Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego Aga i Jacek mieliby się rozstać ? przecież taka fajna para z nich jest, i skąd wiadomo że Aga odchodzi ?

Gość gość
Wraca ta Rosati, Anka była dziewczyna Pawła, podobno łączyło ją coś z Andrzejem Budyniem, dziwne jest to że Andrzej nigdy wogóle o niej nie wspomniał nikomu, i nagle wraca i coś ich łączyło. Caly czas przychodzi ktoś z przeszłości, i nikt o tej osobie nie mówi bądź nie wspomina np ta Jane Buford rodzina Mostowiaków, a przez ileś tam lat nikt o niej słowem nie powiedział. Naciągane to takie i dziwne

Gość gość
Lucjan nie wiedział o istnieniu ciotecznej wnuczki, bo myślał że jego siostra Hanna zmarła w Niemczech podczas wojny (wywieźli ją tam na roboty przymusowe) a ona przeżyła i udało jej się wyjechać do USA (i wyjść tam za mąż za Amerykanina); Hanna zresztą też była przekonana że jej rodzice i brat zginęli. Akurat podczas wojny takie niedoinformowania na temat losu swoich krewnych nie były niczym dziwnym, no a potem jeszcze ta żelazna kurtyna.

Gość gość
Normalnie zrobili z serialu telenowele brazylijska, a Alvaro marcinka głównego bohatera- dno i wodorosty

Gość gość
A po co Andrzej miał wspominać o jakiejś partnerce sprzed lat? Ty ze swoim partnerem rozmawiasz o związkach sprzed lat? Utrzymujesz z byłymi kontakty? No raczej nie, chyba że blisko mieszkacie i wszyscy się znacie. Andrzej pewnie nie miał nawet pojęcia, że Anka była koleżanką kogoś z jego, w sumie byłej już, rodziny, bo przecież Piotr to siostrzeniec byłej żony Andrzeja - Marty. Nie pamiętam czy Anka i Magda się znały, bo to wieki temu było.

Gość gość
Ja nie mam wrażenia, że Marcinek to główny bohater, choć rzeczywiście jego wątek jest mocno rozbudowany. Nie dziwię się też - jest popularny i ludzie chcą go oglądać, a to że prywatnie jest z Adą też robi swoje. Mnie tam ich wątek nie przeszkadza, bo sama jestem w podobnym wieku i znacznie bardziej interesują mnie losy młodych, dzieciatych (Kinga i Piotr, Marcin i Iza) niż np. Artura i Marii.

Gość gość
Jak się nie znały, jak się znały (Anka i Magda). Anka przecież przychodziła do Pawła, gdy mieszkali w czasach studenckich (na Łowieckiej czy jakoś tak). Anka była chyba ich koleżanką z uczelni

Gość gość
Może gdyby ktos inny grał postać Marcina, to nie ogladaloby się tego tak ciężko, a tak to wiecznie rozdziawiona gębą, polprzymkniete oczy i ten niby znizony glos- masakra jakas. Mnie tez interesuje wątek np. Kingi, ale Marcina i Izy w ogóle, bo z doopy to wyciągnięte i absolutnie mnie nie przekonuje ani on ani Kalska ani ich związek prywatny i zawodowy, wręcz przeciwnie- budzą ogromną antypatie

Gość gość
Tak samo ten Starski co Marysia się nim opiekuje to też jakaś rodzina, i Zenon w pierwszych odcinkach też nic o nim nie wspomniał. Wszystkie jakieś nowe postacie to okazuje się jakaś rodzina lub ukryte kochanki sprzed lat. Śmiechu warte, komedia

Gość gość
Do osoby z godziny : dziś : Jeżeli jest się szczerym z drugą ukochaną osobą to powinno się mówić o wszystkim, i o wszystkich związkach sprzed lat, bo ukochana osoba ma prawo wiedzieć o wszystkim

Gość gość
Nie każdy spowiada się swojej drugiej połowie o każdym swoim związku z przeszłości i nie oznacza to braku szczerości, miłości czy czego tam sobie wymyślisz. Poza tym Budzyński prowadzil swego czasu rozwiazly tryb zycia, wiec ciezko spowiadac się z każdej przelecianej laski

Gość gość
Można romansować przez internet, kto by mnie sprawdzał:D, udaję seks, robiłam tak na gadu - gadu.

Gość gość
Anka była koleżanką Piotra i Kingi z liceum, nawet świadkowała Kindze na ślubie z Piotrem (to wtedy poznał ją Paweł); potem też z Kamilem (kolegą Kingi i Magdy ze studiów, z którym Magda miała romans, zaszła w ciążę i poroniła)) miała romans (oczywiście po tym jak on się rozstał z Magdą i stracili dziecko), który on przerwał bo seks bez miłości przestał się dla niego liczyć.

