Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
juz wiem Violeta Arlak zupełnie o niej zapomniałam

Gość gość
Mi sie podoba, że Ulka zerwała z tym nudziarzem Jankiem, ten nowy bardziej do niej pasuje. To młoda dziewczyna, po co ma sie babrac w obrączki i pieluchy.

Gość gość
Zgadzam się, niech sobie ma bardziej szalonego faceta, nie musi od razu iść do ołtarza, ale też powinna mieć pomysł a życie. Albo studia albo praca a nie że sie szlaja po świecie za nie swoje pieniądze, jak już to powinni gdzies za granicą znaleźć sobie dorywcze prace np.

Gość gość
Ula ma jeszcze czas na ślub i dzieci. Ja jestem rok strasza od Uli a wszytkie w moim wieku już za mąż wyszły i dzieci mają, a ja nawet chłopaka nie mam, także Ula nie ma się do czego spieszyć, bo ja sama nawet chłopaka nie mam ;-)

Gość gość
Ula to tak sobie hula - najpierw policjant pozniej kryminalista. Ale juz lepiej z tym kryminalista bo ciekawiej

Gość gość
9.20 i zostaniesz stara panna :)

Gość gość
2:56 lepiej żeby była wolna i sobie żyła według siebie niż była kolejną sfrustrowaną żoną która marnuje sobie życie u boku jakiegoś popaprańca :) nie ma obowiązku brania ślubu rodzenia dzieci czy konieczności żeby mieć kobietę lub faceta świat idzie do przodu ciemnota sprzed x lat trochę odchodzi od zwyczajów znam wiele szczęśliwych osób samych które wyrwały się ze związków w których było źle działa się krzywda był facet pijak leń czy obibok

Gość gość
Dziś nawet królewskie córki wychodzą za mąż po 30-tce.

Gość gość
Znowu twórcy poszli w utarty, serialowy schemat i zrobili z wrednej Anety pomocną i uczynną osobę. Teraz pewnie będzie wielka przyjaźń między kochanką a byłą żoną, jakie to typowe dla "M jak miłość".

Gość gość
Z Anetą to różnie może być, pomocna i uczynna ale tylko do momentu, aż ktoś jej nadepnie na odcisk. Charakter się nie zmienił tylko zmieniła wroga na innego :D

Gość gość
Co do Anetki tez uwazam ze nie zmieniła swojego postepowania tylko wroga nie wierze ze z tak osoby o perfidnym charakterze nagle zrobi sie anioĺ a ja jestem ciekawa dlaczego Agnieszka znow nie ufa kolejnemu swojemu facetowi czyzby scenarzystki zmieniły charakter Mrozowskiego i z uczciwego człowieka chciały zrobic kryminaliste:) albo nie Ruda popadnie w paranoje on sie okaze uczciwym ale i tak sie rozstana przez chore jazdy Olszewskiej

Gość gość
do dziś jakbys byla inteligentna to na AiT nie daja nic o nich mimo ze byli w odcinku, wiec to moze oznaczac tylko jedno nie ma Agi i Jacka.

Gość gość
do dziś poza tym punktuja producenta klamie tylko producent

Gość gość
Podoba mi się ta Ula z tym Bartkiem, lepiej niż z policjantem

Gość gość
to nie moja wina że nie mam chlopaka, po prostu nie natrafiłam jeszcze na odpowiedniego ;)

Gość gość
Aneta mogła sie zmienić, ale to nie psauje do niej, mimo wszystko jaks wiarygodna była jak była wredna, ta zmiana dobroć nie pasuje do niej, nie jest teraz tak przekonywująca jak przedtem

Gość gość
Spokojnie pewnie ta przemiana jest chwilowa i znowu cos knuje

Gość gość
Marcin taki kierwa wielki bokser a po córkę i dziewczynę boi się iść. Robi jakieś podchody, czai się za drzewami masakra jakaś. Zamiast zadzwonić ewentualnie po Oświęcimskiego wpaść do tego domu, oklepać Aruturowi michę zabrać co swoje, to się chowa z telefonem po krzakach.

Gość gość
Tak "buduje się napięcie"...

Gość gość
Co z tego że by go pobił, Artur to psychopata jest tutaj bencki nie pomogą niestety.

Gość gość
Marcin powinien mu ryja obić zabrać Izkę i dziecko i razem z Izka oficjalnie zgłosić to do prokuratury dostaliby ochronę tego gnoja by zamknęli i po sprawie.

Gość gość
Ey A dlaczego wczoraj nie było serialu? Teraz będzie tylko w poniedziałki?

Gość gość
Mecz był

Gość gość
Tamara Arciuch odeszła z serialu to informacja potwierdzona wiec zostaja sami celebryci

Gość gość
co same Szatany Rosati Ciachorowskie im zostaną skoro sami szanowani aktorzy typu Arciuch Walach Kuszewski odeszli. rozwalają serial;/

Gość gość
Odszedł Kuszewski , Kluźniak, Arciuch . Ostałowska niby wróciła ale właśnie jest to ale ( może też będzie krótko ) bo w Czołówce jej nie ma a to przecież Mostowiak bo niby taka burza była o czołówkę serialu bo przeciwnicy wątku Jacka i Agi mówili że ona to nie rodzina Mostowiak tylko jakaś tam doczepiona to ja się pytam to co Marta to niby nie Mostowiak a Marcin i Iza to tak? Czy Sonia i Kisielowa a Andrzejek i jego tam żona ? Tak więc faktycznie ktoś wyżej ma rację w serialu już w większości celebryci będą grać bo chyba wszystko wskazuje na to że Walach i Wieczorkowski również odchodzą . Ich wątek został rozciągnięty w czasie . Wieczorkowskiego chyba już nie będzie. Agnieszka nie ufa Jackowi Jacek jeździć będzie w tych interesach i pewnie rozstaną się Jacek wyjedzie i koniec lub w lepszej opcji dla tych co wątek lubią to jakoś tam ta Aga się ogarnie i wyjadą razem . (Już mogliby chociaż w końcu zrobić ze Aga jest szczęśliwa u boku kochającego ja i tylko ja faceta ) W każdym razie wszystko na to wskazuje że serial już celebrytami stoi nie obrażając Pani Teresy Lipowskiej oczywiście , rozumiem też sensowność zostania Mroczków cichopkow bo to wiadomo Mostowiakowie ale już trudno

Gość gość
Agi i Jacka juz nie ma. to widac.

Gość gość
Pora przestać oglądać to goowno

Gość gość
A Teresa wróciła na 5 min i juz jej nie bedzie?