Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
8:09 15 :30 wczoraj i inne wpisy napisał ktoś inny.Jest jeszcze ktoś komu podoba się wątek i może przeżywa bo go lubi.Ma prawo.A ja ci zwróciłam uwagę po raz pierwszy dziś.Stad wiem ze co najmniej 4 osoby są zainteresowane a może nawet 5 osób.

Gość gość
Ale to nie ja pisałam o 9:45 więc zluzuj majty. Dalej nie wyjaśniłas skąd wiesz że to zawsze inne osoby.

Gość gość
Taa, 4 czy 5 osób. Na fejsie pod zdjęciem Andrzeja i Magdy ta osoba prowadzi dyskusję o Wałach w swoich kilku wcieleniach, już na 85 komentarzy. Warto poczytać bo niezła beka z tego nawet za faceta się podaję. A widać jak na dłoni że identyczny styl wypowiedzi. I profile wszystkie lewe.

Gość gość
18 ;16 - Może to ty taka jesteś. Sądzisz ludzi swoją miarą. Stąd oceny innych przez pryzmat siebie.

Gość gość
Przestańcie obrzucać się błotem . Serial ma chyba jakieś 5 milionów widzów i zapewne gusty w wątkach są przeróżne . Ja lubię wątek Agi i Jacka bo Aga jest mi bliska jako kobieta no i w końcu znalazła miłość u Jacka i mam nadzieję że w końcu Aga z nim stworzy rodzinę . Czekam na ten wątek . Lubię Wernera i Ankie bo razem są zabawni , Marka Ewe bo są rodzina wspierająca się zawsze co by się nie działo , Marii i Artura , Budzynskiego zawsze lubiłam . Nie wciąga mnie wątek Marcina Izy i Artura bo jest absurdalny chociaż samego Marcina lubię bardzo , Aśka to już kompletnie mnie nie interesuje itp itd ale to nie powód żeby obrażać mnie , nie mam też powodu żeby obrażać kogoś . To tylko serial lubicie lub nie lubicie jakiegoś wątku ok ale na forum każdy ma prawo pisać o serialu co chce

Gość gość
gość wczoraj Do 9:45 tu przynajmniej 4 osoby piszą o M.Walach. To że jej nie lubisz to jest jasne. X Ale ja nigdzie nie napisałam, że jej nie lubię. Bardzo ją lubię, ale nie jestem psychofanką i nie mam potrzeby ciągłego czytania o niej, skoro to zaledwie poboczny wątek. I jak widać nie ja jedna mam takie zdanie.

Gość gość
Kaskę nagle pokochał jak A. Sienkiewicz odchodzila z serialu wtedy Scenarzyści pokazali jak Marcin walczy o Mularczyk jak się zmienia dla tej dziewczyny ale jak odchodzila Aktorka to to pokazali Roznerski mówił że będzie tylko miły epizod a nie happy end z Iza w tele tygodniu to mówił. Więc raczej jak będą to tylko wyłącznie dla Majki i to związek na siłę będzie. Tak samo jak z Kasią był na siłę związek. Co p.. Walach to ja wyrzucili po prostu jak śmiecia

Gość gość
Nie prawda gdyby nie fakt że Juras i Roznerski się rozstali to Marcin byłby z Eryka. Tak to połączyli go z Kaśka gdyby aktorzy w realu nie rozstali się by to w serialu nadal byłby Marcin z Eryka a nie głupia Kaska

Gość gość
Wojtek zakocha się w szkolnej koleżance!

Gość gość
Roznerski nie był z Juras jak grała w MJM, był juz wtedy z Olgą Bołądz. Z Martą Juras ma kontakt bo mają dziecko więc juz na zawsze są ze sobą w ten sposób związani.

Gość gość
Był z Juras potem ją zostawił dla Bołądź gdy grali zakochanych to Media pisały że aktorzy są prywatnie. Potem wybuchł romans z Bołądź poznali się pracując przy sztuce i aktor rozstał się z matką dziecka swojego dla Bołądź potem Marta odeszła bo nie mogła grać zakochanej dziewczyny w Marcinie i dlatego jego połączyli z Kasią

Gość gość
Roznerski nie zakochał się w Juras na planie M jak miłość. Byli ze sobą dużo wcześniej, mieli dziecko. On ją raczej, jako swoją dziewczynę, wkręcił do serialu. Możliwe jednak, że w trakcie zaczęło się coś psuć, rozstali się i Marta wyleciała. A może jej rola z góry miała być epizodyczna? Z Bołądź to on był bardzo krótko, chyba nawet krócej niż z Marceliną.