Gość gość
do osoby z godziny 15:53 Jeżeli Madzia ufa Andrzejowi bezgranicznie, to własnie to jest to zaufanie bezgraniczne, że jesteście ze sobą już długo i o wszystkich tematach trzeba rozmawiać nawet o związkach można, nie o wszystkich naraz, ale o jednym związku np teraz, a o innym po jakimś czasie.Oni są już długo ze sobą i Miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi za bardzo, i tak jest między Madzią a Andrzejem i żadna Marta lub Anka tego nie zniszczą

Gość gość
Jezu ale Ty bredzisz

Gość gość
Kinga urodzi dwie dziewczynki a historia zatoczy koło, podobnie jak Barbara i Lucjan mieli 3 córki i jednego syna, teraz Kinga i Piotrek będą mieli taki sam "układ" dzieci :)

Gość gość
Póki co idą też tradycja z imionami na "m"

Gość gość
Kafe jest od tego żeby tu bredzić na temat emki

Gość gość
Co innego bredzić o serialu, a co innego i bezgranicznym zaufaniu i spowiadaniu się z każdego związku

Gość gość
gość wczoraj X Fakt, ich dzieci to Magdalena i Mikołaj! Ciekawe jak te młodsze córki będą mieć na imię? Może Monika i Matylda? Albo Mariola i Melania? Albo Milena i Marzena?

Gość gość
Teresa wróciła bo Agnieszka jest jej córka a wiadomo gra ja córka M. Pieńkowskiej. Teresę dali na chwilę.

Gość gość
Fakt, ich dzieci to Magdalena i Mikołaj! xxx Lena już raczej Leną pozostanie, nie Magdaleną. Nikt nigdy na nią nie powiedział Magda. Marcin, a raczej Iza podkradła im Maję a pasowałoby. Może ta tradycja nie zostanie zachowana :) są ładniejsze imiona.

Gość gość
Na szczęście poza Mają, jest wiele ladniejszych imion na literę m

Gość gość
17:51 na imię dali jej Magdalena i tak na imię ma. A Lenka to zdrobnienie które sobie wymyślili i to wszystko było w jednym odcinku

Gość gość
Lenka ma tak naprawdę na imię Madzia i ja się dziwię że nawet nauczyciele w szkole nie mówią na nią Madzia, Lenka to tylko zdrobnienie, to nie jest jej prawdziwe imię

Gość gość
Dla mnie serial schodzi na psy zwlaszcza przez absurdany odrealniony watek Marcina i Izy. Normalnie kazdy by zadzwonil na miejscu Izy po policje , gdyby tylko dostal od kogos telefon. Ale nie, Iza i Marcin musza jeszcze bardziej wszystko zagmatwac , bawic sie w detektywow, chowac tel po krzakach, bo jakby to bylo gdyby poszli jedyna i najbardziej sluszna droga i zadzwonili po policje... Wkurzyla mnie ta sytuacja. Idiotyczne i zupelnie nierealne.

Gość gość
A po co Iza mialaby dzwonić na policje ? Przecież policja i tak by jej nie uwierzyła, tylko Arturowi, bo jemu wszyscy wierzą. Ta baba z tego domku co Iza z Arturem tam mieszkają też taka dziwna z zachowania jak wujek Artura, czyżby to był przypadek, że ona też stoi za Arturem, a na Izę się uwzięła ?

Gość gość
Jak to by nie uwierzyls? Zreszta, policja nie jest od wierzenia, tylko sprawdzenia, czy jest popelniane przestepstwo. Zreszta, sam Marcin mogl zglosic na policje przetrzymywanie Izy i dziecka. Iza nie wyglada na taka, co siedzi tam z wlasnej woli. Bez jaj. Facet szprycuje ja lekami, grozi, zneca sie,nie pozwala wychodzic, a policja nic nie moze zrobic? Bez przesady.

Gość gość
Ale ona jest zastraszona i boi sie o dziecko...zanim by przyjechała policja to nie wiadomo co Artur by zrobił. Skrzywdził ją lub dziecko.a tak robi jej wodę z mozgu,zastrasza itp.syndrom ofiary i kata . Ale z tym telefonem od Ani to rzeczywiście bezsens.pomijając fakt ze dała swoj telefon z kontaktami itp.-mało realne ale ok.szlachetny gest +punkt u Marcina.ale ukrywanie go w dziupli jeszcze tak intensywnej barwy różowy...bez komentarza .

Gość gość
Artur ma lewe zaświadczenie, że Iza jest chora psychicznie. Mógłby więc wmówić policjantom, że jest chora i nie wie co robi, więc zostawiliby ich w spokoju, a Izie dopiero potem by się oberwało. Ta straszna gosposia też pewnie dołożyłaby swoje trzy grosze i policja by odpuściła.