialu i ciekawi są co wciąga innych nie będą musieli czytać jak ktoś obraża innych.

Gość gość
Ciekawe co znów zrobił ten synalek Martusi już raz uciekł do Niemiec gdy zabił te Karolinę córkę Wiktora to teraz co wymyslił że matka musiała wyjechać z Niemiec przez niego

Gość gość
do dziś zeby Iza nie byla ciotka klotka ktora sie poniza i jest doczepiona do Ani i Marcina tez tak moze byc

Gość gość
do tego beda Ize trzymac ze wzgledu na dziecko

Gość gość
Ale podobno Iza i Marcin mają być razem bo mają wykorzystać fakt że aktorzy są prywatnie razem a Ankę może z Jakubem połączą ale fakt to będzie słabe bo Iza będzie tylko wyłącznie ze względu na Majkę z Marcinem to związek na siłę będzie.

Gość gość
Łukasz nie zabił Karoliny, jakiś facet był winny, chciał wrobić Łukasza.

Gość gość
Ile będzie trwać serial? 1700 odcinków nie przekroczą, bo to 4 lata czasu, Barbara jest coraz starsza , aktorka choruje na serce, musi się oszczędzać, takie życie!

Gość gość
Polsat robi lepsze seriale? Nie wiem, nie oglądam, ale seriale Polsatu zwykle lecą raz w tygodniu i to partiami, np. 12 odcinków i pół roku przerwy. I tak powiedzmy 2-3 lata. M jak miłość to bardziej codzienny serial, znany od kilkunastu lat, choć obecnie jest tylko dwa razy w tygodniu. Nie ma przerw, z wyjątkiem wakacyjnej.

Gość gość
O Walach nie mam ochoty już czytać, ale się któraś wkręciła w historię tego jej związku. A to nic specjalnego. X Ktoś pisał, że o Kluźniak nie zabiegali. Serio? To świetna, bardzo znana aktorka. Grała w wielu filmach i serialach, już nie wspominając o tym, ilu postaciom bajkowym użyczyła głosu. X Kinga nie ma zamiaru odchodzić, chwali sobie tę pracę. X Łukasz nie zabił Karoliny, co za bzdury! Ona była jego pasażerką, ale wypadek nie wydarzył się z jego winy. Co nie zmienia faktu, że czuł się wtedy fatalnie i wyjechał za granicę. X Też myślę, że jeśli Roznerski i Kalska się rozstaną w życiu prywatnym, to Ada wyleci z serialu. Nie sądzę, by o tym myślała, ale to bardzo prawdopodobne. Moze on rzeczywiście chce się ustatkować, ale nie ma najlepszej opinii. Ma za to wiele podbojów na koncie, więc nic dziwnego, że nikt nie wierzy, iż to związek na dobre i złe...

Gość gość
No ja tez nie wierzę, prędzej czy później się rozstana i Kalska poleci tak jak wtedy Juras. Ale nie sądzę, by połączyli Marcina z Izą tylko ze względu na dziecko. Myślę raczej że będzie podobnie jak z Kaską że ta cała sytuacja pozwoli mu uświadomić sobie że jednak ją kocha.

Gość gość
Do 9:45 tu przynajmniej 4 osoby piszą o M.Walach. To że jej nie lubisz to jest jasne.Jednak pozwól ludziom którzy ją lubią mieć swój gust.Tobie nikt nie broni pisać o innych. Niech każdy pisze o kim ma ochotę. Ciągle uszczypliwosci.Jak mnie ktoś nie interesuje to odpuszczam. Jednak musi cie interesować skoro komentujesz.

Gość gość
Skąd wiesz że co najmniej 4,widzisz adresy IP? Można najwyżej twierdzić że co najmniej 2, twoje wpisy i nie twoje. Tak też jest w przypadku tych co już nie mogą czytać na temat Wałach, to też nie pisze tylko jedna osoba jeżeli chodzi o ścisłośc. A większość wpisów na temat Wałach jest stylistycznie bardzo podobna.