Gość gość
podobno tomeczek ma wrocic ..ale jako duch ktorego bedzie widziala tylko aska. ja bym go normalnie wrocil i powiedzial ze wrocil bo zlapali gangsterow ktorzy chcieliby dokonczyc dziela, a to by bylo tak dzwoni do domu torba obok chwila stania naprzeciw przywitanie wytlumaczenie i gitara. bo no roznie moze byc z tym duchem ale fajno ze sie go zobaczy.

Gość gość
Uwierz w ducha 2 -:)

Gość gość
Na vod dodano 52 brakujące odcinki.

Gość gość
Wkręcił swoją dziewczynę do serialu Roznerski ale w trakcie zauroczył się Bołądź i zostawił Juras tak to było. Ciekawe jak długo będzie z Kalska? Daje im do roku. Tomek jak duch wraca bo naprawdę umarł.

Gość gość
Z kim połączą Martę? Ze Starskim?

Gość gość
10:34 możesz napisać to jeszcze raz, tylko jakoś bardziej zrozumiale? Chyba jestem jakaś ograniczona, bo czytałam 4 razy i nie mam pojęcia o co tobie chodzi...

Gość gość
To jakiś bełkot nawiedzonej baby!!!10.34

Gość gość
Marta ma mieć nowego faceta ale nie wiadomo kogo może nowy facet się pojawi a wiecie że ta co gra Karolinę ta co oskarżyła o gwałt Andrzeja wcześniej grała dziewczynę Łukasza?

Gość gość
Była trochę grubsza:), pamiętam wernisaż, taka odstawiona.

Gość gość
22:19 A jak ta dziewczyna Łukasza miała na imię? Ja pamiętam tylko Gabi

Gość gość
Kamila, studiowała etnologię, to właśnie z nią Łukasz pojechał do Kolumbii. Wcześniej był z tą cyniczną Zuzką, która tylko udawała zakochaną w nim; była z nim tylko dlatego że on był zamożny, a ona biedna, chciała się "ustawić" jego kosztem.

Gość gość
No rzeczywiście, była jeszcze Zuzka! Nawet Łukasz jakieś praktyki w kancelarii Andrzeja jej załatwił ;) Ale tej Kamili to zupełnie nie kojarzę...

Gość gość
Tak ta dziewczyna miała na imię Kamila ona była bardzo zdolna i stypendium dostała i wyjechali razem bo naukowe badania tam robiła a Zuza pochodziła z biednej rodziny i chciała się wkręcić do bogatej rodziny i udawała zakochana w Łukaszu okradła mamę Budzyńskiego

Gość gość
dziewczyny a co to była za historia z tą całą Anką która ma grać kolejna celbrytka Rosati? ona była dziewczyną Pawła i co się z nią stało? ona go zostawiła czy on ją porzucił? niech któraś z kobiet przypomni mi jej historię

Gość gość
Ona była koleżanką Kingi, chcieli Pawła z nią zeswatac ale coś nie pyklo z jego strony. Ona go chciała, później jeszcze za nim latała trochę. No i z Kamilem się jeszcze spiknela ale tylko na seks.

Gość gość
Kinga kiedyś całowała się z Kamilem, nigdy o tym nie powiedziała Piotrowi, byli młodzi i poniosło ich, ale wstrzymali się przed seksem. Chciałabym, żeby wrócił pierwszy Łukasz, bo jest przystojniejszy od tego drugiego piegusa.:)

Gość gość
Gość 23:10 dziękuję Paweł miał tyle dziewczyn że szok już pogubiłam się.

Gość gość
Ten Paweł to ma niezłe p******e w tym łbie nie jest atrakcyjny a każde laski na niego lecą tak samo jak na Marcina. Obaj są oblesni nie wiem co inne kobiety w nich widzą